Zoover Avaliação de férias por turistas. Camping Continental Lido** in Fondotoce di Verbania (Lago Maggiore) Piemonte. Também dê a sua opinião!

Avaliações Camping Continental Lido**

7,9
Tempo

28  °C

24 Maio 2012

Camping Continental Lido** Fondotoce di Verbania (Lago Maggiore)
487 avaliações

Avaliações Camping Continental Lido**

Via 42 Martiri 156, 28924 , Fondotoce di Verbania (Lago Maggiore)
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Camping Continental Lido** e outras informações úteis para suas férias em Fondotoce di Verbania (Lago Maggiore).
Camping Continental Lido obteve uma média de 8,3 dos 10, baseado em 487 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Camping Continental Lido** e outros dados úteis sobre suas férias em Fondotoce di Verbania (Lago Maggiore). Alem disso podes encontrar 399 Fotos de férias de Camping Continental Lido** em Zoover. Podes ver 2 Vídeos de Camping Continental Lido**. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Itália. Veja todas as possibilidades de pernoite em Piemonte. Compare Camping Continental Lido** com as outras acomodações em Fondotoce di Verbania (Lago Maggiore).
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Continental Lido** / Fondotoce di Verbania (Lago Maggiore). Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

8,2
8,9
7,7
7,9
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com crianças, 2012
"Hele fijne camping"
Gerda
9,0
12-05-12 Keurige camping, ik persoonlijk had wat last van het treintje dat ook 's nachts langs de camping rijdt. Prachtig meer aan de camping waar het lekker ondiep is, geschikt voor kleine kinderen. Tevens is er een groot zwembad met veel activiteiten (badmuts verplicht, voor 1 euro te verkrijgen). Er is veel vertier voor de kinderen, ook 's avonds. Er is een groot winkelcentrum in de buurt dat ook 's avonds geopend is. Aanrader! Personeel is redelijk aardig. Winkeltje op de camping is relatief duur. Lidl is vlakbij, dus de moeite waard om even heen en weer te rijden.

Famílias com crianças, Abr 2012
"Va bene se vi piace l'acqua fredda!"
claudia monzardo
5,0
07-05-12 Se davvero vogliono aprire a fine marzo, i bagni dovrebbero essere riscaldati; i lavelli erogano solo acqua fredda! se il tempo non è bello, non conviene lavarsi!!!! Anche la piscina dovrebbe avere l'acqua riscaldata altrimenti si limita l'utilizzo ai mesi di luglio e agosto!

Famílias com crianças, 2011
"Geweldige camping, volgend jaar zeker weer!"
Familie van Haag
9,0
08-09-11 3 weken geweest, geen moment onzelf verveeld. Mooi zwembad (golfslag), prachtig gelegen aan een meer waar je heerlijk kunt zwemmen. Voor de kinderen is er iedere avond vertier en onze zoon vind dit echt geweldig!! Mooie omgeving, heerlijke ijsjes, kortom.... alle ingredienten aanwezig om een heerlijk vakantie te vieren. Voor ons was dit het tweede jaar, en voor volgend jaar hebben we weer geboekt. Een absolute aanrader!!

Famílias com crianças, Set 2011
"Bijzonder mooie en nette camping"
Susan
8,0
18-11-11 wij zijn hier 2 weken in september geweest. Gezellig druk. Met veel nederlanders en duitsers. In de weekenden een invasie van italianen, zoals waarschijnlijk overal in italie.
Sanitair erg netjes en goed onderhouden. Kindersanitair ziet er prachtig uit. Elke dag verse broodjes.
De camping doet zijn uiterste best om de vakantie voor gezinnen met jonge kinderen zo prettig mogelijk te maken.
Het meer is hier ook ideaal voor. De eerste 20 - 30 meter sta je nog maar tot je knieen in het water. Dit loopt heel geleidelijk af.
Mooie omgeving met genoeg te doen voor jong en oud.
Wij komen zeker nog een keer terug

