Apropriado para crianças
8,0
11-05-13
In de meivakantie 2013 met onze 2 jongens van 11 en 13 een leuke twee weken in een splinternieuwe cottage Next doorgebracht. Camping was nog in opstartfase, veel bouwwerkzaamheden, zwembad niet altijd open als het te koud was naar Italiaanse begrippen. Maar men had al snel door dat Nederlanders ook met 18 graden willen zwemmen. Nederlandse manager Jeroen heeft goed oog voor iedereen. Mauro en Allessandro runnen bar en restaurant op een gastvrije manier. Het eten is lekker, prijzen zijn heel redelijk, zeker ook voor wijn en water. Al het campingpersoneel was zeer vriendelijk!
Camping ligt op een berg, daardoor wel veel slingerwegen te nemen als je ergens naar toe wilt.
Tip voor camping: maak volleybalveldje en tafeltennistafel waar kinderen om heen kunnen rennen, als ontmoetingsplek voor de wat oudere kids.
Al met al een 9 voor deze camping, met potentie voor een 10.
Apropriado para crianças
9,0
22-02-13
De camping is hoger gelegen op een heuvel, dat is prettig slapen 's nachts. Betekent wel dat je overal de auto voor nodig hebt.
We hebben 's ochtends veel plaatsjes bezocht en 's middags op de camping vertoefd. Florence, Sienna, Lucca, Radda etc. is prima te berijden.
Het kinderbad is fantastisch voor kleine kinderen. Ze kunnen overal staan en er is een gedeelte met ong. 15 cm water voor de allerkleinsten.
Personeel is erg vriendelijk en het Nederlandse animatieteam was top.
Lekker gegeten op de camping, maar ook bij de tent gesmuld van de standaard aanwezige gas bbq.
Geen 'laantjescamping' en erg schaduwrijk.
We hebben genoten!