Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Iberostar Bellevue**** in Becici Montenegro. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 32
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel Iberostar Bellevue**** Becici
94 avaliações

Avaliações Hotel Iberostar Bellevue****

Budva, 85310, Becici
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Iberostar Bellevue**** e outras informações úteis para suas férias em Becici.
Hotel Iberostar Bellevue obteve uma média de 7,8 dos 10, baseado em 94 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Iberostar Bellevue**** e outros dados úteis sobre suas férias em Becici. Alem disso podes encontrar 84 Fotos de férias de Hotel Iberostar Bellevue**** em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Hotel Iberostar Bellevue****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Montenegro. Veja todas as possibilidades de pernoite em Montenegro. Compare Hotel Iberostar Bellevue**** com as outras acomodações em Becici.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Iberostar Bellevue**** / Becici. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

7,6
7,6
8,2
8,3
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com jovens, Abr 2012
"Świetne miejsce"
Klaudia
9,0
06-05-12 Hotel Iberostar jest na najwyższym poziomie, wyżywnienie, pokoje czyste, zadbane , codziennie sprzątane, baseny bardzo czyste, wieczoprne animacje dla dzieci i dorosłych, bardzo blisko do morza, troszke dalej to centrum Budvy. Ale naj bardziej niemila dla mnie niespodzianką myła obsługa. Słao mowiaca w rosyjskim jezyku, lecz dobrze po angielsku, niecieprpliwa, i mało pomocna.

Viagem em grupo, Set 2011
"Nooit meer"
marianne
2,0
2,0
04-10-11 wij verbleven in dit hotel van 19 september tot en met 3 oktober...mooie zwembaden mooie natuur heel goed entertainment personeel. het eten was ronduit slecht vlees en vis half rauw de rauwkost en desserts niet genoeg gekoeld et was snikheet in restaurant gevolg de helft van de groep buikloop ..... personeel zeer onvriendelijk

Viagem em grupo, Set 2011
"Mooie ligging maar ver vanaf Dubrovnik luchthaven!"
Coremans
8,0
12-10-11 Kamers mooi en proper, behalve de tapis-plain.
Zwembadwater veel te fris.
Eten geen 4 sterren waard, weinig variatie, te koud geserveerd en te vet. Kwaliteit vlees ook beneden peil, zeker geen 4 sterren waard.
Uitstappen en omgeving heel mooi en zeker de moeite waard.
Nogal ver van luchthaven en lange wachttijd aan de grens.

Encontre mais informação Hotel Iberostar Bellevue**** através de:

Amigos, Ago 2011
"Géén 4-sterren waard!"
Tante Katrien
4,0
8,0
03-09-11 Leuke vakantie gehad in Montenegro: zeer mooie tuin, leuke ligzetels, genoeg zwembaden, verzorgde kamers MAAR het eten trok echt op geen fluit! Zeer weinig variatie: zowel 's middags al 's avonds steeds dezelfde bak groenten: broccoli/bloemkool/wortelen ---> zo van die zakken die je bij O'Cool kan kopen ... Het binnenrestaurant is géén restaurant maar een refter: erg Balkan ingericht, niks verfijnd of gezellig...Wijn tap je gewoon uit dezelfde 'bak' waaruit je de cola, bruiswater en fanta haalt ...
Restaurant 'terrasse' is leuk omdat je buiten kan eten, maar daarmee is alles gezegd: klein terras, géén verlichting, géén kaarsjes op tafel ..
Animatie: heel basic. Géén amfitheater, dus iedereen plakt op elkaar 's avonds ...

Kortom: we hadden een 5-sterren aan sfeer onderling, maar hotel is 3 sterren waard, zeker geen 4! Wij betaalden 950 EUR voor 2 personen voor 4 dagen, genoeg geld me dunkt voor 4 sterren ...

"Niets voor mij"
an en ton
28-09-11 weinig nederlanders !ook geen last van russen rond het na seizoen!
eten heb ik nooit geen oordeel over, is kwestie van smaak er was voor ieder wat wils
Weer nieuwe vorm van al in ontdekt men is nooit te oud om te leren zal wel een oostblok
variatie zijn het personeel zeer lief en vriendelijk en behulpzaam .aanvullen van de bars geeft wat problemen Het excuus het was het eind van de maand.het was wat verwarrend
bellevue bestaat uit drie hotels GRANT,PARK enTERRASSE er was AI,HP maar de regeltjes waren wat onduidelijk.goed animatie team mits je van dansen houdt.
door mijn gezondheid was mijn aktieradius beperkt hoge vochtigheids graad en 36 graden dan is 20 dagen te lang het is een klein land maar een trots volk
de jeugd spreekt minimaal engels

Casal, Ago 2011
"Nous nous n'y retournerons pas !"
martine
6,0
14-09-11 Nous avons passé 15 jours au Montenegro à l'hôtel IBEROSTAR BELLEVUE BECICI; nous avons fait le choix de la demi-pension car nous avons loué une voiture pour visiter le pays et souhaitions tout de même un point fixe pour ne pas avoir le souci de trouver de quoi se loger chaque soir ou presque.
Le soir nous prenions une petite bouteille de vin au repas (3 voire 4 fois + cher que dans les commerces). Un soir mon mari est allé prendre 2 verres d'eau à la tirette (comme une carafe d'eau) c'est alors que le serveur s'est précipité en nous disant que c'était payant pour nous car nous étions pas en formule tout compris ! Ils profitent un maximum des touristes dans cet hôtel même pour l'eau en carafe ! Par la suite on ne nous a plus demandé si on voulait boire quelque chose ils ont sans doute eu peur qu'on s'enerve à nouveau ! On a dû prendre notre propre petite bouteille d'eau dans la poche ! (combien d'étoiles déjà ?)

Casal, Ago 2011
"Tres beau complexe hotelier"
Philippe et Sabrina
9,0
24-08-11 Très bon hôtel, les employés sont très serviables et font des efforts pour parler français.
l'ensemble de hôtel est bien, propre car tous les matins et soirs, les lieux (piscines, jardins,,,,,,,,,) sont nettoyés. Côté restaurants, plats variés, bien chaud, on fait jamais la queue pour trouver une place pour manger, le matin comme le soir,,,,,,,,,,
Les chambres, juste ce qu'il faut, assez grande pour un couple. Les animations étaient toujours au rendez-vous, le matin jusque le soir.
En août super beau temps, entre 30 et 35°. On peut se balader sur toute la digue pour aller dans la vieille ville de Budva,,,,,,,,,,chemin agréable sans passer par la route.
On recommande cet hôtel pour connaitre le Monténégro.

Casal, Jul 2011
"ZEER TEVREDEN"
Jean-Pierre Decock
9,0
18-08-11 Wij waren eind juli 12 dagen in Montenegro en deze vakantie is enorm goed meegevallen. Wie Montenegro wil verkennen met de auto dan kan ik U verzekeren dat dit zeker de moeite loont. Niet de cultuur maar vooral de natuur zijn adembenemend. In het hotel hadden wij een prachtige kamer met zijdelinks zeezicht en met minibar ( op weinig kamers aanwezig en ook niet voorzien in brochure). Zeer ruim en goed onderhouden. Geen bad maar inloopdouche.
Wij verkozen het restaurant in bloc C waar je buiten kan eten en waar het veel minder druk is. Wij hadden half pension en werden op onze wenken bediend door zeer vriendelijk personeel. Uitstekende wijn en niet duur. ( 11 euro </fles). De bufetten zijn gevarieerd en er is zeker keuze genoeg. De tuin en de zwembaden zijn zeer goed onderhouden. Gaan zwemmen naar zee is geen probleem ( 50 m van uw ligstoel in het park). Telefoneren kan je het best net buiten hotel aan strand (0.30 euro per minuut). Wij hadden een heerlijke vakantie !!!!

Casal, Jul 2011
"Nooit meer"
Nicole
05-08-11 hotel iberostar bellevue is geen vier sterren waard
personeel receptie verstaat geen engels geen frans noch duits
wij hadden eerst een kamer met zicht op betonnen muur bij vraag voor andere kamer kregen wij een kamer met zicht op andere hotel tamelijk dicht dat je in ander kamer kon zien
avondanimatie tot 23h30 zelf met raam toe heb je nog last
restaurants waarvan een met uitzicht op parking complete chaos het andere restaurant had een klein terras aanbod was erg beperkt

Famílias com crianças, Jul 2011
"Pohodová dovolená"
Pavel Horáček
9,0
09-12-11 Ubytování hezké, na úrovni. Všude až sterilní čisto, personál oblečen a nažehlen jak ze škatulky. Pokoj každý den uklízen. Vynikající kuchyně.
Hezké čisté bazény, moře a pláž bez připomínek. Vhodné i pro děti.
Jediný problém vidím s parkováním. Malá kapacita u hotelu, nemusíte vždy zaparkovat.
Určitě stojí za to, tento hotel navštívit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações