Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
Quartos
A partir de € 84
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Lipno Lake Resort*****
234 avaliações
Avaliações Parque de férias Lipno Lake Resort*****
Lipno nad Vltavou 302, CZ-38278, Lipno nad Vltavou
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Parque de férias Lipno Lake Resort***** e outras informações úteis para suas férias em Lipno nad Vltavou.
Parque de férias Lipno Lake Resort obteve uma média de 9,1 dos 10, baseado em 234 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Parque de férias Lipno Lake Resort***** e outros dados úteis sobre suas férias em Lipno nad Vltavou. Alem disso podes encontrar 246 Fotos de férias de Parque de férias Lipno Lake Resort***** em Zoover. Podes ver 6 Vídeos de Parque de férias Lipno Lake Resort*****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em República Tcheca. Veja todas as possibilidades de pernoite em Boémia do Sul. Compare Parque de férias Lipno Lake Resort***** com as outras acomodações em Lipno nad Vltavou.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Lipno Lake Resort***** / Lipno nad Vltavou. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

8,3
9,2
8,5
9,4
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com crianças, Maio 2013
"Ook in de meivakantie een leuke plek"
Maj
9,0
16-05-13 In de meivakantie bezocht. Superomgeving voor sportieve vakantie. Om het lipnomeer ligt een mooi fietspad van een kleine 100 km. Daar wordt volop gefietst en geskate. Alles is te huur in het dorp. Ook kinderfietsen, aanhangers en kinderzitjes. Skiliften draaien: lekker naar boven en terug naar beneden wandelen. Stoere mannen gaan met crossfiets naar beneden. Boven tevens het boomkroonpad, prachtig gemaakt.De plaatselijke dr was weg toen we die nodig hadden. Dan naar ziekenhuis in Cesky Krumov. Dat was toch wel "oostblokkerig". Maar goed geholpen.
Appartement was lekker ruim, fijne banken om te zitten, NL tvzenders, ruim balkon waar je kon eten of in de zon kon liggen. Hoewel het luxe appartementen zijn was bv de tafel en keukenblok goedkoop spul: afgewerkt met fineer, dus de slijtageplekken waren fiks. Maar daar laat je een vakantie hier niet op schieten. Ruime badkamer,nergens schimmelplekken te zien. Voor de kinderen: om de paar meter zie je een speeltuin!

Famílias com crianças, Maio 2013
"Fantastische appartementen in mooie omgeving"
Joanne
10,0
12-05-13 Prachtig resort, luxe appartementen, in de omgeving is van alles te doen, mooie natuur, vlakbij mooie stadje Cesky Krumlov, veel keuze uit restaurants, supermarkt op loopafstand, verwarmd buitenzwembad bij het resort en op loopafstand een overdekt zwembad, appartement was erg goed schoongemaakt. Appartement van alle gemakken voorzien, goede meubels. Veel recreatieve mogelijkheden.

Famílias com crianças, Fev 2013
"Kindvriendelijk luxe verblijf voordelige prijs"
Tinka
8,0
15-02-13 Wat een luxe verblijf.
Groot appartement
Wel even stappen met skibotten aan, zeker voor kinderen naar de lift
Voor beginnende skiër, wel lang wachten aan de liften
Veel randanimatie, bobsleebaan,boomtopwandeling, zwemmen in zwembad over de deur,...komen terug!

Encontre mais informação Parque de férias Lipno Lake Resort***** atrav...

Casal, Fev 2013
"Krásné dovolená"
Eva Andrýsková
10,0
06-04-13 Milá a příjemná obsluha na recepci, krásná příroda, výborné sportovní vyžití v areálu

Casal, Jan 2013
"Leuke plek om af te bouwen"
wb
6,0
8,0
09-02-13 Het is een mooi resort, maar de huisje zijn zeer gehorig, vooral als je beide buren heb met veel huilden keine kinderen. Bij de liften proberen de cassiers met slecht sprekend van de duitse en engelse taal de buitenlanders en in het bijzonder ouderen af tezetten door een 2uur kaart om een 3uur kaart te verkopen omdat ze maar 3uur kaarten hebben en enkeltje met de lift om hoog voor een dagkaart, ze verstaan je zogenaamd verkeerd!!!!Ze ook niet aardig!!

Famílias com crianças, 2013
"Dobré"
Lenka Suchanová
6,0
4,0
2,0
24-01-13 dostupnost obchodů malá, špatný výběr

Famílias com crianças, Dez 2012
"Geweldige week gehad in Lipno."
p_knegt
10,0
30-12-12 Net terug van een wel zeer geslaagde skivakantie in Tsjechië. We waren aanvankelijk wat sceptisch; wintersport in Tsjechië? Totaal niet nodig.
We waren met 2 volwassenen, en drie jonge kinderen. Heerlijk comfortabel appartement, alles aanwezig. Op loopafstand van de piste, tussen de middag rustig lunch in het appartement. In de avond lekker uit eten in de wel erg betaalbare restaurants in de buurt .
Ook niets dan lof voor de skischool lipno; de lessen waren super, kleine groepjes. In ieder geval dat geluk hadden wij. Ongeveer 4 kindjes per leraar. Mijn man heeft zoveel geleerd, had de laatste twee dagen zelfs prive les. Kortom: we hebben alweer geboekt voor volgend jaar.

Skipistes zijn ideaal voor de beginnende skiër, alhoewel ik zelf gevorderd ben, heb ik toch voldoende gehad aan de beschikbare pistes. Maar de echte uitdaging die zul je niet vinden, dan moet je toch echt naar een groot gebied in Oostenrijk, echter met 4 beginners is dit exact wat we zoeken.

Famílias com crianças, Dez 2012
"Ontzettend genoten met de kinderen op de piste"
gettie20
10,0
28-12-12 Wij vonden het een zeer goed en luxe ingerichte apartement met sauna in de badkamer (niet dat wij van die saunamensen zijn...) Wifi, mooie keuken, televisie met alle nederlandse kanalen en zelfs filmnet!

De trappetjes naar de huisjes toe zijn erg glad, maar dat komt omdat ze in dit gebied niet met zout mogen strooien (Natuurreservaat) was een eenorme hindernis elke dag met de kinderen en hun skischoenen.

De pistes zijn vrij dichtbij, met de kinderen zijn we toch even met de auto gegaan omdat we dan alles bij de hand hadden op de piste (gewoon lekker makkelijk) maar het is prima lopend te doen (100 meter?)

Personeel aan de receptie spreekt nederlands!

"Heerlijke vakantie gehad"
Gezinnetjevanoijen
9,0
21-12-12 Heerlijke vakantie gehad! Het was niet druk op het resort. We waren de enige bezoekers 's middags om 14.00 uur in het Aquaworld in Lipno (gratis voor gasten Lipno Lake Resort. Wel een beetje raar. De prijzen in Lipno zijn nog prima in orde. Ook het uit eten. Appartementen zijn luxe, schoon en prima in orde. Wel wat klein, maar een 8 persoons appartement is prima voor 6 personen. Stel niet teveel eisen aan de boiler en potten/pannen. Deze zijn ook niet toereikend. Al met al, hebben we weer zin om terug te gaan.

Famílias com crianças, Ago 2012
"Leuke vakantie in Tsjechië!"
Marissa
8,0
30-08-12 Twee weken vakantie gevierd in dit resort. Luxe appartementen maar erg gehorig. Gelukkig alleen de laatste 3 dagen "drukke" buren gehad (jongens die meededen aan het Europees kampioenschap raften) en dat kostte wel wat nachtrust. In de nabije omgeving is veel te doen voor een ieder. Eten is lekker en redelijk goedkoop. Buiten het resort zie je een prachtige ongerepte natuur. Buiten het resort zie je veel armoede. Een bezoek aan Cesky Krumlov is een aanrader. Boodschappen zijn in de supermarkten te verkrijgen maar let wel op dat er weinig keuze is in verse groeten. Bij Kaufland in Cesky Krumlov is de keuze trouwens wel groot.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Que turistas europeus irrita-o mais em suas férias?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações