Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Cornelia de Luxe***** in Belek / Aksu Mediterraan. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 163
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel Cornelia de Luxe***** Belek / Aksu
399 avaliações

Avaliações Hotel Cornelia de Luxe*****

Ilerbasi Mevkii, 07500, Belek / Aksu
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Cornelia de Luxe***** e outras informações úteis para suas férias em Belek / Aksu.
Hotel Cornelia de Luxe obteve uma média de 9,4 dos 10, baseado em 399 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Cornelia de Luxe***** e outros dados úteis sobre suas férias em Belek / Aksu. Alem disso podes encontrar 240 Fotos de férias de Hotel Cornelia de Luxe***** em Zoover. Podes ver 2 Vídeos de Hotel Cornelia de Luxe*****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Turquia. Veja todas as possibilidades de pernoite em Mediterraan. Compare Hotel Cornelia de Luxe***** com as outras acomodações em Belek / Aksu.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Cornelia de Luxe***** / Belek / Aksu. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

8,5
9,6
9,3
9,6
Mostrar pontuação e avaliações de:
Amigos, Mar 2012
"Klasse Hotel"
Nico
21-03-12 Voor de 3e keer naar Cornelia De Luxe,
Wat een klasse, nog niets ingeboet in die jaren, blijft een super hotel.
Eten uitstekend, service klasse.
Het enige minpunt is dat je sinds november 2011 voor ieder à la carte restaurant een toeslag moet betalen van 10 euro p.p.
Het verschil tussen het ene en andere restaurant is te groot qua antourage.
Het Sofa restaurant is qua klasse niet te vergelijken met een ander restaurant, maar de toeslag is hetzelfde.
Wij vonden het zonde van ons geld, omdat je net zo goed bij het buffet kunt eten, wat voortreffelijk is en genoeg variatie heeft.
Het zou beter zijn als Cornelia De Luxe niet meer Ultra All Inclusive op zijn folder zet, want je verwacht dan dat alles inclusieve is en dat is niet meer zo, wel jammer, want nogmaals het is verder een perfect Hotel.

Casal, Nov 2011
"Niet aan te raden voor in de winter"
desterbecq
4,0
8,0
19-11-11 bij het begin van onze reis waren we goed aangekomen in het hotel, heel vriendelijk, maar naarmate onze reis eindigde, eindigde service ook in mineur. er werden bars gesloten, tafels en stoelen weg. de animatie was ook een dikke nul, totaal geen muziek. de animatoren liepen constant heen en weer zonder iets te ondernemen. ze liepen precies verloren. dit hotel zal ik niet meer bezoeken. ik had er meer aan verwacht door de goede commentaren, jammer.

Amigos, 2011
"Super een dikke 10"
Dineke Sanders
10,0
26-10-11 Voor de 9de keer naar dit geweldige hotel geweest. Vooral de service is geweldig. Ze doen echt alles voor je. EN GEZELLIG!!!!
Volgend jaar maar weer, denk ik.

Encontre mais informação Hotel Cornelia de Luxe***** através de:

"Super goed"
Dany Maris
10,0
26-10-11 Voor de 11de keer in dit super resort geweest en het gaat er nog steeds goed met de service.
ja ja dit is een topper en natuurlijk zie je steeds de zelfde mensen terug.
zelfs toffe nederlanders !!!
Groetjes aan iedereen en tot volgend jaar bij leven en welzijn.

Casal, Out 2011
"Fantastisch hotel prijs kwaliteit"
André
10,0
06-10-11 Prachtig hotel nette kamers goede shows aangenaam Corneliateam mooie en uitgebreide buffetten volgens mijn oordeel een min puntje bepaalde gerechten zouden wat warmer dienen opgediend te worden ondanks de technologie die aanwezig is.

"Mooi uitgerust hotel"
jos
9,0
05-11-11 De accommodatie en het personeel v/h hotel zijn super !!!!!!!!
Het eten (avond) :Niet warm , Niet afwisselend en de buffetten zijn heel simpel en altijd het zelfde !!!!!!

