Apropriado para crianças
10,0
08-05-12
Prachtige ligging aan het strand, enkele kleine shopping centra in de buurt. Op slechts 20 minuten van het vliegveld. Met een service waar je alleen maar van kan dromen. Alles is schoon en netjes, zelfs je zonnebril wordt voor je gepoetst. Heerlijke verwen vakantie waar je niets zelf hoeft te doen.
Als enig klein minpuntje, vonden wij het nieuwe hoofd kinderanimatie, niet erg kindvriendelijk en de animatie overdag kon ook spontaner/beter. Verder alleen maar lof.
Apropriado para crianças
10,0
19-05-12
Wij zijn hier met zijn vieren van 19 t/m 28 april geweest en het was 1 een woord: TOP!!! Wat een luxe en geweldig eten. Zoveel keus en variatie nog nooit eerder meegemaakt.
Prachtig hotel en alles wat je van een vakantie verwacht! Zeer gastvrij personeel, die vlogen echt voor je, en leuke animatie zowel overdag als 's avonds. Hadden eigenlijk Delphin Diva geboekt maar door bouw van hun nieuwste Imperial hotel de keus om hierheen te gaan. Daar hebben we geen spijt van gehad, net wat luxer en nog meer keuze aan eten. Buitenlandse drankjes hele dag te krijgen. Bij Delpin Diva ook een paar keer geweest en gegeten en dat was ook heel erg goed want we mochten van beide hotels gebruik Op de strandpier heerlijk genoten van de zonnige dagen en de drankjes.
Hier gaan we zeker naar terug, ik kan het iedereen aanraden! Ben al wat gewend in Turkije maar dit is het beste wat we ooit meegemaakt hebben!!