Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Auberge du Chateau*** in Vianden Diekirch. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 43
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel Auberge du Chateau*** Vianden
77 avaliações

Avaliações Hotel Auberge du Chateau***

74-80 Grand Rue, L-9401, Vianden
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Auberge du Chateau*** e outras informações úteis para suas férias em Vianden.
Hotel Auberge du Chateau obteve uma média de 8,9 dos 10, baseado em 77 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Auberge du Chateau*** e outros dados úteis sobre suas férias em Vianden. Alem disso podes encontrar 19 Fotos de férias de Hotel Auberge du Chateau*** em Zoover. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Luxemburgo. Veja todas as possibilidades de pernoite em Diekirch. Compare Hotel Auberge du Chateau*** com as outras acomodações em Vianden.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Auberge du Chateau*** / Vianden. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 seguinte

77 Avaliações de Auberge du Chateau***

77 avaliações
9,1
Mostrar pontuação e avaliações de:
Casal, 2012
"Een aanrader!!!!"
jos van stratum
8,0
21-05-12 goed vertoeven in dit hotel, deze mensen verdienen een pluim, anca in de bediening is ook zeer aardig. doe zo door.

Casal, 2011
"Goed hotel, maar erg oubollig."
Christa
8,0
12-11-11 Ben pasgeleden een weekend hier geweest met mijn man. Het hotel ligt aan een schuin straatje in Vianden, waar bovenaan ook het kasteel ligt. Eigenaars zijn Nederlands en vriendelijk, het andere (Luxemburgse) personeel is ook erg hartelijk, hoewel ze slecht Engels spreken. Kamers ruim en redelijk schoon (wel wat spinnenwebben) maar zien er gedateerd uit. Geen boxsprings helaas, wel goede 'gewone' matrassen. Onze kamer rustig gelegen aan achterkant v hotel. Ontbijtbuffet was kwalitatief goed, niet overdreven luxe. Ik miste fruit en tomaat, komkommer etc, maar we waren ook de enigen in het hotel dat weekend. Misschien is ontbijt in hoogseizoen uitgebreider...? Aan overkant v straat konden we parkeren, dat is normaal gesproken duur, maar de receptie gaf ons voor 8 euro een parkeerkaart voor 3 dagen, goede service! Hotel is goed gelegen voor het maken van uitstapjes, omgeving is mooi! Maar hotel zelf is eigenlijk niet geschikt voor jonge mensen zoals wij, daarvoor is het te ouderwets.

Casal, Set 2011
"Prima hotel."
Vera
8,0
19-09-11 hotel Auberge du Chateau is een gezellig hotel met uiterst vriendelijke gastvrouw en -heer en vlot en vriendelijk personeel. Geen moeite is teveel om het naar je zin te maken. Ruime kamers, schoon, goede badkamer met douche, en het eten is er goed. Vianden is natuurlijk prachtig met het kasteel bovenaan de straat van het hotel.
Een aanrader!!

Encontre mais informação Hotel Auberge du Chateau*** através de:

Casal, Ago 2011
"Prima hotel met uitstekende kamers"
Albert en Ans
9,0
11-08-11 Prima hotel met zeer vriendelijke eigenaars, die constant voor de gasten klaarstaan. ook voor een gezellig praatje.
Wij hadden een comfort- kamer met uitstekende bedden en zeer ruime badkamer.
Uitgebreid ontbijt.
Ook voor diner kun je hier prima terecht.
Overdag en 's avonds is het hier gezellig vertoeven op terras voor hotel, waar in deze hoofdstraat iedereen langs komt (kasteel is n.l. boven aan de straat).
Ook parkeerplaats wordt door Jean geregeld.

Viagem em grupo, 2011
"Tophotel met supereigenaars!!!"
Caroline Elst
10,0
19-06-11 We komen hier al jaren. Het verblijf is super, daar zorgen Jean, Maria en Anka wel voor!!!!

Amigos, Jun 2011
"Gewoonweg HEERLIJK !"
Goeleven
9,0
18-06-11 We werden hartelijk onthaald door de paton en zijn personeel. Je kon alles vragen, er werd wel voor gezorgd. Zelfs de hond was een graag geziene gast. Het gasrtonomisch arrangement is absoluut een aanrader !!!

Viagem em grupo, Jun 2011
"Goed hotel"
blauwvinger2
9,0
12-06-11 De eigenaar en zijn vrouw, Jean & Maria Nelissen, proberen het iedereen zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wij werden veelvuldig bediend door Anka.
Dit hotel in Vianden is zeer zeker een aanrader, en voor herhaling vatbaar.

Casal, Maio 2011
"Fantastisch weekend gehad bij Jean en Maria!!!"
marcel
9,0
31-05-11 Ligging super, eten subliem, prijs-kwaliteit top!!

Viagem em grupo, Maio 2011
"Grandioos."
Hennie Wilkes
9,0
10-06-11 Echt een aanrader voor mensen die van gezelligheid en vriendelijkheid houden.
Het eten is echt fantastisch en de bediening erg goed.

Viagem em grupo, Abr 2011
"Echte aanrader."
Snelle Frans
9,0
04-05-11 Mooi hotel met gezellig terras en uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding

1 2 3 4 5 6 7 8 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações