24-04-13
Vorige week 9 dagen te gast geweest in dit hotel. We hebben het geweldig gehad. Zijn al in 3 andere 5 -sterren hotels in Lara/Kundu geweest, maar deze kwaliteit was uitzonderlijk. Het aanzien van het hotel aan de straatkant is niet bijzonder, maar binnen toch heel apart met twee zeer imposante hallen! Zeer vriendelijke ontvangst en al heel snel waren onze kamers klaar. Met onze wensen was volledig rekening gehouden. Al het personeel was vriendelijk, behulpzaam en dan het eten...geweldige buffetten van zeer hoge kwaliteit. Ook a-la carte in het Italiaanse restaurant was alles heel goed. Kortom, wij kunnen dit hotel zeker aanbevelen!
18-04-13
+ Op slechts 20 kilometer vd luchthaven.
+ Gigantisch zwembad (met brugjes + 25-meter bad).
+ Zeer lekker en gevarieerd eten ( alle dagen ander thema; Italiaans,Turks,Mexicaans,..)
+ Zeer vriendelijk personeel !
+ Hygiëne wordt heel hoog in het vaandel gedragen.
+ Aan de voorkant van het hotel is er een soort van Aqua Park ( glijbanen,mini - pretparkje) maw aan het groot zwembad (achterkant hotel) heb je weinig tot geen last van spelende kinderen.
+ Veel activiteiten (boogschieten,voetbal,basketbal,waterpolo,aquagymn, volleybal,...)
+ Ruime,mooie kamers + balkon ( ik had kamer met zeezicht; is de moeite waard!)
+ op ieder moment van de dag mogelijkheden tot eten (turkse pizza, sandwiches, durums,...)
- In de buurt weinig of niks te beleven (maar het hotel is zodanig groot en er valt zo veel te beleven dat dit voor mij geen probleem was).
- Het animatieteam was van een heel amateuristisch niveau ( op enkele uitzonderingen na).
21-04-13
Hotel Royal Wings in Lara (Kundu) is SUPER!
We waren er van 03-04-13 t/m 10-04-13 en hebben geen 1 negatieve opmerking.Echt een aanrader om lekker tot rust te komen, alles wordt voor je gedaan.Geweldig vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eten is uitmuntend, zo veel keus!