Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Amara Beach Resort***** in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun Mediterraan. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 139
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel Amara Beach Resort***** Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
420 avaliações

Avaliações Hotel Amara Beach Resort*****

Gündogdu Mevkii, 07980 , Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Amara Beach Resort***** e outras informações úteis para suas férias em Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun.
Hotel Amara Beach Resort obteve uma média de 9,4 dos 10, baseado em 420 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Amara Beach Resort***** e outros dados úteis sobre suas férias em Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun. Alem disso podes encontrar 394 Fotos de férias de Hotel Amara Beach Resort***** em Zoover. Podes ver 2 Vídeos de Hotel Amara Beach Resort*****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Turquia. Veja todas as possibilidades de pernoite em Mediterraan. Compare Hotel Amara Beach Resort***** com as outras acomodações em Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Amara Beach Resort***** / Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

9,3
9,5
9,2
9,3
Mostrar pontuação e avaliações de:
Casal, Abr 2012
"Een aanrader. Doe ik zeker nog eens."
Holderbeke - Vancau...
7,0
9,0
08-05-12 Mooi en proper hotel. Onderhouden zwembad met leuke tuin waar men rustig kan zonnen. Vriendelijk personeel dat zeer behulpzaam is.
Op het eten is niets aan te merken er is voldoende en voor elk wat wils. De minpuntten die ik kan vermelden zijn dat de bedden in mijn kamer te hard waren en de airco iets frisser zou kunnen.

Casal, Abr 2012
"Nog altijd evengoed als over 2 jaar ."
Fred en sonia
9,0
28-04-12 Hebben reeds verschillende keren in dit hotel verbleven,en nog steeds vinden wij dit een heel goed hotel, wel zijn er nu Russen aanwezig, maar geen erg, dat stoorde ons niet. Het eten is nog altijd heeeel lekker, zowel als de bediening en de gastvrijheid.
! Nu hebben we ook nog een nieuwe wandelpromenade ontdekt die bijna van aan het hotel vertrekt tot bijna in kumkoy, dus heel leuk als je met een kinderwagen op stap bent. Is en blijft voor ons een heel goed hotel, momenteel heel warm weer, gezellig! Naar het schijnt zal er verandering komen vanaf oktober, nieuw management, hebben dit vernomen via een kelner.

"Zeer goed hotel"
Jos&Linda
8,0
08-05-12 Allles dik in orde in dit hotel, niets op aan te merken alles tip top in orde.Personeel super vriendelijk,eten en dranken van goede kwaliteit.Heb ook wel gehoord dat er in oktober verandering van eigenaar komt. Afwachten dus, anders niet twijfelen.

Encontre mais informação Hotel Amara Beach Resort***** através de:

Famílias com crianças, Abr 2012
"Geweldig hotel met super leuke animatie"
Léonne Pril
10,0
04-05-12 Met de familie naar Amara Beach Resort in Side geweest. (6 volwassenen en 4 kinderen). Voor iedereen een fantastische locatie. Heerlijk eten. Super vriendelijke bediening. Voor ouders met kinderen is het echt ontspannen. De animatie was echt top. Iedere dag werden de kinderen vermaakt. Er werd geen standaard programma afgedraaid maar er werd echt gekeken wat de kinderen leuk vinden. Onze dochter heeft veel geknutseld en onze jongens hebben stoere dingen gedaan van vissen en handboogschieten tot gipsmaskers maken.
Ook het entertainment 's avonds was erg leuk.
Kortom, voor ons was het een super vakantie waar wij met veel plezier op terugkijken.

Casal, Abr 2012
"Top service maar gebouw stilaan voorbijgestreefd."
raymond_holvoet
8,0
05-05-12 Van 20/04/2012 tot 04/05/2012 daar geweest en algemeen zeer tevreden. Ongeveer alle personeel doet veel moeite om u een perfect verlof te bezorgen. Enkelingen laten duidelijk zien dat ze fooi verwachten, maar dit kan niet bij ons, het princiep is EERST presteren en aan de hand van DIE prestaties kan er een fooi volgen.

Casal, Abr 2012
"Even goed als de reeds bezochte amara's"
marijke
9,0
16-04-12 We hebben reeds amara wing resort en amara dolce vita gedaan en voor mij zijn ze alle 3 even goed, alleen is deze qua ligging iets minder.
Het uitzicht van de vorige amara's was schoner door de bergen vlakbij de zee en hier is alles vlak.
De enige amara die we nog niet gedaan hebben, is deze in beldibi en naar verluidt zou deze minder zijn. Heeft er iemand deze al bezocht en vergeleken met de andere ?

Amigos, Abr 2012
"Perfectie"
Mary
9,0
25-04-12 Laat die klagers maar klagen,thuis eten ze choco op de boterham.Ik kan u verzekeren dat het hotel bij het beste van Turkije behoord.

Casal, Abr 2012
"Uitstekend hotel meer dan 5 sterren waard"
Philips Jaak
10,0
01-05-12 Ons verblijf was All-in.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Er is een uitstekende service met zeer afwisselende bufetten waar kwaliteits eten wordt geserveerd.Aan zwembad 2 is er alleen muziek, niet te lawaairig, aan het andere zwembad is er geen muziek, prima georganiseerd. S'morgens wordt u aan het zwembad verwelkomt met een nederlands deuntje "goede morgen, goede morgen. De ligweide is supper. Overal zijn er drankgelegenheden.Er is voldoende sport en animatie.
Kamer zijn mooi, net en ruim met op tv het nederlandse net BNL. In de grote bar kunt u kiezen uit 25 coctails gemaakt met internationale dranken. Het hotel ligt ongeveer 10 km van Side, mooie stad met prachtige Romeinse overblijfselen. Slot, dit is een hotel om terug te keren.

Amigos, Abr 2012
"Het gaat achteruit!"
rina thys
7,0
9,0
14-04-12 Tweede maal en zichtbaar aan het verminderen. Hotel is verkocht aan mensen Azerbedjan, niet goed want Russen komen eraan. personeel is onzeker. Eten nog goed maar geregeld al een lege schotel gezien. Kamers zijn verouderd, balkon roest. Soms verkeerde bestellingen gehad door taaltekort, veel duitsers en personeel kent enkele woorden duits.Onze kamer lag aan zijkant hotel, zicht is dan ook minder(binnenzien in ander hotel), Hygiëne is wel zeer goed, spray op je handen als je restaurant binnenkomt. Bij ontbijt moesten we zelf bestek en glazen op tafel zetten, personeel was niet alert. Vorig jaar geen enkele keer moeten doen. De kleine details die er vorig jaar waren in service waren er dit jaar niet. Bezoek gehad van een Rus touroperator, dit is geen goed nieuws, er waren al meer oostblokkers dan vorig jaar. Zwembad deze periode koud, alternatief is binnenzwembad. Kamer sober gekuist niets meer extra, badkamerproducten die halfvol waren, dus al gebruikt stonden er nog.

Famílias com crianças, Abr 2012
"Heerlijk eten en goeie kinderanimatie"
smeets
10,0
06-05-12 Wij zijn met de hele familie incl. 4 kinderen naar Amara beach hotel geweest en hebben een super tijd gehad. Het eten is zeer goed. Erg veel variatie tijdens ontbijt, lunch en diner. De kinderanimatie was erg goed. Ze deden hun best om het de kinderen (4, 8, 10 en 12 jaar) naar hun zin te maken (handboog schieten, darten, koekjes bakken etc.)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações