Zoover Avaliação de férias por turistas. Parque de férias Hogenboom Resort Arcen***** in Arcen Limburgo. Também dê a sua opinião!

Avaliações Parque de férias Hogenboom Resort Arcen*****

Parque de férias Hogenboom Resort Arcen***** Arcen
331 avaliações

Avaliações Parque de férias Hogenboom Resort Arcen*****

Dorperheideweg 12, 5944 NK, Arcen
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Parque de férias Hogenboom Resort Arcen***** e outras informações úteis para suas férias em Arcen.
Parque de férias Hogenboom Resort Arcen obteve uma média de 7,7 dos 10, baseado em 331 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Parque de férias Hogenboom Resort Arcen***** e outros dados úteis sobre suas férias em Arcen. Alem disso podes encontrar 181 Fotos de férias de Parque de férias Hogenboom Resort Arcen***** em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Parque de férias Hogenboom Resort Arcen*****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Holanda. Veja todas as possibilidades de pernoite em Limburgo. Compare Parque de férias Hogenboom Resort Arcen***** com as outras acomodações em Arcen.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Hogenboom Resort Arcen***** / Arcen. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

Interior
Espaço
7,6
7,2
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com jovens, Abr 2012
"Voor herhaling vatbaar"
noeshka_20
7,0
08-05-12 Mooi schoon park . Veel groen. zeer vriendelijke medewerkers. Geweldig huisje! ( nr. 155) Luxe, schoon. We hadden een klacht die keurig opgelost is en ook zeer snel. Complimenten daarvoor.

Casal, 2012
"Heerlijke omgeving, lekker relaxed"
w van den berg
8,0
26-04-12 Resort Arcen brengt rust en harmonie. Een keurig park met een leuke selectie van woningen. Alles keurig schoon en verzorgd. Ideaal om met jonge (klein)kinderen te verblijven. Omgeving zeer de moeite waard met Arcen, limburgs landschap. Centraal op het park een leuk restaurant met een rustig zwembad in Griekse stijl.

Famílias com crianças, Abr 2012
"Leuk park"
Buskens
8,0
03-05-12 Wij verbleven een midweek op dit park in huisje 155. Keurig huisje, modern ingericht, dichtbij het zwembad, speeltuin e.d. Schoonmaak liet in de keuken wel te wensen over (bestekbakje en bodem van de vw zat vol met etensresten, gele troep op de tegels/waterkoker).

Jammer dat pal achter het huisje momenteel een bouwplaats is! Ze beginnen om half 8 al met de werkzaamheden. Wij hadden geen weer om buiten te zitten en we zijn veel weg geweest, dus viel voor ons de overlast gelukkig mee. Het was een grote tegenvaller geweest als we rustig buiten hadden willen zitten! Overigens aan tafels op het terras geen gebrek: twee gewone tafels én een picknicktafel was wel wat teveel van het goede???

Het was heel erg rustig op het park tijdens ons verblijf. Zwembad is klein en weinig te beleven. Maar voor onze kinderen (3 en 5) prima voor een uurtje of twee. Speeltuin is leuk. Diertjes staan er gezellig bij.

Encontre mais informação Parque de férias Hogenboom Resort Arcen***** ...

Viagem em grupo, Abr 2012
"Mooi huis"
gerie_5
8,0
22-04-12 Mooi rustig park. Mooi huis, wij verbleven met 18 personen in een 20 persoons huis. Qua netheid om het huisje viel ff tegen, er lag namelijk overal glas. Dit zal wel komen door de bouwwerkzaamheden die achter ons huis aan de gang waren.
Wifi was er af en toe in het huisje. Verder prima slaapkamers en badkamers. Goede bedden. Goede verwarming zowel vloer als openhaard.

Famílias com jovens, Abr 2012
"Keurige accomodatie, mooi gelegen."
T. van Snippenberg
10,0
16-04-12 Het is een prachtig en goed onderhouden park. Er zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het is ook kindvriendelijk en veilig, ook voor kleine kinderen.

Famílias com crianças, Fev 2012
"Doorsnee vakantiepark, weinig bijzonders"
famwijma
7,0
08-03-12 Wij verbleven in een Verandachalet. Was niet helemaal schoon bij aankomst. Na klacht snel en effectief verholpen. Inrichting banken behoorlijk beschadigd, gammele kachel. Kachel verwarmde chalet goed, echter geen verwarming in badkamer. Toch nog fris met buitentemperaturen tussen 5 en 10 graden. Kachel ook 1x defect geraakt. Klacht redelijk snel verholpen. Zwembad in deze periode rustig, maar lijkt te klein in drukkere periodes (5 kleedhokjes bij zowel heren als dames is te weinig). Speelmogelijkheden voor jonge kinderen beperkt. Bewegwijzering op het park naar Verandachalets slecht. Bedden in chalet smal en vrij hard. Overige inrichting (vaatwasser, dvd speler, lcd tv prima). Animatie was er ook in deze periode. Mooie ruimte en voldoende verzorgd.

Amigos, Fev 2012
"Mooi resort"
stephanie
8,0
20-02-12 mooi resort genoeg te doen voor jong en oud.

Amigos, Fev 2012
"Mooi gezellig"
Peetje
6,0
08-02-12 mooi park we hadden nr 169 voor 12 personen erg ruim en praktisch ingedeeld voor 12 personen.
we hebben daar mijn verjaardag gevierd
in het restaurant kreeg ik een toetje irischkoffie kado erg lief.
eten zelf was helaas niet lekker..maar de gezelligheid in het kleine cafe, waar we een karaoke avond hadden maakte alles weer goed.
al bij al een heerlijk verjaardags weekend gehad.
en met ze alle besloten volgend jaar weer te gaan. .

Viagem em grupo, Jan 2012
"Een weekend op resort arcen"
ramona
7,0
31-01-12 Bungalows 127 & 129, een ruime geschakelde bungalow voor 12 pers. De bungalow was keurig schoon en het personeel was zeer klantvriendelijk! Een prachtig groene omgeving en je staat zo in het bos. Wat heeft limburg toch vriendelijke mensen. Wij hebben allen, jong en oud, genoten van een heerlijk weekend op dit leuke park. Voor de kinderen zwemmen, speeltuinen, voor de volwassenen een leuke en comfortabele bungalow en al het vriendelijke gastvrije personeel op het park met animatie. Een echte aanrader.

Famílias com jovens, Jan 2012
"Mooi groen park"
olijdam
7,0
20-01-12 keurige huisjes, compleet en schoon.
Omgeving is prachtig, je waant je echt op vakantie.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações