Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel NH Atlantic Den Haag**** in Haia (incl. Scheveningen, Kijkduin) Holanda do Sul. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 69
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel NH Atlantic Den Haag**** Haia (incl. Scheveningen, Kijkduin)
127 avaliações

Avaliações Hotel NH Atlantic Den Haag****

Deltaplein 200, 2554 EJ, Haia (incl. Scheveningen, Kijkduin)
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel NH Atlantic Den Haag**** e outras informações úteis para suas férias em Haia (incl. Scheveningen, Kijkduin).
Hotel NH Atlantic Den Haag obteve uma média de 8,4 dos 10, baseado em 127 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel NH Atlantic Den Haag**** e outros dados úteis sobre suas férias em Haia (incl. Scheveningen, Kijkduin). Alem disso podes encontrar 79 Fotos de férias de Hotel NH Atlantic Den Haag**** em Zoover. Podes ver 2 Vídeos de Hotel NH Atlantic Den Haag****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Holanda. Veja todas as possibilidades de pernoite em Holanda do Sul. Compare Hotel NH Atlantic Den Haag**** com as outras acomodações em Haia (incl. Scheveningen, Kijkduin).
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para NH Atlantic Den Haag**** / Haia (incl. Scheveningen, Kijkduin). Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

8,5
8,2
8,2
8,3
Mostrar pontuação e avaliações de:
Amigos, Maio 2012
"Fantastisch otel"
henri emous
9,0
15-05-12 Een heel fijn hotel, goed verzorgd.
De ligging is uitstekend vlak aan de zee Super.
Het personeel is heel vriendelijk en erg behulpzaam.
De prijskwaliteitverhouding is goed,goed eten voor een normale prijs.
Dit hotel is echt een aanrader voor jong en oud
Super Hotel, mooie kamers

Famílias com crianças, Abr 2012
"Heerlijk!!"
wobbet
9,0
29-04-12 Prachtig hotel direct aan het strand! We hadden een standaard kamer met een megabed en een prachtig uitzicht! Staf is heel vriendelijk. Ontbijt redelijk standaard en niet super uitgebreid. Zwembad is klein maar fijn. Betaald parkeren is een aanrader.

Casal, Abr 2012
"Goed hotel"
Leo
9,0
23-04-12 In prachtig natuurgebied gelegen mooi hotel. Zowel betaald parkeren bij het hotel mogelijk als ook vrij parkeren in de directe omgeving. Erg vriendelijk personeel.

Encontre mais informação Hotel NH Atlantic Den Haag**** através de:

Casal, Abr 2012
"13-4-12 - 15-4-12"
Hidde
9,0
15-04-12 Zeer goed hotel centraal gelegen in een rustige omgeving, maar toch dichtbij het centrum van Den Haag (kaartje €2,70 met bus, half uurtje). Er was een goed ontbijt en we hadden een ruime zeezichtkamer met bad, aparte douche en toilet. Ook was er een koelkastje aanwezig op de kamer en koffie/thee faciliteiten. Bedden waren groot en lagen lekker. Prijs/kwaliteit verhouding goed.

Casal, Fev 2012
"Kwaliteit achteruit gegaan"
Lea en Frank Schout...
7,0
22-02-12 We zijn al vaker in dit hotel geweest en moet zeggen dat het behoorlijk in kwaliteit heeft ingeboet.
Het ontbijt was niet echt ruim maar minder ruim als de eerste keer toen we daar waren.
Regelmatig waren er dingen op zodat je steeds moest wachten bv roerei, gebakken spek en vruchtenyoghurt.
Kortom niet datgene wat we verwacht hadden ook niet na de 3e of 4e keer.
Het enige echte restaurant is Salvatore!!!

Casal, Dez 2011
"Lekker nachtje weg met de Kerst"
alexenkim2209
8,0
26-12-11 Het hotel is uitstekend gelegen, direct aan het strand, goede service, vriendelijk personeel. het hotel is vernieuwd maar er zijn sporen van veroudering nog aanwezig, in de kamer hing een soort muffige geur maar kamer en badkamer, zeer ruim en luxe.

Casal, Nov 2011
"Super hotel!"
imke2307
8,0
06-02-12 Hotel is top. Kamers zijn netjes, mooie badkamer. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Parkeren is wel best prijzig, maar aan de andere kant heb je wel je auto veilig geparkeerd. De ligging is ook super, direct aan het strand. Ik kom hier zeker nog eens terug!

Casal, Nov 2011
"Direct aan zee en klantvriendelijk"
Verweij
9,0
22-11-11 Wij zijn hier 1 nachtje geweest. Ontvangst was zeer vriendelijk en zoals hier maak je maar weinig mee.
De kamer was schoon en goede minibar.
Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker.
Ik word er nieuwsgierig naar hoe het hier in de zomermaanden is.
Dus tot ziens!

Casal, Out 2011
"Direct aan het strand en lekker uitwaaien!"
Natascha Evers
8,0
26-10-11 We hebben 1 overnachting gehad en hadden een nette standaard kamer.
De kamer was schoon en netjes.
Ligging direct aan het strand en bij de duinen, je kunt er heerlijk wandelen!
Ontbijt was ook goed, lekker en uitgebreid.
Zeker voor herhaling vatbaar!

Casal, Out 2011
"Mooie plek, service kan iets beter"
Marije
8,0
20-10-11 Wij zijn, met mooie zonnige dagen, een nachtje naar NH Atlantic geweest en dat is goed bevallen. Leuk hotel met een fantastische ligging, direct aan het mooie strand van Kijkduin. Wij hadden wellicht een iets grotere of luxere kamer verwacht, maar de standaard kamer was wel prima in orde, en zelfs met een eigen balkon, leuk! Wij hebben goed geslapen en lekker ontbeten, maar als we een paar 'minpunten' opsommen, dan zijn dat: kamer niet goed schoongemaakt, er lag nog van alles op de vloerbedekking en we troffen veel haren in de badkamer (bah!), verder hing de toiletrol op een bijna onbereikbare plek. Het meest storende vonden wij (en dit komt echt vaker voor) dat er helemaal geen directory op de kamer lag! Wij wilden wat roomservice bestellen, geen infoboek of menukaart te vinden, dit gevraagd bij receptioniste die zich geen raad weet en stamelt dat we dit dan maar in het restaurant moeten gaan vragen, mensen daar zeggen vervolgens dat dit gewoon op de kamer moet liggen... ja, niet dus!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações