8,0
22-08-11
Camping is leuk voor kindren tot een jaar of 12, maar ik snap niet dat er mensen zijn die weten dat ze zo hard SNURKEN dat ze naar een camping durven te gaan.
Bij ons zat er een paar achter ons die beiden een geluid produceerden net of je in een dierentuin sliep.Dan pakte ik toch een bunker of zoiets.
Met oordoppen en een ventilator aan kwam dat geluid er nog boven uit.
Mijn kinderen werden er gewoon wakker van verschrikkelijk.
10,0
31-07-11
We (gezin met kids van 2, 5 en 7 jr) zijn net terug van 2 wkn Ca Pasquali. Het was heerlijk. De camping ligt op een landtong naast vele andere campings. Mijns inziens is Ca Pasuali (een van?) de beste.
Plussen:
- fijne sfeer!!
- mooi zwembadcomplex: 2 baden van circa 50 cm diep, 1 bad van circa 150 cm, in de kleine baden (kinder)waterglijbanen, bubbelbad
- heerlijk zandstrand met mooie zee, loopt langzaam af, kinderen kunnen heerlijk spelen in het lauwe zeewater
- waterfietsenverhuur, surfverhuur etc tegen goede prijzen
- prima winkeltje
- bolletje ijs kost € 1, drankje op t strand € 2, op t terrass een cappuccino voor 1,50: prima prijzen!
- leuke, grote speeltuin voor kinderen tot 8 jr
- grote a en b-pitches
- venetie is leuk
Minnetjes:
- de c pitches zijn klein en dat gedeelte oogt ook erg rommelig/gepropt
- strandbedjes met parasol: 9-12 euro..Speeltuin kost €5 per kind: behoorlijk commercieel geprijsd dus
- weinig te doen in de omgeving
9,0
11-08-11
Camping is relatief klein en gezellig. Ligging is prima alleen het restaurant is vreselijk. Dit jaar nieuwe eigenaar en dat is merkbaar. Pasta in een plastic frietbakje voor €8,- en dan nog na een hap weggooien. Groot nadeel is WiFi. In deze tijden heeft iedereen een laptop en mail checken is schandalig duur. Overal ter wereld heb je gratis WiFi, hier betaal je €2,50 per kwartier.
Bij een stacaravan heb je twee strandbedden. Maar als je met je gezin gaat moet je er dus telkens twee bij huren. Kost €12,50 per dag.