Localização em relação às pistas
15-02-11
Fijne skivakantie !
Mooi gezellig, ruim chalet met een open haard en een groot terras. Ook fijn dat er een prive parkingplaats is aan het chalet. Bellwald is een authentiek dorp met enkele winkels en verschillende restaurants. Het chalet ligt op wandelafstand van skipistes.
Goed onderhouden skipistes waar je jongere kinderen gerust alleen kan laten skiën. In Fiesch, 7 km naar beneden rijden, kan je de téléphérique nemen naar een groter skigebied aan de Aletschgletsjer, met Fiescheralp, Bettmeralp en Riederalp.
Ideale locatie om volledig tot rust te komen.
28-11-10
Dit authentieke chalet is een aanrader! Na twee weken Toscaanse kust was dit een ideale verlenging van onze vakantie. Een prachtige omgeving met geweldig uitzicht vanaf het balkon. Lopend het dorp in voor vers brood en ook op loopafstand een groot speelterrein voor de kinderen. Wandelen vanuit de voordeur de bergen in, oneindig veel mogelijkheden. Uit ieder dorp rijdt een bus of trein terug naar Bellwald.
's Avonds als het afkoelt de openhaard aan en genieten. Rondom het huis is een groot grasveld waar de kinderen kunnen spelen.
Inrichting is authentiek Zwitsers, veel hout maakt het erg sfeervol.
10,0
Localização em relação às pistas
10,0
17-11-10
Wij gaan al jaren naar dit authentieke chalet. 5 minuten van de pistes in de winter waar de kinderen les kunnen krijgen van oa nederlandse leraressen. Genoed ruimte in chalet voor ons gezin (2 kinderen) en een bevriend ander gezin. Naast het huis maken we altijd een bobsleebaan op de alpenwei. Simpel en authentieke inrichting (zonder TV etc!!) met enorme open haard doet de stress snel verdwijnen. Heerlijke plek om bij te tanken.
In de zomer proberen we op doortocht naar Italie altijd een weekje in de bergen daar te wandelen. Goede berglucht en lekkere wandelingen zijn voor ons gezin een fijne start van de vakantie. In augustus is er voor de muziekliefhebbers op 20 min rijden in Ernen het jaarlijkse muziekfestival met werekdberoemde musici kladssieke muziek, Adembenemend in een houten kerkje in de Zwitserse bergen!
Absolute aanrader.