Zoover Avaliação de férias por turistas. Parque de férias Landal De Lommerbergen**** in Reuver Limburgo. Também dê a sua opinião!

Avaliações Parque de férias Landal De Lommerbergen****

Parque de férias Landal De Lommerbergen**** Reuver
1021 avaliações

Avaliações Parque de férias Landal De Lommerbergen****

Lommerbergen 1, 5953 TT, Reuver
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Parque de férias Landal De Lommerbergen**** e outras informações úteis para suas férias em Reuver.
Parque de férias Landal De Lommerbergen obteve uma média de 8,0 dos 10, baseado em 1021 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Parque de férias Landal De Lommerbergen**** e outros dados úteis sobre suas férias em Reuver. Alem disso podes encontrar 559 Fotos de férias de Parque de férias Landal De Lommerbergen**** em Zoover. Podes ver 5 Vídeos de Parque de férias Landal De Lommerbergen****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Holanda. Veja todas as possibilidades de pernoite em Limburgo. Compare Parque de férias Landal De Lommerbergen**** com as outras acomodações em Reuver.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Landal De Lommerbergen**** / Reuver. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

8,9
8,2
7,5
7,8
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com crianças, Maio 2012
"Prachtig park"
Kerstens
8,0
13-05-12 Prachtig aangelegd park. Heuvelachtig, de huisjes liggen mooi. Veel huisjes zijn alleen bereikbaar via een korte of langere trap. Dat is even opletten als je een kind in een kinderwagen hebt! De 4 en 5 persoons huisjes zijn wat gedateerd hoewel er alles is hebt wat je nodig hebt. Wij waren met drie kinderen waarvan de jongste 8 maanden is. Wij hadden dus een box ,erg oud en vies, een kinderstoel en een kinderwagen in het huisje waardoor er nauwelijks bewegingsruimte overbleef. De vuilnisbak paste eigenlijk nergens meer.
Het zwemparadijs is geweldig, daar kun je makkelijk uren doorbrengen, ook met kleine kinderen. Er zijn overal zitjes met box en kinderstoelen. Je kunt iets eten van de snackbar maar je mag ook gewoon je eigen eten en drinken meenemen. Veel personeel dat toezicht houdt. Ook het speelpark buiten is geweldig. Daar kunnen kinderen veilig spelen. Ook veel speelgelegenheden op de rest van het park. Leuk animatieprogramma. Ook de TV zender van Puk en Pelle sloeg erg aan.

Famílias com crianças, Maio 2012
"Gedateerd"
sandyschuurmans
2,0
7,0
11-05-12 Het park is mooi gelegen maar erg gedateerd. Ons 5 persoonshuisje was erg klein, zelfs voor 3 personen. Huisje erg donker. Slaapkamers niet zuiver, onder bedden erg veel vuil.

"Erg leuk Park"
Jeroen8
8,0
04-05-12 Net terug van een 1 weeks verblijf met 3 volwassenen en 1 kind van 4,5 jaar.

Het Park is erg mooi wat bertreft groen en bosrijk.
Hardlopen 's morgens vroeg is heerlijk, barst van de eekhoorns, hazen/konijnen en vogels.

Het huisje was netjes en knus, en van alle gemakken voorzien.
De plaza is netjes en gezellig, en het zwembad erg leuk, helemaal voor kids maar ook voor volwassenen genoeg te doen.
De buitenspeeltuin is ook erg leuk.
De restaurants in de plaza zijn prima met genoeg keuze voor iedereen.

De vriendelijkheid en service van het personeel is erg goed, niets dan lof voor de mensen.

Kortom een erg leuk en goed park, we gaan zeker nog eens terug.

De ligging van het park is mooi centraal, steden en dorpjes in de buurt.

Viagem em grupo, Abr 2012
"Mooi park"
piet
7,0
24-04-12 We zijn er een weekend geweest met onze kinderen en kleinkinderen.
Huisjes zijn wat verouderd maar voor de rest is het er leuk vertoeven.
Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Gaan zeker nog eens terug.

Famílias com crianças, Abr 2012
"Geweldig mooi en verzorgd park"
Maartje van Dijk
10,0
28-04-12 Dit is een heel leuk park en erg verzorgd. De huisje zijn wat veroudert, maar ze waren wel schoon en goed onderhouden. Het park biedt volop activiteiten, vooral voor de kinderen. Personeel klantvriendelijk, echt top!

"Entspannter Familienurlaub"
Sandra
8,0
22-04-12 Das Haus war supersauber. Wir waren nicht das letzte Mal dort! Die Kinder können wunderbar spielen und entdecken. Natur pur direkt vor der Tür! Es war für alle Familienmitglieder ( Opa, Oma, Papa, Mama 2 Jungs 4und8 Jahre) ein erholsamer Urlaub.

Casal, Abr 2012
"Leuke midweek gehad."
mirandavantol
9,0
21-04-12 de huisjes vonden wij super leuk, niet groot maar gezellig en knus.
voor de volwassenen is er s'avonds weinig entertainent voor de kids is er super veel te doen. voor de rest hebben wij ons prima vermaakt.

Viagem em grupo, Abr 2012
"Park prima maar huisjes erg klein en oud"
sylvia
2,0
6,0
15-04-12 Leuk weekend gehad op dit park. Huisjes vielen ons erg tegen. Klein, oud en weinig sfeervol. Genoeg te doen in en om het park dus ons evengoed prima vermaakt.

Famílias com crianças, Abr 2012
"Mooie omgeving en park, accomodatie minder"
Harrie1965
7,0
21-05-12 ondanks de keuze voor een duurdere accommodatie was deze erg klein. Echter hebben de kinderen zich op het park zeer goed vermaakt en ook de omgeving van het park is zeer uitnodigend. Voor de rest prima service en heerst er een veilige sfeer op het park.

Casal, Mar 2012
"Wat een compleet genoegen"
Hans Bruinsma
10,0
02-04-12 Wat een fantastische vakantie hebben we gehad.
Komen al meer dan dertig jaar met onderbrekingen op dit prachtige park en zijn altijd weer diep onder de indruk van de gemoedelijkheid, kennis en service van alle medewerkers.
Prachtige omgeving waar je heerlijke wandelingen kunt maken en fietsen en volop kunt genieten van de natuur.
Tot volgende keer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações