10,0
20-10-11
Van 9-16 okt 2011 was ik hier met mijn dochter (16 mnd). Wat een paradijs! De kamers in Roma Street zijn zeer ruim en volledig afgewerkt. Het complex is erg schooon en zeer kindvriendelijk: in alle restaurants zijn kinderstoelen (Rubbermaid). De speeltuin buiten heeft ook schommels voor kleine kinderen (vanaf 10 mnd). Er is een klein apart gedeelte op het strand voor kinderen. Boven, naast de "vuurtoren" is een kinderboerderij met geiten, pauwen en hanen (die hoor je kraaien als je wakker wordt) etc. Binnen is een kinderzwembad (30cm diep) en buiten heb ik 2 kinderzwembaden van 30 cm diep gezien, waarvan eentje bij Roma Street en een overdekt bij het hoofdzwembad. De kidsworld heeft alleen russisische animatie, die ook engels en duits spreken, maar daar zou ik mijn kind niet achterlaten. Op de vier dagen dat het regende hebben mijn dochter en ik best leuk kunnen spelen met het speelgoed in Kidsworld. Iedereen was dol op haar, dus dit hotel is echt geschikt voor kleine kinderen!
10,0
24-10-11
Vanaf 8 oct. waren wij met zijn vieren in het imposante D.C. Het meest waar wij van genoten hebben was de service over het hele complex.Iedereen was vriendelijk en behulpzaam. Het eten was gevarieerd ( luxe) en lekker, hier waren zelfs de 4 soepen heet. Iedere avond een ander thema buffet. Vele mooie stijlvolle bars , ook buiten, om cocktails te drinken en waar ook altijd live muziek was. De kamers in Isanbul street waren rustig en ruim met alles erop en eraan. Animatie goed met grote fantastische ingehuurde shows. De grote afstand vanaf de luchthaven weegt niet op tegen de grote waar voor je geld die je in D.C. krijgt. En van de 90% russen hebben wij helemaal geen last gehad. Wij gaan zeker terug!
8,0
22-10-11
Bediening buiten restaurant liet soms de wensen over .Eten buiten ook niet zo gezellig , juist refter en helemaal buiten zitten daar zijn de plaatsen zeer beperkt.Niks in de omgeving ,ook ni nodig want in hotel is voldoende om u te vermaken .
12-10-11
Wij ook hier geweest van 1 oktober voor 11 dagen.We hadden luxe kamer geboekt met zeezicht , ,maar we zaten in het bijgebouw,portofino . Kamer wel ruim en mooie badkamer , bedden iets te hard.Al met al was het eten goed verzorgd en ontbijt ook uitgebreid ,net als de lunch en diner .Wij hebben gebruik gemaakt van 4 a la carte restaurants ,met een bijbetaling van 10 dollar , amara dolce vita restaurant was 25 dollar ,maar dan had je wel 8 gangen .Ook gebruik gemaakt van prive huisje aan het strand voor 100 dollar per dag , werd je hele dag in watten gelegd .Luxe en in euro valt prijs dan wel mee .Helemaal geen last gehad van russen alhoewel ze er met de meerderheid zijn .Strandbedden genoeg maar wij hadden ook al vroeg onze handdoeken op bedjes gelegd anders al vrij snel bezet. Genoeg activiteiten ook te doen , en een hele mooie spa met sauna, hamman , stoomcabine en veel massages mogelijk .Al met al hebben wij wel genoten hier in dit hotel en wie weet komen we hier nog zeker terug !