4,0
15-09-11
schöne Anlage, gute Pools, gepflegte Mobilhomes (wenn auch überteuert), aber die Damen an der Rezeption (insb. die deutschen) benötigen dringend eine Schulung, wie man Urlauber freundlich empfängt und die Formalitäten abwickelt. Nach stundenlanger Autofahrt ist man nicht besonders erfreut, wenn man endlich am Urlaubsziel ankommt und dann nur genervte und misstrauische Gesichter sieht. Am liebsten wäre ich wieder abgereist, aber Clodia macht das ja sehr geschickt mit der Vorkasse, so dass man jeglichen Anspruch auf Zurückzahlung verwirkt hat.
Dachte mir, war wohl die Ausnahme. Aber bei der Abreise war es genauso. na dann bon giorno Servicewüste Italien!!!
Condições sanitárias
17-09-11
Wir kommen wieder. Der Piani di Clodia ist wohl der beste Camping am Gardasee. Schöne Poolanlagen (2). Viele Rutschen auch für Erwachsene. Guter Shop mit einem riesigen Angebot. Schön parzellierte Stellplätze. Sehr sabuere Sanitäranlagen.
27-08-11
prima camping, goed geregeld. Let wel 6000 gasten, heb je dus een regelset nodig. Badmeesters idd streng. Animatie gewoon super, de hele dag staat een groep jongelui van 17 personen zich uit de naad te werken, en natuurlijk zijn het geen shows van joop van den Ende; geniet als je wil, of maak een keuze. Veel nederlanders in de animatie wat kinderen erg aanspreekt, en ze gaan er super mee om. Het lijkt me dat volwassenen niet vermaakt hoeven te worden. Kids lopen weg met de animatoren.
jammer is dat nederlanders toch altijd wel iets vinden.. Camping heeft 2 busjes rijden gratis naar Lazise en vervolgens zijn er toch mensen die dat niet genoeg vinden, omdat ze even moeten wachten. Infrastructuur rondom het garda meer is niet geweldig en gevaarlijk, wat niet uitnodigt zelf op stap te gaan. Maar ook dat is een gegeven. Piani is niet goedkoop, maar je hebt er alles.
8,0
24-09-11
Ik ben het met de meeste mensen eens, dat dit een mooie(grote) camping is met veel vertier(zwembaden-strand etc).Alleen het animatieteam vond ik voor dit formaat camping iets wat triest. aantal jaren op Cambrils Park geweest in
Spanje, en daar weten ze heel goed wat animatie inhoud.
Verder vonden wij het super, alleen als je op pad wilde gaan en de camping af wilde rijden, stond je meteen in de file naar het volgende dorp. dus wel heel erg toeristisch.
De dorpen Lazise-Pechiera en Sirmioni erg leuk, maar wel druk.