9,0
05-05-12
Wij zaten op de verdieping net boven de vorige beoordelaar (fam Gerritsen) en waren erg te spreken over het gehele park. Zeer veel keuze in de maaltijden en ook voor het animatieteam niets dan lof . (fam Gerritsen mail maar even ik heb nog mooie foto's voor U van jullie feest). De villakamers zijn erg ruim en ook zeer compleet. Inderdaad 1 minpuntje zijn de vele Nederlanders en het inspelen van de winkeliers op onze landgenoten. Nee voor het resort niets dan lof, en zelden zo.n vriendelijk personeel (hebben zelfs een lift van de general manager gehad in de golfkar)
9,0
17-05-12
In de meivakantie 8 dagen verbleven in dit Hotel. Wat er met kop en schouders boven uit steekt is het eten; van goede en constante kwaliteit! De ligging is prima; in een bosrijke omgeving en een lekkere wandeling over het strand naar het dorpje Side is een fijne afwisseling. Het animatieteam is actief maar niet opdringerig, precies goed. Kidsclub leuk! Tuin van het complex mooi aangelegd. Kamers zijn schoon maar niet heel ruim maar je bent voornamelijk buiten dus dat maakt niet uit. Tip: als je een kamer krijgt boven de ingang van het hotel vraag dan een andere kamer; je wordt gek van de bussen die af en aan rijden om gasten te brengen/halen. Ook midden in de nacht! De tip die ik echter mee
10,0
03-05-12
Voor de eerste keer Turkije en dus ook voor de eerste keer Turquoise. Wij zaten in een fantastische villakamer. Deze kamers zijn zeer riant, ruim 70 m2, met als enig minpuntje dat de bedden aan de harde kjant zijn en de dekbedden erg smal. De service van al het personeel is echter helemaal top, en wij troffen het ook nog met fantastich weer. Als ik dan een minpuntje moet noemen dan is het de overvloed aan Nederlanders ( ik denk zo'n 85%), voor onze kinderen leuk, maar iets internationaler was leuk geweest.
10,0
02-05-12
Een heerlijk hotel waar het goed toeven is. Schoon, goed eten en super vriendelijk en hardwerkend personeel. De kamers zijn niet heel groot maar van alle gemakken voorzien en heel schoon Ligbedjes genoeg rondom het zwembad, bij het strand en in het gras evetueel onder de bomen