10,0
19-05-12
We zijn net terug van een schitterende vakantie in Barut Lara. Ons zoontje van 8 maanden had veel bekijks. Ons oudste zoontje van 2,5 had het ook reuze naar zijn zin. De Mini disco s'avonds, de zwembaden, eten,...hij komt niet uitgepraat. Ook het personeel was super lief en attent voor hen. Spijtig dat hun engels niet zo goed is maar dat is dan ook het enige minpuntje dat wij kunnen meegeven. Er is heel veel variatie in het eten. Er zijn à la carte restaurants maar ook de traditionele bufetten. De keuken weet er echter zoveel variatie in te steken dat je steeds nieuwe dingen op je bord krijgt. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.
10,0
11-05-12
Prachtig hotel met een grote goed onderhouden tuin. Voldoende zwembaden en ligbedden. Rustige omgeving , geen schreeuwerige disco-toestanden aan het zwembad . Personeel bijzonder vriendelijk en goed opgeleid . Zeer net en dagelijks werd het bedlinnen veranderd. Het eten, zelfs in het centrale restaurant was, uitstekend, gevarieerd : voor elk wat wils en na 1 week waren we het echt niet beu. Begin mei waren vooral oudere koppels te gast, weinig Russen (geen problemen mee gehad), tamelijk wat Britten en heel wat Vlamingen . Zeker proberen : het Turks restaurant ! Wij zijn echte Rixos-fans maar dit hotel is zeker een alternatief voor ons, we komen er graag terug .
8,0
11-05-12
Voor de tweede maal verbleven wij in Barut Lara. I.p.v. de geboekte hotelkamer kregen wij een upgrade naar een residence appartement met een aparte woonkamer, keuken, twee tv's, cd- en dvdspeler en groot balkon. Het eten was, net als de vorige keer, prima. Hetzelfde gold voor de service. Ook is het hotel nog steeds erg relaxt qua muziek; hier geen schreeuwerige muziek aan het zwembad maar lounge-muziek. Ook het animatieteam gaat daar gelukkig in mee. Wij kijken weer uit naar de volgende keer Barut Lara!