Casal, Set 2011
"Een echte familiecamping"
Fam. Polman
7,0
14-09-11 Van 3-sep t/m 10-sep op Camping Continental Lido geweest. Het is een mooie camping, een echte familiecamping. Gericht op kinderen. Zwembad is echt ideaal voor (kleine) kinderen en er is een grote speeltuin. Camping ligt direct aan het meer. Mergozzo meer, niet Lago Maggiore. Camping is netjes en wordt goed onderhouden. Er zit veel verschil in het personeel. Zowel bij de repectie als in het restaurant en supermarkt. Soms heel vriendelijk, maar te vaak kortaf en niet representatief. Kauwgomkauwend aan de receptie 'geholpen' worden? Camping maakt gebruik van paycard systeem. Handig, geen gedoe met los geld. Daarnaast is het echt niet duur. De supermarkt op de camping is vergelijkbaar met supermarkt in de omgeving, alleen wel beperkt assortiment. Verder prima liggen voor uitstapjes naar Zwitserland en Milaan e.d. In de buurt leuke plaatsjes zoals Mergozzo en Stresa. Zouden zeker weer gaan ... maar wel pas als we kinderen hebben.

"Schitterende camping!!"
Fam.Lambrechts
9,0
13-09-11 Wij zijn de laatste week van augustus hier op vakantie geweest en vonden het hier prachtig.De kids hebben hun hier zo geamuseerd!De 2 oudsten hebben bijna consant met hun boot op het meer gevaren.Daar het meer ook zo lang ondiep is was dit voor de 2 kleintjes SUPER! De camping vonden wij zeer proper,lekker ijs,speeltuin,zwembad vond ik iets te koud ma daar hadden de kids weinig last van.Prachtig weer,iets waar we deze zomer alleen ma van konden dromen....In ieder geval hebben wij bij ons vertrek al terug geboekt voor volgend jaar!

"Leuk voor een keer"
fam Elshof
6,0
27-08-11 Camping is mooi gelegen aan het schone en kindvriendlijke meer. Het restautant op de camping is prima en niet duur, ook de omgeving is erg mooi. Wat wij een groot nadeel vonden op deze camping, is dat hier mensen vaak meerdere keren terugkomen en elkaar allemaal lijken te kennen..... Spontane contacten zijn hierdoor niet zo aan de orde. Sanitair vonden wij niet bijzonder, een zeepautomaat was er bijvoorbeeld niet eens. Al met al een leuke camping, maar houd er wel rekening mee dat er veel vaste gasten zijn.

"Echt niet leuk"
Inge
5,0
4,0
4,0
7,0
24-08-11 Wij hebben een paar dagen op deze camping gestaan. Het is ons echt onduidelijk waarom iedereen zo enthousiast is. De plaatsen zijn erg klein. Kleine vierkante postzegeltjes grond. De camping is bomvol gepropt. Je moet zo'n armbandje om. Een camping waar geen enkele fantasie meer mogelijk is. Alles is gestileerd. Het strand is ook bomvol en de grond zo hard dat je eigenlijk geen kasteel kunt bouwen. Allemaal nederlanders die er vaak al jaren komen inclusief al hun vrienden en familie. Veel herrie.

Famílias com crianças, Ago 2011
"Levendige camping, mooie omgeving"
Sharon
8,0
24-08-11 Wij zijn met onze kinderen van 5 en 1 jaar naar deze camping geweest en verbleven in een stacaravan (maxi comfort 8.0). De caravan had een terras over de hele breedte, met een grote luifel, wat erg handig is tegen zowel de zon als de regen (1 dag regen gehad, verder prachtig weer). De camping is, zoals veel campings in Italie, "vol" met caravans en plekken voor tenten, dat kun je als negatief ervaren, maar wij hebben absoluut geen last van onze buren gehad. Voor wat oudere kinderen is het een super leuke camping, voor onze kinderen vonden we het allemaal iets te massaal...
Het zwembad is erg afwisselend, speeltuin overkapt wat prettig is tegen de zon, het betalingssysteem vonden wij juist erg prettig (je kreeg elke keer als je wat kocht een bon en een overzichtje met wat je tegoed nog was).
De omgeving van het Lago Maggiore is prachtig en er is genoeg te zien of te doen.
Wat wij wel een nadeel vonden, was dat je pas vanaf 8.00 uur 's morgens kunt uitchecken.

Famílias com jovens, Ago 2011
"Prachtige camping"
Edwin
8,0
06-09-11 Twee weken in een mobil home gezeten. Weer was perfect, mobil home was uitstekend en luxe. Het meer is geweldig voor jong en oud; helder en schoon en je kunt er rustig 200 meter ver inlopen voordat je niet meer kunt staan. De animatie was in één woord super en deden erg hun best. Van muggen weinig tot geen last gehad. Kortom: wij hebben er een heerlijke vakantie gehad en kan het iedereen (met name met jonge kinderen) aanraden!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações