Zoover Avaliação de férias por turistas. Bed and Breakfast Kalandor Resort in Zalacsány localidades nos arredores do Lago Balaton. Também dê a sua opinião!

Avaliações Bed and Breakfast Kalandor Resort

Bed and Breakfast Kalandor Resort Zalacsány
45 avaliações

Avaliações Bed and Breakfast Kalandor Resort

Örvényeshegy 14, 8782, Zalacsány
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Bed and Breakfast Kalandor Resort e outras informações úteis para suas férias em Zalacsány.
Bed and Breakfast Kalandor Resort obteve uma média de 9,3 dos 10, baseado em 45 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Bed and Breakfast Kalandor Resort e outros dados úteis sobre suas férias em Zalacsány. Alem disso podes encontrar 54 Fotos de férias de Bed and Breakfast Kalandor Resort em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Bed and Breakfast Kalandor Resort. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Hungria. Veja todas as possibilidades de pernoite em localidades nos arredores do Lago Balaton. Compare Bed and Breakfast Kalandor Resort com as outras acomodações em Zalacsány.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Kalandor Resort / Zalacsány. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 seguinte

45 Avaliações de Kalandor Resort

45 avaliações
8,8
9,6
9,1
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com jovens, Abr 2012
"Geweldige plek ."
Lisanne
8,0
07-05-12 wij hebben hier erg genoten van alles . De gezelligheid en het lekker eten . Het is meer dan bed en breakfast . Je kan er s,avonds ook heerlijk eten en er zijn iedere dag tips waar je naar toe kan gaan . Echt een aanrader om naar toe te gaan.

Casal, Abr 2012
"Wat is dit genieten"
Witkamp
8,0
05-05-12 Wat een fantastisch vakantie. Hongarije is een prachtig land. Het heeft ons verbaasd dat het land zo ontwikkeld is. Het is net Frankrijk maar dan met vriendelijke mensen en goedkoop. Uit eten doe je bijvoorbeeld bij een pizzeria voor €15, dan heb je twee pizza's en twee keer drinken. Een ijsje eten of koffie drinken kost 1euro. Kalandor biedt veel gastvrijheid met lekkere lounge plekken. De huisjes zijn prima met een klein keukentje. Als je geen zin hebt om te koken dan doen Gerard en Eric dit voor je. Je eet dan samen met de andere gasten. De omgeving is prachtig. We hebben heerlijk weer gehad toen wij er waren, 30 graden, in de meivakantie! We komen zeker terug!

Amigos, Out 2011
"Először voltunk, de nem utoljára!"
Dusza András
10,0
03-10-11 HA valaki igazi nyugalomra, pihenésre vágyik távol a civilizációtól, ám minden civilizációs kényelemmel, barátságos, tiszta környezetben, kedves vendéglátókkal, ajánlani tudjuk ezeket a kedves holland fiúkat

Casal, Set 2011
"Een van onze top vakanties"
Van cant eddy-Gooss...
10,0
10-10-11 voor ons was hongarij onbekend gebied maar reuze mee gevallen;zowel natuur als
klimaat het lekkere eten en goedkoop
en zeker niet vergeten dat je met raad en daad bijgestaan word door
Jan en Eric in kalandor resort
onze dank daarvoor want het was een geweldige vakantie
Eddy-Mia

Casal, Ago 2011
"Relaxen (met een vette hoofdletter) en aanrader"
Hansje en René
9,0
08-09-11 Net terug van het prachtige plekje bij Erik en Gerrit-Jan, raken wij thuis nog niet uitgesproken over deze fantastische vakantie. In korte steekwoorden: ontbijt: geweldig met het heerlijke gebakken (of gekookte eitje), het overheerlijke brood of broodjes, de zelfgemaakte jams (ja wij gaan er thuis ook nog van genieten). Daarna de uitmuntende uitleg van Erik over wat er zoal te doen valt in de omgeving (of een paar kilometer) verder op. Een reisbureau kan het ons niet beter vertellen. Fijn huisje met uitstekend bed en 's avonds de enorme gezelligheid van samen eten als een grote familie en de toelichting hoe een en ander gekookt is en waar de verse producten vandaan komen. Maar bovenal de heerlijke drankjes vooraf. Egészégére (proost) en tot volgend jaar......! Een aanrader van jong tot oud.

Oost-Souburg, 8 september 2011
Hansje en René

Casal, Ago 2011
"Dikke aanrader"
Bianca en Joel
7,0
8,0
10-09-11 Het verblijf bij Kalandor Resort is ons uitermate goed bevallen. De service van 'de mannen' is uitstekend en resulteert in het verlangen langer te willen blijven. Ze bieden de kans om kennis te maken met de heerlijke hongaarse keuken. De omgeving is heerlijk rustig en de verblijven zijn erg netjes.
Kortom een dikke aanrader

Famílias com jovens, Jul 2011
"Gastvrij, uniek, veel humor"
Paul, Jolanda, Jann...
10,0
02-08-11 Wij zijn in juli bij Erik en Gerrit Jan geweest. We hebben enorm genoten van alles wat er geboden werd. De villa was ruim en gezellig ingericht. Het ontbijt was ook áf met produkten ( heerlijk brood) uit de streek en naar wens eieren, al dan niet gebakken of gekookt. 's Avonds zorgde je er wel voor dat je om half acht weer aanwezig was, want het avondeten was niet alleen met veel zorg en variatie bereid door Erik en Gerrit J, het was ook nog eens ontzettend gezellig om met zijn allen te eten. Er heerste een ongedwongen humoristische sfeer. Ook speelden we vaak met een aantal een gezelschapsspel.Dit alles geheel vrijblijvend. Voor de kinderen was er ook genoeg te doen op het resort. Er stond een voetbaltafel, er waren dvd's, er was een speelhoek, een computer en een wand met leesboeken. Ook was er genoeg mogelijkheid voor de kids buiten te spelen (verstoppertje).
Kortom: Erik en Gerrit J hebben de gave jou het gevoel te geven dat jij de belangrijkste gast ben. Paul, Jolanda + kids

Casal, Jul 2011
"Een fantastische plaats voor rust en gezelligheid"
Guido Depuydt & Rit...
27-07-11 Hallo,
We hebben een fantastische vakantie gehad bij jullie,het onbijt en diner waren super.
En we mochten zelfs hun tom tom gebruiken voor onze uitstapjes die Eric zo goed kon uitleggen hij kent de streek tot in de puntjes.

Casal, Jun 2011
"De beste remedie tegen stress"
Sander & Agnes
8,0
12-07-11 De 'Kalandor-kuur' is de ideale pauze in een stressvol bestaan. Heerlijke off-the-beaten-track ligging, gezellige huisjes, leuke activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt en lekker vers eten. De hangmathoek is gevaarlijk fijn (pas op voor de luiheidstoeslag van de gastheren). De service van de gastheren is zonder twijfel een 10 waard. Aanrader!

Famílias com crianças, Maio 2011
"Zeer relaxt resort."
Familie van der San...
10,0
28-05-11 Net terug van een fantastische week bij Erik en Gerrit.
De gastheren staan altijd voor je klaar en kunnen ook nog eens heerlijk koken.
Ons huis was ruim en met Hongaarse elementen ingericht. Heel gezellig.
In de omgeving is van alles te doen en te zien ( zeker ook met kinderen), maar een middag in de hangmat was ook niet verkeerd. Kids hebben zich vermaakt in de kelder en in de speelruimte. Wij gaan zeker nog een keer terug.

1 2 3 4 5 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações