Localização em relação às pistas
8,0
10-07-09
Ruim en zeer compleet vakantiehuis
Eind oktober 2007 hebben wij met ons gezin(6 volwassenen) een vakantiewoning in Lipno gehuurd. Via de site www.villalipnomeer.nl vonden wij het vakantiehuis met de naam Villa Lipnomeer. Onze vakantie werd door deze zeer complete woning, met veel ruimte (4 slaapkamers, 2 badkamers) en comfort erg aangenaam. In de omgeving kun je goed wandelen in de Sumava, ook kun je wandelen naar plaatsjes zoals Frymburk,Predni Vyton en Vissi Brod. In de omgeving zijn mooie plaatsen te bezoeken , zoals Ceske Budejovice, Cesky Krumlov en Rozmberk. Met het weer hebben we het erg getroffen, mooi zonnig en in de bossen leek het wel een Indian Summer.
Zeker een plaats om ook eens in een ander jaargetijde heen te gaan, in de winter is skien goed mogelijk.
Apropriado para crianças
9,0
19-08-07
Wij verblijven in een villa nr. 220 van de familie spitters. Geweldig huis voorzien van alle gemakken. Jammer dat er voor de deur ook weer gebouwd wordt en dat het toch een hele klim is als je uit het dorp komt. Aan te raden, ga eten bij pension Carolina bij de rodelbahn. Prima eten en vriendelijke mensen in tegenstelling tot bv. hotel pension slunecna louka wat ons erg tegen is gevallen. Ook in Frymburk diverse leuke eetgelegenheden. Prima verblijf....zeker aan te raden.
Apropriado para crianças
9,0
04-07-08
Via de website van de particuliere verhuurder hebben wij deze woning gereserveerd. Wij zijn 2 weken op vakantie geweest in dit schitterende huis, op aanraden van vrienden. Deze twee weken zijn eigenlijk te kort om alles wat de omgeving van Lipno te bieden heeft goed in je op te kunnen nemen. Grote kans dus dat we nog eens terug komen om te skieën. Voor de kinderen is het skigebied van Lipno groot genoeg. Groot voordeel is dat de pistes van Oostenrijk slechts op 15 minuten rijden liggen.
Wij hebben een dagtrip gemaakt naar Praag, wat voor iedereen een aanrader is. Maar het nabij gelegen Krumlov is ook echt een bezienswaardigheid. In Tsjechie kun je nog echt goed eten voor weinig geld (5 euro voor een maaltijd inclusief drinken).
Het huis is comfortabel ingericht en ligt direct naast het bos. Hierdoor kom je even lekker tot rust.