23-05-12
Wij zijn gisteren terug gekomen van Royal Wings met ons gezin (7 pers. incl. kindje van1½ ) We hebben geen enkel minpuntje kunnen ontdekken. Hele royale kamers, vriendelijke mensen en heerlijk eten. Overal is aan gedacht en je komt niets tekort. Als ik een puntje van kritiek moet geven is het dat de wanden van de kamers erg dun zijn en bij luidruchtige buren dit overlast kan geven. Bij ons was dit (gelukkig) niet het geval.
15-05-12
Royal Wings is een super hotel om een korte relax vakantie te vieren. De accomodatie is top, volop aanbod voor eten en drinken, ontspannen sfeer, geen aso's, hotel en kamers zeer schoon, prachtig zwembad, mooi strand, medewerkers zijn Zeer gastvrij.
Minpuntje zijn de bedden, deze zijn vrij had.
Lees hier veel over de fotograaf. De shoot is helemaal gaaf, kwaliteit van de foto's is top. Maar let op: ze kloppen vervolgens het geld uit je zak. Uren praten om tot een normale prijs te komen! Houd hier rekening mee.
Maar het mag de pret niet drukken. Een aanrader voor jong en oud. We zijn zelf zeer kritisch, waren bang voor Turkije omdat het bekend staat om zijn soms asociale gedrag van gasten in de hotels. Maar daar is in Royal Wings niets van te merken.
14-05-12
Ik ben nu voor de 5e keer in dit hotel geweest verdeeld over een zestal jaren. Dit was het eerste jaar dat mijn dochtertje van 1 jaar erbij was en mijn zoon van 9.
Wij hebben het in een woord fantastich gehad en mijn kinderen ook !
Wat een luxe de hele dag heerlijk eten en voor de kinderen was het aquapark, kermis en de ijsjes echt een wahalla ;-)
Ik heb zelf 3 foto's gekocht die spontaan gemaakt werden op het park voor 8 euro per stuk. ze zijn supermooi en proffesioneel geschoten en een zeer leuke herinnering voor thuis !!!
9,0
20-05-12
Net terug van Hotel "Royal Wings" voor ons was dit hotel het 10e All In in Turkije.
Vorig jaar in Royal Dragon geweest pers vindt ik Royal Wings beter. Eten super,bij de strandbar zit je lekker in de schaduw te eten (keuze in overvloed) wordt bij je geserveerd aan tafel met drinken uit een glas.zwembad bar altijd verse broodjes evt zalm, tonijn etc ,s Avonds 3x in de week live muziek, bediening is daar ook super als ze weten wat je drinkt is het bij wijze van spreken "leeg vol". Ook altijd nootjes,chips, fruit op tafel.
Park zeer mooi aangelegd en overal voldoende stoelen,tafels of bedjes, strand ook voldoende plaats met bedjes.Kinderannimatie zelf geen ervaring mee maar van horen zeggen daar ook geweldig .
Om dan nu ook maar eens iets negatiefs te noemen (valt niet mee hoor) de harde bedden op de kamer, dat heb ik meer gelezen en de vaak slechte internet verbinding (verbinding uitvallen).
Kortom een geweldig hotel met goede service,vriendelijk personeel en GEEN vervelende russen.