Casal, Set 2011
"Super hotel met alle luxe, zeer goed verzorgd !"
Peter en Wendy
10,0
19-09-11 We hebben genoten van een heerlijke verwenvakantie in dit hotel. Het hotel is prachtig, super modern en super schoon. Het eten is heerlijk, variatie genoeg maar vooral de a la carte restaurants verdienen een pluim. Het personeel is super vriendelijk en doet er alles aan om je je er thuis te laten voelen. In het hotel is genoeg te doen. De animatie is zeer goed, zowel overdag als in de avond. Na het eten een show (van zeer goede kwaliteit, bijvoorbeeld Grease) en daarna live muziek onder de sterren hemel (DJ of live band) om heerlijk op los te gaan en dit dagelijks opnieuw. Voor wie er dan nog niet genoeg van heeft is er nog de discotheek. Wij hebben niets te missen gehad in dit prachtige hotel, veel mensen hadden dezelfde mening. Let op, vooral de gala avond 1x per 2 weken moet een geweldige happening zijn...helaas hebben wij deze gemist omdat wij op de dag van het gala helaas weer naar huis moesten (flink balen), dit was op 15-9-2011. Wij komen zeker nog eens terug ! Aanrader !

Casal, Set 2011
"Bevestiging: Dit is één van de betere hotels"
Steven
10,0
23-04-12 In 2009 zijn voor de eerste keer gegaan, op aanraden van onze ouders. Zijn zij er immers (toen) 3 keer naartoe geweest, want voor ons wil zeggen dat het zéér goed vertoeven is. En inderdaad super goed! Service, eten, hygiëne (bv. om het halfuur worden de toiletten gepoetst en zelfs de airco), personeel, keuken,... kraaknet en top!!
In 2011 zijn we nog eens geweest... en dat is voor de bevestiging geweest. Het was zelfs zo dat het personeel ons nog herkende na 2 jaar... Dat is een zalig gevoel!!! En wederom niets aan te merken, buiten het feit dat je moet bijbetalen in de à la carte restaurants. Wij gaan alleszins terug... wanneer is nog de vraag :-)))

Casal, Ago 2011
"Heerlijk, luxe vakantie in prachtig hotel!"
Jessica en Chantal
10,0
29-08-11 Wij hebben een heerlijke week gehad in dit prachtige hotel! Het is bijzonder luxe en de service is uitstekend, ook de vormgeving vonden wij erg mooi van kamer tot bar tot avondverlichting, alles klopte gewoon! De enige opmerking die wij hebben is dat t jammer is dat zoveel gasten handdoeken leggen bij t zwembad in alle vroegte..... We zouden graag nog eens terug komen!

Famílias com jovens, Jul 2011
"Zeer goed !!"
Jack
8,0
09-08-11 Erg mooi, luxe en schoon hotel. Wij dachten een kamer in het hoofdgebouw te hebben geboekt, maar dat bleek bij aankomst niet juist te zijn. De standaard kamers liggen in een bijgebouw. Dat was op de website van de TO niet duidelijk. Ook de website van het hotel zelf geeft een "vals beeld" van de standaard kamer. Nu was de kamer verder prima, alleen is het niet zo van deze tijd dat je nog moet douchen in het bad.
Het animatieteam was fantastisch en ook de service van het personeel was prima. Klein minpuntje was dat sommige obers wel heel beroerd Engels verstonden (en al helemaal niet spraken). Ook prima voor gezinnen, echter voor de wat jongere tieners (11 - 16 jaar) wordt er niet zo veel georganiseerd.
Nog een minpuntje waren de vluchttijden van de TO. Vertrek naar Antalya om 19.00uur (wat uiteindelijk 20.00uur werd) geeft je een aankomsttijd in Belek van 02.30uur (en dat is dus je eerste dag !). Vertrek naar Eindhoven vanaf Antalya precies andersom (hééél erg vroeg)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações