Avaliações Amores.1 Boat trip

Amores.1 Boat trip
40 avaliações
Avaliações Amores.1 Boat trip
Kusadasi
Tu queres saber o que os outros acharam de Amores.1 Boat trip em Kusadasi? Nesta página encontrarás as avaliações de Amores.1 Boat trip.
Amores.1 Boat trip obteve uma média de 9,3 dos 10, baseado em 40 avaliações
Gostaria de saber o que outras pessoas pensaram de Amores.1 Boat trip em Kusadasi? De uma olhada nas revisões de Amores.1 Boat trip nesta página. Podes ver 80 Fotos de férias de Amores.1 Boat trip. Há 3 Vídeos de Amores.1 Boat trip. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Turquia. Aqui você encontra todas as possibilidades de pernoite em Mar Egeu. Veja todas as acomodações nos arredores de Amores.1 Boat trip em Kusadasi.
Por favor, espere um momento...
Tamanho da letra: A A A

39 Avaliações de Amores.1 Boat trip

40 avaliações
9,3
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com jovens, Maio 2013
"Leuk"
Manon
9,0
06-05-13 Heerlijke boottrip ook voor kinderen. Snorkels en flipper aan boord.
Dolfijn gezien en gezeild. Lekkere lunch en aardige bemanning.

Famílias com jovens, Set 2012
carin voncken
9,0
14-05-13 superdag 2012!! Thuis geboekt, ging helemaal goed met transport enz. 'n mooie, niet te drukke dag met heerlijk eten. Foto's van dolfijnen en de vangst van de bootlui: 2 grote vissen. Leuke mensen ontmoet en de eigenaar en personeel zijn hard aan het werk, maar wel gezellig, heel aardig!!

Amigos, 2012
"Prachtige zeilboot van Kusadasi"
tineke2406
10,0
13-09-12 Vriendin en ik waren op vakantie in een hotel in Kusadasi en daar kwamen we Rianna en Hasan tegen en zijn wederom met hun boot mee wezen varen. Was super weer en we haden ook de super Jack als kapitein aan boord die ons de mooiste 5 baaien liet zien en we konden zwemmen en heerlijk genieten van zijn vaarkunst. Als je in de buurt van Kusadasi met vakantie bent zoek de mooiezeilboot Amores 1 op en ga mee varen je zult er geen spijt van hebben

Famílias com jovens, 2012
"Geweldige boot trip"
Nathalie
9,0
02-09-12 Het varen met de Amores-1 was een heerlijke ervaring. De boot heeft genoeg ruimte voor iedereen, heerlijke matrasjes op het dek, lekkere lunch, attente bemanning. Snorkelen, zwemmen en van een klif springen! Helaas de dolfijn alleen van een afstand gezien. Terug naar de haven wakkerde de wind lekker aan dus we konden heerlijk terugzeilen. Veel beter dan die overvolle, lawaaierige andere boten!

Casal, Ago 2012
"Fantastische boottocht !!!!!!!!"
ellie
10,0
26-08-12 voor de tiende keer weer meegevaren op de Amores,,elk jaar gaan we weer mee,want anders is onze vakantie niet compleet,,maar dit was een topjaar voor ons,,we hebben gezwommen met een dolfijn!!!!!
ongelooflijk,,het geluk was compleet,,mooi weer,,het eten was ook weer heerlijk,,de bemanning was zeer goed voor ons,en we hadden een fijne ploeg mensen aan boord,,iedereen was door het dolle heen toen we de dolfijn zagen,,die was absoluut niet bang,maar kwam naar ons toe,prachtige fotos werden er geschoten,,het geeft een heel apart gevoel als je met een dolfijn op zee aan het zwemmen bent,,we hebben een heerlijke dag gehad,,die kon niet meer stuk,,rianna en hasan,,lieve vrienden,,heel hartelijk bedankt voor deze zeer mooie ervaring,,het was weer toppie!!!!!! dikke kus van ons beide

Famílias com jovens, 2012
"Absolute aanrader"
suus
10,0
20-07-12 geweldige boottrip!!!! Heerlijk rustige boot, geen herrie of keiharde muziek, heerlijke lunch, en fantastische stop plaatsen om heerlijk te zwemmen, is de mooiste dag van onze vakantie geweest

Famílias com jovens, Jul 2012
"Aanrader"
a.j.ahandyman
21-07-12 zeer vriendelijke bemanning,echt een toppertje
alles wat de mensen onder dit bericht schrijven klopt
klasse

Casal, Jul 2012
"Mooiste dag van mijn leven"
yara & berry
10,0
21-07-12 Mijn wens is uitgekomen! vorig jaar zijn we ook met amores de zee opgeweest en was top! Dit jaar was uniek. We kwamen onderweg al een dolfijn tegen. Amores stopt bij 5 baaien ( andere boten niet). We gingen liggen aan de baai om te lunchen (wat heerlijk was) en de dolfijn kwam onze kant uit. Iedereen was stom verbaasd. Een van de hulpen van de capitein sprong het water maar helaas de dolfijn zwom naar de andere kan. Mijn vriend sprong snel het water in en zwom ernaar toe. We hebben 2 uur lang kunnen genieten van deze mooie dolfijn. De hele boot is in het water geweest en hebben allemaal met de dolfijn kunnen zwemmen en aaien. Na dit kon onze dag niet meer stuk gaan. Ik ben blij dat we een zeil boot hadden omdat daar niet veel geluid vanaf komt en dat je dan eerder de kans krijgt om dolfijnen te zien. Gelukkig hebben we veel foto's gemaakt! Hasan & rianna we gaan zekker volgend jaar weer mee :D

Casal, Jul 2012
"Geweldige boottrip"
sandra en johan
10,0
19-07-12 deze boottrip kunnen wij iedereen aanraden het was een gezellige en mooie ervaring na ontmoeting van Hasan op de market die zijn eigen boottrips zelf aan de man brengt wat ik overigens erg waardeer deze man werkt kei hard om zijn geld te verdienen ook zijn lieve vrouw rianna help hier aan mee ook haar hebben wij mogen ontmoeten. en nog vele dagen na de boottrip op het longbeach waar het iedere dag gezellig was de boottrip is een must om te doen het eten is voortreffelijk en de hele dag kun je drinken wat je wilt en dan voor een goede prijs we hebben erg genoten van de natuur en het snorkelen zelfs op de terugreis met de zeilen op spotte we ook nog 2 wilde dolfijnen top top top een echte aanrader gewoon doen je zult er geen spijt van krijgen

Famílias com crianças, Jul 2012
"In één woord geweldig"
elles
10,0
21-07-12 Hasan vertelde zo enthousiast over de boot dat het gewoon aanstekelijk werkte. Uit eerdere ervaringen op andere boten wisten we dat sommige boten heel druk waren maar Hasan vertelde ons dat hij maximaal maar 22 man meeneemt. In de haven van Kusadasi lag de Amoris 1 op ons te wachten. Woww wat een ruimte voor iederen, meer dan genoeg plaats aan dek zodat iedereen lekker kan zitten hangen of liggen. Nadat we de baai hadden overgevaren stopte we voor de eerste keer. Heerlijk gezwommen. Bij de tweede stop zien we ineens een dolfijn bij de boot. En wat blijkt hij was helemaal niet bang, waarschijnlijk om dat er geen 60 overboord sprong. De dolfijn is minstens anderhalf uur bij de boot geweest iedereen heeft met hem gezwommen en heeft hem aangeraakt. Ook onze drie kinderen vonden het een geweldige ervaring. Heerlij eten, meer dan genoeg te drinken en genoeg stops en als hoogte punt de dolfijn. Echt geweldig gewoon. Hasan en Rian niks te veel gezegd was top thanks. Elles en Miranda

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Que turistas europeus irrita-o mais em suas férias?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações