Avaliações Thermae 2000

22 Maio 2013

Thermae 2000
91 avaliações
Avaliações Thermae 2000
Cauberg 25-27, 6301 BT, Valkenburg (aan de Geul)
Tu queres saber o que os outros acharam de Thermae 2000 em Valkenburg (aan de Geul)? Nesta página encontrarás as avaliações de Thermae 2000.
Thermae 2000 obteve uma média de 6,0 dos 10, baseado em 91 avaliações
Gostaria de saber o que outras pessoas pensaram de Thermae 2000 em Valkenburg (aan de Geul)? De uma olhada nas revisões de Thermae 2000 nesta página. Podes ver 1 Fotos de férias de Thermae 2000. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Holanda. Aqui você encontra todas as possibilidades de pernoite em Limburgo. Veja todas as acomodações nos arredores de Thermae 2000 em Valkenburg (aan de Geul).
Por favor, espere um momento...
Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

91 Avaliações de Thermae 2000

91 avaliações
6,0
Mostrar pontuação e avaliações de:
"Vreselijk"
Mirella
4,0
23-04-13 Ik ben bij meerdere Wellness gelegenheden geweest, maar wat is dit een afknapper! We kwamen binnen en werden door een jongen geholpen die weinig uitleg gaf en de de helft vergat (badjassen). Het was voor mij niet duidelijk van te voren dat er dus badkleding in het badgedeelte verplicht was, Sauna dus naakt. Dat betekend dus zowieso aan- en uitkleden continu. Daarnaast had ik geen bikini en moest ik in het winkeltje een aanschaffen, voor 50,95! Dus wat ontspannen moet wezen, was dus meer gestress, we zijn niet voorgelicht, zochten het ontbijtbuffet en werden van het kastje naar de muur gestuurd. Ontbijt (22,50) was dus bij het hotel, hartstikke duur en het eten was voortdurend op en het was koud/niet lekker. Kom je in de Sauna, lijkt het of er een vliegtuig opstijgt. (niet alle, maar m'n dag was al zo goed als verpest). Rasul stelde ook niks voor. Onze enige hoop was de Ayuvedische massage, gelukkig was deze wel heerlijk, 50 minuten lang op dezelfde kamer. Zal er nooit meer terug gaan

"Wellness-beleving"
e.vanwersch
8,0
22-04-13 Als je alleen voor de sauna komt zijn de ongeklede dagen echt een aanrader. De ruimte en het heerlijke water in de zwembaden is super. Dagmenu in de brasserie was prima en het personeel heel vriendelijk en attent. Een echte wellness-beleving

Amigos, Abr 2013
"Absolute aanrader!"
Jennifer Jacobi
9,0
18-04-13 Ik ben afgelopen woensdag bij Thermae 2000 geweest. Het was heerlijk weer en we konden lekker buiten liggen. Het is dus zeker ook een aanrader bij mooi weer.
De nieuwe kaart in het zelfbedieningsrestaurant vonden wij echt super. De prijzen zijn gedaald en de gerechten waren zeer goed.
Ook de sauna's waren heerlijk warm en de opgieting was prima.
Al met al een super dagje gehad en dat gaan we snel weer doen!

"Vroeger echt beter!"
Jessika
6,0
17-04-13 Wij hebben al 10 jaar op rij gedurende 2 of 3 dagen vefrbleven in het hotel en gebruikgemaakt van het wellnesscenter. Voorheen werden wij met alle egards behandeld, altijd prima naar ons zin gehad. Prima gegeten en echt gerelaxed! Nu is het personeel niet eens meer in staat om een mail. te beantwoorden of ons telefonisch fatsoenlijk te woord te staan. Wij boeken niet meer, jammer....Als ik de recenties lees, lijkt het niet echt tot T2000 te zijn doorgedrongen dat je in crisistijd alles moet doen om je klant aan je te binden!

Amigos, Abr 2013
"Heerlijk relaxen in Thermea!"
Maaike Schreurs
9,0
22-04-13 Heerlijk om een dagje lekker bij te komen!

"Groot en duur !"
A Bogaerts
7,0
07-04-13 Badkledij in het zwembadgedeelte verplicht, water lekker warm. Waarom hier badkledij verplichten ???
In het saunagedeelte vele soorten sauna's, maar verrassend klein, vooral diegene waar er opgietsessie's werden georganiseerd. Zwembad in het saunagedeelte was te koud. Relaxruimte koud, klein en ongezellig. Massage en oliepakking = heerlijke ervaring door professioneel en vriendelijk personeel. Prima systeem voor de lockers met armbandjes indien ze niet constant los zouden komen.
Lunch in het restaurant is ons zéér goed bevallen, pasta van de maand met scampi's aan 16,5 €. Drankjes vanaf 3 €. Badjas 15 €, slippers 6,5 €, parking 6€, duur dagje uit ! Ze proberen uit alles geld te kloppen.

Casal, 2013
"Erg koud en duur"
bc
3,0
22-02-13 Laatst nog eens geweest. Water was erg koud. Ben van ellende mijn tijd maar in het bubbelbad uit gaan zitten. Liep klappertandend door het complex. Toen maar wat gaan eten (om maar uit het water te zijn). Lekker gegeten maar ook weer duur.

ZIjn 2 uurtjes binnen geweest (2 personen) en over de 100 euro kwijt. Daarna ook nog even flink betalen bij het parkeren wat overigens best stukje lopen is. NIet echt prettig met natte haren bij -10.

Wat mij betreft echt geen aanrader meer (vroeger wel). Jammer.

Amigos, Fev 2013
"20-02 -2013"
withof
6,0
21-02-13 aaangekomen deze dag om 9.20 U . Tot onze spijt moeten vaststellen dat alle sauna's en stoombaden ver onder de aagegeven temperatuur bleven. Dat was om 9.40. Begrip(het is nog vroeg). Rond de middag spijtige vaststelling ! Geen enkele sauna behaalde de aangegeven temperatuur . Voor ons was dit bezoek dus een Lauwe douche!!! voorbeeld :Aangeduid 80 ° effectief op thermometer in de hut 63°

Famílias com jovens, Fev 2013
"Heerlijke dagen"
Schellens
8,0
14-02-13 Net terug van 2 dagen Thermae 2000. Was weer fijn! Goede kamer, lekker gegeten, aardige mensen. Vooral in de ochtend genoten van baden en sauna, s middags vrij druk maar heeft ons niet gestoord.

Amigos, Fev 2013
"Leuk, maar vroeger beter!"
Miron
6,0
11-02-13 Gisteren ben ik weer eens naar Thermae geweest. Ik had gehoopt dat het met carnaval rustiger zou zijn, maar helaas. Ik ben hier al vaak geweest, er zijn verbeteringen, maar zeker ook dingen die minder zijn. Het zwembadwater was niet echt warm, buiten zelfs echt koud, terwijl dat normaal nooit was. Het was erg druk, je kon niet echt lekker liggen in de sauna's. Er zijn wel veel verschillende sauna's , hetgeen het wel weer heel fijn maakt. Het eten boven en bij het zwembad was prima en je werd er gewoon bediend. Het onderhoud is wat achterstallig, maar ik kom er nog steeds graag,

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Que turistas europeus irrita-o mais em suas férias?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações