Apropriado para crianças
8,0
12-09-11
Prachtig park, luxe appartement, vriendelijke medewerkers en prima startpunt om van alles te ondernemen. Op het hele park zijn 2 speelplekken ingericht. Onze oudste van 2 jaar kon zich daarmee eindeloos vermaken. Wij verbleven hier begin september, dus heerlijk rustig op het park. In het hoogseizoen zou er haast wel wat meer speelgelenheid voor kinderen mogen zijn. Vanuit het park uitstapjes gemaakt naar Zürich, Luzern, Chur, St. Gallen, Bad Ragaz. Allemaal prachtig en goed te doen (max. 1 uurtje rijden). Ons appartement zat helemaal vooraan, pal aan het meer. Waanzinnig uitzicht! Wij hadden geluk met het weer: alleen maar zon en zo'n 25 graden of meer! Aldi in Flums, evenals een mooie Coop (uitgebreid assortiment) in het centrum van Flums. Onze zoon was helemaal weg van Knies Kinderzoo in Rapperswill: echte aanrader!! Ook het zwembad is heerlijk, alleen voor de allerkleinsten wel wat fris.
Apropriado para crianças
9,0
28-08-11
Net terug van een weekje vakantie in dit prachtige park: we logeerden in een schitterend appartement (6L2) met indrukwekkend uitzicht op meer en bergen; zalig even tot rust komen! We hadden wel het geluk net een weekje hittegolf te hebben, iedere dag boven de 30 graden, zodat het meer een heerlijke verkoeling bracht...
Enige puntje van verbetering op het park wat ons betreft is het zwembad; zou nog heel wat kindvriendelijker kunnen.
In de omgeving zijn de Floomzer (rodelbaan), de Knies Kinderzoo in Rapperwil (waar je giraffen kan aaien en een ritje op een olifant of kameel kan maken) zeker de moeite!