Zoover Avaliação de férias por turistas. Camping Centro Vacanze San Marino in San Marino San Marino. Também dê a sua opinião!

Avaliações Camping Centro Vacanze San Marino

Camping Centro Vacanze San Marino San Marino
79 avaliações

Avaliações Camping Centro Vacanze San Marino

Strada San Michele 50, RSM-47893, San Marino
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Camping Centro Vacanze San Marino e outras informações úteis para suas férias em San Marino.
Camping Centro Vacanze San Marino obteve uma média de 8,1 dos 10, baseado em 79 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Camping Centro Vacanze San Marino e outros dados úteis sobre suas férias em San Marino. Alem disso podes encontrar 67 Fotos de férias de Camping Centro Vacanze San Marino em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Camping Centro Vacanze San Marino. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em San Marino. Veja todas as possibilidades de pernoite em San Marino. Compare Camping Centro Vacanze San Marino com as outras acomodações em San Marino.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Centro Vacanze San Marino / San Marino. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 seguinte

79 Avaliações de Centro Vacanze San Marino

79 avaliações
7,9
8,7
7,1
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com crianças, Abr 2012
"Echt gezellig en goed personeel top"
michel gaillard
7,0
07-05-12 ik heb met me vrouw en kleine jongen in een gehuurde tent een week doorgebracht voor het eerst op een camping maar het was echt geweldig hoor eten op de camping uitstekend zeker voor die prijs en het personeel echt zeer vriendelijk en de camping was voor onze zoon van 10 jaar was echt de hele dag aan het spelen san marino is echt mooi om heen te gaan en we zijn nog paar dagen naar het strand in riminni geweest ook heel mooi receptie op de camping top doen echt hun best al met al echt een leuke plek om een keer heen te gaan
sanitair heel schoon zou wat moderner kunnen maar alles werkt naar behoren jammer dat het zwembad dicht is om deze tijd zou ik open doen in de meivakantie was het nog leuker geweest want het weer was echt warm ong 27 graden deus snap ik neit dat het zwembad dicht was ??
al met al een echte leuke vakantie kom een keer terug in de mei vakantie (hoop dan dat het zwembad open is )
receptionist Sigrid, 12-05-12
O proprietário disse:  Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het zwembad was nog dicht, omdat we nog niet genoeg warme dagen hebben gehad om met het onderhoud te beginnen. Het water moet eruit gepomp worden, de bodem moet dan drogen, gezandstraalt en geverfd worden etc. Ik zal het aan de directie doorgeven, misschien gaat het dan volgend jaar eerder open. We zijn blij dat het u toch goed bevallen is bij ons op de camping. Met vriendelijke groeten

Casal, Set 2011
"Prima voor stadsbezoek"
Pien
7,0
12-10-11 Prima camping voor het bezoek aan San Marino stad. De bus stopt voor de camping! Deze terrassencamping is behoorlijk steil, de plaatsen ruim genoeg. WIFI-punt voor gratis internet. Personeel zeer behulpzaam. Let wel op de prijzen in de kampwinkel, deze zijn behoorlijk hoog! Er is veel groen op deze camping en het is heel goed mogelijk dat je de ezel of een pauw tegenkomt. Eind september was het zwembad al gesloten. In deze maand kan men wel gebruik maken van de Acsi campingcard.
receptionist Sigrid, 27-10-11
O proprietário disse:  Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Ons zwembad gaat meestal in de 1° week van september dicht. Dit jaar was hij open tot 19 september. Er zijn te weinig gasten om het zwembad langer open te laten. We zijn blij dat u een prettige tijd bij ons hebt gehad. Met vriendelijke groeten

Casal, Set 2011
"Mukava allasalue"
Katja
8,0
25-09-11 Centro Vacanze San Marino sopii hyvin muutaman päivän San Marino -oleskelun tukikohdaksi. Uima-altaassa voi viilentää itseään helteisen kapunkikierroksen päätteeksi. Suihkuja ja vessoja siivotaan ahkerasti. Vaunu-/autopaikat eivät ole kovin suuria.

Encontre mais informação Camping Centro Vacanze San Marino através de:

Famílias com jovens, Ago 2011
"Una bella vacanza"
davide
8,0
23-08-11 Ottimo campeggio. Situato in una zona molto tranquilla, la strada è larga ma molto ripida, immagino una pendenza del 15%, comunque fattibile anche per chi non ha un'auto potente. Piscina davvero molto bella e con molti lettini, un po' scomodo il fatto che per accedervi bisogna sempre avere con se una carta magnetica. Servizi igenici sempre puliti così come il resto del camping. Il Market è piccolo ma c'è tutto il necessario. Il ristorante non l'abbiamo provato ma è molto bello. Animatori molto simpatici ma non invadenti. Per i bambini è un posto meraviglioso. In generale tutti cordiali. San Marino poi è stupenda. Consigliamo sia il camping che la città!
receptionist Sigrid, 27-10-11
O proprietário disse:  Gentili signori, abbiamo molto gradito il vostro commento sicuramente questi commenti positivi ci spronano a fare sempre meglio per la nostra clientela ! Grazie

Famílias com crianças, Ago 2011
"Kindvriendelijke camping"
DB
4,0
19-09-11 Kindvriendelijke camping met gezellig zwembad.
Veel kinderanimatie. Heerlijk restaurant, waar wij elke avond hebben gegeten tijdens ons verblijf. Plekken waren prima, niet super groot, maar voldoende. Sanitair vonden wij echt smerig. Dit was het enige nadeel van de camping. San Marino is een erg leuk stadje, maar voor met hele kleine kinderen erg steil. Kinderen vanaf 6 jaar is prima om een dagje mee te nemen naar het stadje.
Camping - Strand Rimini is een prima afstand.
receptionist Sigrid, 27-10-11
O proprietário disse:  Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Het klopt dat we problemen met de schoonmaakploeg hebben gehad. We hebben een paar keer personeel moeten wisselen totdat we iemand vonden die het doet zoals wij en de gasten het willen. Met vriendelijke groeten

Famílias com crianças, Ago 2011
"Kindvriendelijke camping"
familie uit Diemen
7,0
04-09-11 We zijn net terug van 3 heerlijke weken op camping Centro Vacanze in San Marino.We waren er met 3 kinderen van bijna 3, 9 en 10 jaar
We waren zeer tevreden, een super zwembad met goede ligbedden.
Het was voor de kleine kinderen ideaal dat het zwembad geleidelijk afliep naar het diepe gedeelte.
Leuk animatie team. Heerlijk restaurant.
Het sanitair was niet erg modern maar werd goed en regelmatig schoongemaakt.
Het is voor ons een camping om misschien nog eens terug te gaan.
receptionist Sigrid, 06-11-11
O proprietário disse:  Hartelijk bedankt voor de manier waarop u onze structuur en onze medewerkers heeft beoordeeld. Het is altijd leuk om te weten dat onze klanten tevreden zijn met ons werk. Met de hoop u nog eens terug te zien als een graag geziene gast, met vriendelijke groet, Sigrid

Famílias com jovens, Ago 2011
"Una garanzia"
alma
10,0
8,0
01-09-11 Buona organizzazione, cordiali e discreti, ben tenuto e tranquillo.
receptionist Sigrid, 27-10-11
O proprietário disse:  Grazie per la sua bella recensione. Sarà un piacere ospitarVi di nuovo. Cordiali saluti

Famílias com crianças, Jul 2011
"Wat een leuke camping!!"
Inge
7,0
30-01-12 Deze camping is een goede plek om de stad San Marino te gaan bekijken. Wij hebben dit dan ook diverse malen gedaan. Ook Rimini is goed te doen. De camping is rustig maar wij vonden het erg leuk. Het zwembad was mooi met genoeg ligbedden.
De plekken zijn groot genoeg voor onze Brixen tent. Wel hebben we even moeten zoeken naar een goede plek maar toen we een plek hadden was deze ook prima. Ze waren heel behulpzaam bij de receptie.
Het grote sanitaire gebouw was beter dan de kleine onderaan de camping.
De animatie was volledig Italiaans maar daardoor niet minder leuk. En in het restaurant was het lekker eten.
receptionist Sigrid, 20-02-12
O proprietário disse:  Hartelijk bedankt voor de beoordeling. De leider van het animatieteam sprak nederlands. We stellen altijd aan het animatieteam de eis dat in ieder geval iemand nederlands spreekt. Dit met het oog op de vele nederlandse gasten die we hebben. Daarom is er ook 1 lid van het receptieteam dat nederlands spreekt. We hopen u nogmaals als onze gast te kunnen begroeten. Met vriendelijke groeten

"Niet voor actievelingen!"
judithheynen
4,0
29-07-11 Campingplaatsten zijn gescheiden en voor italiaanse begrippen redelijk groot. In de omgeving is niet heel veel te zien en te doen. Qua klimaat is deze regio ook vooral geschikt om niks te doen. Sanitair is ernstig verouderd en aan het begin van het seizoen zijn er al verschillende dingen kapot. Restaurant/ Pizzeria op de camping. Eten smaakt goed, maar personeel is veelal onbehulpzaam en heeft veel moeite om een andere taal dan italiaans te spreken. Zwembad is mooi, badmuts echter verplicht!
Iedere dag animatie en elke avond 'disco'. Om 23 uur is het meestal wel rustig, maar muziek is over de gehele camping goed te horen.
receptionist Sigrid, 20-02-12
O proprietário disse:  Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hebben inderdaad aan het restaurant doorgegeven dat het personeel minstens de engelse taal moet beheersen. Als u bij de receptie was komen vragen, hadden we u tips kunnen geven over de omgeving. Met vriendelijke groeten

"Leuk voor één keer...."
Im
4,0
25-07-11 Via een veiling een weekje in een tent geboekt op deze camping.
Deze tent van TO was prima, echter het sanitair is slecht onderhouden, verouderd (staantoiletten) en vies.
Het zwembad is mooi, wordt wel goed bijgehouden, voldoende ligbedden, goede toezicht, badmuts verplicht...
Het restaurant bij de camping serveert heerlijke pizza's voor een leuke prijs.
In de omgeving zijn leuke dingen te doen bv het historisch stadje San Marino, het strand van Rimini, het waterpark Aquafan en de vele shopping centra...
Onze kinderen van 7 en 10 hebben zich prima vermaakt op deze camping mede ook doorat 90% van de gasten nederlands was...
receptionist Sigrid, 29-10-11
O proprietário disse:  Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. We hebben inderdaad deze zomer moeite gehad met de schoonmaakploeg. We hebben regelmatig personeel moeten wisselen omdat niet schoongemaakt werd zoals wij het wensen. met vriendelijke groeten

1 2 3 4 5 6 7 8 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações