Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Donco**** in Ohrid Macedônia. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 36
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel Donco**** Ohrid
31 avaliações

Avaliações Hotel Donco****

Bulevar Turisticka 92, MK-6000, Ohrid
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Donco**** e outras informações úteis para suas férias em Ohrid.
Hotel Donco obteve uma média de 7,8 dos 10, baseado em 31 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Donco**** e outros dados úteis sobre suas férias em Ohrid. Alem disso podes encontrar 26 Fotos de férias de Hotel Donco**** em Zoover. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Macedónia. Veja todas as possibilidades de pernoite em Macedônia. Compare Hotel Donco**** com as outras acomodações em Ohrid.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Donco**** / Ohrid. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

8,4
7,5
7,5
6,8
Mostrar pontuação e avaliações de:
Amigos, 2012
"Leuk knus hotel"
carlavanrossum
7,0
02-03-12 Een gezellig familie hotel. Jammer dat de kamers geen balcon hebben. Het kleine buitenzwembad is heerlijk om even af te koelen. De afstand naar het centrum is lopend goed te doen voor mensen die nog goed ter been zijn. Anders zit je wel afgesloten voor de buitenwereld.

Casal, Ago 2011
"Ohrid en omgeving is prachtig"
John en Anjo
4,0
13-09-11 Hotel Doncho is een goed hotel. Het ligt op ongeveer een kwartier loopafstand van het centrum van Ohrid. Naar het meer is het ongeveer 5 minuten verder. De kamers zijn keurig ingericht. Wij hadden een ruime kamer maar een aantal kamers zijn aan de krappe kant. De kamers hebben geen balkon. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. In Ohrid kun je overal goed en voordelig eten. Kies daarom niet voor half pensioen maar voor alleen ontbijt. Er is voldoende keuze bij het ontbijt. Ga zeker een auto huren of excursies doen om de omgeving beter te leren kennen. Je kunt dan genieten van de natuur en cultuur van Macedonie. Wij hebben de excursies via Lale tours gedaan. Ze zijn te vinden op internet. We waren hier zeer tevreden over. De gidsen Dimitri en Katherina spreken alletwee perfect nederlands.

"Heerlijk in ohrid"
lia nieuwenhuis
8,0
21-08-11 Hotel Donco is een fijn hotel:super vriendelijke mensen,goed eten,keuze ontbijt voldoende,internet gratis.Elke dag een hostess van 'touroperator' aanweig.
Wij zeuren niet over sterren,ligbedden en vloerbedekking.We zijn tevreden en genieten!

Encontre mais informação Hotel Donco**** através de:

Casal, Ago 2011
"Prima prijs / kwaliteitverhouding."
Natalie & Pieter
9,0
12-08-11 Een hotel op loopafstand van het centrum, comfortabele en nette kamers. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, dat goed Engels spreekt. Het ontbijt was erg smakelijk en genoeg keuze.

"Fijn hotel"
Mariette
7,0
20-08-11 Hotel Doncho is een prima hotel, dichtbij het centrum van Ohrid. De kamers worden iedere dag goed schoongemaakt, bedden verschoond en schone handdoeken. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Het onbijt erg goed en uitgebreid. Eten van de kaart ook prima in orde. Het zwembad zorgt voor de nodige verkoeling, jammer dat er iets te weinig bedjes zijn voor het aantal mensen. Ohrid een mooi, gezellige plek, evenals het nabijgelegen Struga. Heerlijk eten en drinken en ontzettend goedkoop. Helaas is de bevolking niet gewend aan donkere mensen en was mijn vriend een ware attractie. De discotheek Cuba Libre in het centrum was door zijn huidskleur helaas voor hem niet toegankelijk.

"Aanrader!"
Chantal
7,0
27-11-11 We zijn 15 dagen in Hotel Donco geweest. Het hotel ligt vrij rustig op loopafstand van het centrum (ongeveer 10 minuten). De buitenkant van het hotel ziet als een koekjesblik eruit, maar van binnen is het mooi. Verzorgd en het personeel is erg vriendelijk! Iedere dag worden handdoeken verwisseld en het bed opgemaakt. Je kunt a la cart eten. Het eten is lekker en goed. Er is voldoende keuze, zoals pasta, schnitzel, vis, etc etc. Voor ieder wat lekkers. Het enige nadeel is dat er weinig ligbedden zijn bij het zwembad, en je hebt geen balkon. Maar je kunt savonds wel lekker buiten of binnen bij het hotel zitten. Het is ook fijn dat je niet iedere avond je drinken hoeft te betalen, dit kun je op een rekening laten zetten en dan afbetalen. Kortom: aanrader! Goede prijs=kwaliteitverhouding.

Casal, Ago 2011
"Vriendelijk personeel maakt het de moeite waard."
Lennart en Fenna
6,0
4,0
6,0
3,0
11-08-11 In een aantal recensies stellen mensen al dat dit hotel geen 4 sterren waard is. Hierin hebben ze zeker gelijk, maar uiteraard enkel bekeken door een Nederlandse bril. Macedonië is een arm land en voor hen zal dit ongetwijfeld een vrij luxe hotel zijn. Wij hadden geen al te hoge verwachtingen. We kwamen eerst terecht in een kamer met gescheiden bedden. Na dit aangekaart te hebben konden we gelukkig de dag erna terecht in een veel ruimere kamer op de 3e verdieping met een tweepersoonsbed. Schoonmaken gaat duidelijk met een Franse slag want de grote boodschap van de vorige gast lag nog in het toilet en er lagen overal lange haren. Gedurende ons verblijf werd er duidelijk nooit echt heel goed schoongemaakt: bedden werden opgemaakt, schone handdoeken neergelegd en dat was het wel. De kamers hebben geen balkon en op onze verdieping konden de ramen niet open. Het ontbijt was prima, het avondeten vonden we minder. Groot pluspunt is het vriendelijke personeel, je voelt je heel erg welkom.

Casal, Jul 2011
"Niet superluxe, maar wel goed"
Dennis en Hanneke
7,0
06-08-11 Hotel Donco ligt aan een drukke weg, dat is 's avonds wel eens vervelend. Het personeel is supervriendelijk, ze doen alles om het je naar de zin te maken. De kamers waren schoon, alleen iets gedateerd. De douchestang zat los en het toilet spoelde eerst erg moeizaam. Nadat we dit hadden gemeld bij de receptie, werd het aangepast.
Zoals hier meer te lezen is, is het brood bij het ontbijt inderdaad erg droog. Maar er zijn voldoende verse bolletjes, verschillende soorten fruit, yoghurt, en gebakken of gekookte eieren te krijgen.
Het avondeten was over het algemeen goed te doen, vooral de Macedonische stoofpot met varkensvlees is erg lekker. Er waren 2 reisbegeleidsters, waarvan er altijd 1 (soms ook allebeide) aanwezig was. Hun Engels was redelijk, al begrijpen ze je niet altijd direct, maar ze staan beide altijd klaar om je te helpen.
Al met al een prima hotel voor een goede prijs, met name vanwege het vriendelijke personeel en de goede ligging dichtbij het centrum.

Casal, Jul 2011
"Een goed hotel"
Linet
21-07-11 Een goed hotel is zijn sterren waard en niet te ver van het centrum
En vriendelijk personeel dat zijn best deed om het naar je zin te maken, de kamers zijn goed.

Amigos, Jul 2011
"Lekker dicht bij centrum"
A. Bosch
7,0
27-07-11 Goede kamer, aparte bedden, grote doucheruimte met kleine douchecabine. Airco voor het hele gebouw, maar bij openzetten raam geen airco, zodat je niet verkouden wordt. 's Nacht niet superheet, dekbed. Grote koelkast. Personeel zeer vriendelijk, heeft zelfs een macedonisch recept vertaald. Zwembadwater beetje koud, maar wel heerlijk na een warme dag in de zon. Afstand tot centrum 10-15 min. lopen. Met taxi 5 minuten, betaal niet meer dan 100 denars hiervooor. Ook de terugweg vanuit de taxicentrale t.o. postkantoor, moet je voor 100 den. zien te regelen. Bedden liggen goed en kussen ook.

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações