Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Corinthia Budapest***** in Budapeste Hungria. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 87
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel Corinthia Budapest***** Budapeste
25 avaliações

Avaliações Hotel Corinthia Budapest*****

Erzsébet körút 43-49, H-1073, Budapeste
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Corinthia Budapest***** e outras informações úteis para suas férias em Budapeste.
Hotel Corinthia Budapest obteve uma média de 9,4 dos 10, baseado em 25 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Corinthia Budapest***** e outros dados úteis sobre suas férias em Budapeste. Alem disso podes encontrar 134 Fotos de férias de Hotel Corinthia Budapest***** em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Hotel Corinthia Budapest*****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Hungria. Veja todas as possibilidades de pernoite em Hungria. Compare Hotel Corinthia Budapest***** com as outras acomodações em Budapeste.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Corinthia Budapest***** / Budapeste. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

8,8
9,2
9,6
8,0
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com jovens, Maio 2012
"Prachtig en elegant hotel"
Thera
9,0
16-05-12 mooi hotel met erg vriendelijk personeel. Niets is ze teveel. Ook een goede service in het restaurant en aan de bar.

Casal, Mar 2012
"Supermooi hotel midden in de stad"
marsenjo
9,0
31-03-12 Indrukwekkend oud en gerenoveerd gebouw midden in de stad Boedapest. Portiers bij de deur, vriendelijk personeel, goede service en heerlijk eten.
Wij konden gebruik maken van de Executive room, wat inhoud dat er een grote huiskamer tot je beschikking staat met de hele dag door hapjes, drankjes en fruit. Het sauna complex was heel mooi en goed verzorgd. Alles is even mooi en tot in detail goed geregeld. Kortom alles bij hand voor een relaxt weekend Boedapest, wat overigens een leuke en mooie stad is.

Viagem de negócios, Nov 2011
"Zeer goed luxe hotel"
Nancy
7,0
28-11-11 Heel mooi hotel, wel in het centrum maar het echte centrum ligt dichter bij de Donau, als je
de weg weet loop je daar naartoe in 20 minuten.
Het hotel is erg mooi met marmeren vloeren en trappen de bediening is erg aardig. De kamer wie wij hadden was niet zo heel groot, maar wel luxe en de badkamer was echt schitterend. Het zwembad was in de middag heel erg stil alsof je een prive zwembad had, net zoals de sauna's en het stoombad. Het ontbijt was prima en zijn geld waard, natuurlijk kun je buiten het hotel ook prima ontbijten, de minibar was erg duur maar dit is in de meeste hotels het geval.
We waren een week hiervoor in het Art Hotel aan de Donau, dat hotel ligt iets centraler en was ook goed maar minder luxe.

Encontre mais informação Hotel Corinthia Budapest***** através de:

Casal, Jul 2011
"Geweldig !!"
Karin.slits
27-07-11 Super hotel!!
Ondanks zijn ***** is het hotel toegankelijk voor iedereen. Je auto wordt geparkeerd, je koffers gedragen, er is een extra incheck balie voor de executieve gasten. Alles TOP !!!!!
De Royal Spa is ook een absolute aanrader.
De kamers zijn geweldig, er ontbreekt niets. Als ik dan toch iets negatief moet vertellen over dit super hotel, het bed is zacht.
Eind conclusie: Top hotel!!! Hier kun je jezelf een paar dagen echt laten verwennen.

Famílias com jovens, Jul 2010
"Klassehotel met rijke geschiedenis"
familie Vanwelckenh...
10,0
18-07-10 Reeds bij aankomst stonden wij vol bewondering voor de prachtige uitstraling (die hal! onze kamer!) van dit klassehotel. Service is uitmuntend: wij hadden 2 kamers geboekt maar omdat ze niet precies naast elkaar lagen kregen wij spontaan een executive room zonder extra kosten aangeboden. Ontbijtbuffet is zeer gevarieerd. De spa met sauna, stoombad en 2 jacuzzi's zijn zalig en erg mooi ingericht. Ook in de supergezelligfe lounge en de bar is het heerlijk toeven. Het hotel ligt op wandelafstand van de bijzonderste plekjes van Pest en van het Lisztplein met tal van heerlijke restaurants. Absolute aanrader in een mooie, historische stad!

Casal, Maio 2009
"Fantastisch luxehotel"
Johan Timmermans
10,0
12-05-09 Wij hadden een executivekamer geboekt - aparte incheckbalie met uitstekende en vriendelijke bediening - Prachtige kamer aan straatzijde op 4° verdieping- Kregen als voordeel gratis ontbijt, gratis drankjes (wijn, koffie, longdrinks) in de speciale executivebar gedurende de ganse dag en vanaf 18u zelfs met allerlei hapjes (zie foto) - Hoteltaxi is zeer duur / stadstaxis zijn merkelijk goedkoper - Restaurant Bouchon is een echte aanrader (werd ons via hotel aangeraden) en is op wandelafstand (+/- 10 min stappen) - Er werd ons tevens een russisch restaurant (Kaviaar) aanbevolen maar is zijn (veel) geld niet waard - Hebben tevens gezellig gegeten op de boot "Spoon" gelegen op de Donau met zicht op kasteel

desconhecido, Mar 2009
"I enjoyed my stay in the Corinthia Grand Hotel"
Dominique
Fonte: Skoosh.com
25-06-09 Excellent hotel. Very high standard. Probably the best in Budapest. Very nice pool and spa (included with the room). The only glitch: the air conditioning did not function properly.

Casal
"Geweldig!"
Lidwien
10,0
29-12-08 Ik onderschrijf de recensie van Robin helemaal. Geweldige kamers, groot en mooi gedecoreerd. Wij hebben een andere kamer gevraagd aan de straatkant en die hebben we direct gekregen. Geweldig hotel, via touroperator geboekt voor nog geen 100 euro per nacht incl. riant ontbijt. Trams en metro voor de deur, veel op loopafstand. Eten bij Sir Lancelot en Wasibi is fantastisch. Eten in hotel, en zeker de wijnen zijn onnodig prijzig. Zo ook de minibar. Gewoon bij de spar op de hoek drinken halen. Denk aan badkleding voor de spa, bloot mag niet. Geen hoteltaxi nemen, neem de Zona-taxi naar het hotel en weer terug naar de luchthaven. Vaste prijzen en goedkoper dan shuttlebus! Zie hun website.

Família, Ago 2008
"Fantastisch hotel! Betaalbare luxe!"
Else Steenssens, Ba...
10,0
27-08-08 Wij verbleven drie nachten in dit luxueuze hotel. Zonder twijfel topklasse! De Spa is toegankelijk vanaf 16 jaar. Onze kinderen zijn jonger. We werden gratis met de taxi gehaald en gebracht naar en Spa-complex waar jongere kinderen welkom zijn. We gaan zeer regelmatig op citytrip met onze kinderen, zonder twijfel was dit het beste hotel waar we ooit verbleven!
Tip: Boek lastminute

desconhecido, Mar 2008
"Corinthia Grand Hotel Royal"
Alan
Fonte: Skoosh.com
25-06-09 Excellent hotel, rooms and dining. Good location.

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações