Apropriado para crianças
9,0
08-05-12
We hebben hier een week mogen verblijven, het is zoals hier (bijna) door iedereen wordt aangegeven perfect.
We geven nooit een 10 omdat het altijd nog beter kan maar dit komt wel erg dichtbij.
De kamers zijn (in ieder geval onze kamer) wat verouderd en hebben her en der wel wat onderhoud nodig.
De ligging is goed alleen hadden wij veel last van het naast gelegen Imperial wat van dezelfde eigenaar is, de muziek stond in de avond zo hard dat onze zoon van 7 tot 23.00 niet kon slapen.
Als je met kinderen gaat of je wilt vroeg naar bed neem dan een kamer aan de andere kant.
We maken ons wel wat zorgen om het personeel, ze zijn allemaal super vriendelijk alleen hadden wij het gevoel dat er wel een soort van regiem wordt gehanteerd.
Tijdens onze vakantie hebben we het regelmatig gezien dat (vooral jongere) werknemers door de kleinste fout echt flink op hun donder kregen, daar hadden wij een wat slechter gevoel bij.
Het personeel werkt 6 dagen 16 uur per dag, hou daar rekening mee.
Apropriado para crianças
10,0
05-05-12
Delphin Diva is een super hotel.
Eten, drinken, service & animatie zijn gewoon GEWELDIG!!!
De vriendelijkheid, spontaniteit & hulpvaardigheid van het personeel is perfect, ze staan altijd voor je klaar.
Bij het zwembad wordt door het barpersoneel op skates tot aan je ligbed alles bezorgd.
De hygiene en de schoonmaak rondom het zwembad is top.
Dit hotel is echt een aanrader, wij hebben in ieder geval een super vakantie gehad, die voor herhaling vatbaar is!!!