Avaliações Hotel Apollo****

Apollo****
67 avaliações
Avaliações Hotel Apollo****
Hogeweg 75, 5301 LK, Zaltbommel
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Apollo**** e outras informações úteis para suas férias em Zaltbommel.
Hotel Apollo obteve uma média de 6,9 dos 10, baseado em 67 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Apollo**** e outros dados úteis sobre suas férias em Zaltbommel. Alem disso podes encontrar 35 Fotos de férias de Hotel Apollo**** em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Hotel Apollo****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Holanda. Veja todas as possibilidades de pernoite em Guéldria (Gueldres). Compare Hotel Apollo**** com as outras acomodações em Zaltbommel.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Apollo**** / Zaltbommel. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

6,6
7,3
6,4
6,0
Mostrar pontuação e avaliações de:
Viagem de negócios, Jun 2013
"Wisselend succes"
Knuppie
3,0
6,0
07-06-13 De kamers zijn ruim, alleen niet altijd geheel schoon, minibar is leeg(mag je zelf gaan vullen). De bar en restaurant gedeelte is modern (lees kil) De service wisselt per persoon. Van zeer hoffelijk bedienen naar als ongewenst aanwezig. De bar wordt op een niet-klantvriendelijke gerund. Tijd is tijd, en het liefst voor sluitingstijd de bar al sluiten en schoonmaken (lees kunnen we gelijk naar huis)
Baliemedewerkers zijn erg vriendelijk en staan je met raad en daad bij.

"Twijfelgeval"
Romy Jackson
1,0
4,0
01-06-13 Bij binnenkomst werden we ontvangen door een niet al te vrolijke mevrouw. Kregen de sleutel en dr kon geen lachje van af. Toen we vroegen of we ver van t centrum zaten kon ze ons dat niet vertellen want ze kwam hier niet vandaan. De kamer was ruim. Het is alleen jammer dat de ramen niet ver open kunnen. De badkamer is wel aan vernieuwing toe en de schoonmaakster mag wel iets beter haar werk doen. Bij uitchecken de zelfde niet al te vrolijke mevrouw. Het barpersoneel was wel heel vriendelijk.
Medewerker Reserveringen & Sales Brigitte Jansen, 03-06-13
O proprietário disse:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven over uw verblijf in ons hotel. Wij zijn continu bezig om onszelf te verbeteren en hechten hierbij veel waarde aan de ervaringen van onze gasten. We zouden uw opmerkingen dan ook graag meenemen in ons intern overleg. Mag ik vragen onder welke naam u geboekt heeft en voor welke datum? Graag tot ziens bij Apollo Hotel 's-Hertogenbosch - Zaltbommel

Viagem de negócios, 2013
"Goede bediening maar gedwongen in een keurslijf"
Chris
5,0
28-05-13 Het personeel wil wel anders, maar vanuit waarschijnlijk management wordt een bepaald keurslijf opgedrongen:
- Bar moet om 23.00 uur dicht ook al is het gezellig.
- Restaurant is opgedeeld in 3 of 4 zones, klanten worden zeer ongezellig gepositioneerd. Geen vrijheid qua tafelkeuze.
- Eten is goed maar te duur voor het gebodene.
- Diverse soorten bier of andere dranken kunnen soms wekenlang niet geschonken worden.
Medewerker Reserveringen & Sales Brigitte Jansen, 03-06-13
O proprietário disse:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven over uw verblijf in ons hotel. Wij zijn continu bezig om onszelf te verbeteren en hechten hierbij veel waarde aan de ervaringen van onze gasten en zeker van onze vaste gasten. Wij zouden graag tijdens uw volgende verblijf voor uw werk, persoonlijk contact hebben. Graag tot ziens bij Apollo Hotel 's-Hertogenbosch - Zaltbommel

Encontre mais informação Hotel Apollo**** através de:

"Hotel langs de A2"
Helen
7,0
29-05-13 prima hotel voor uitstapjes naar diverse plaatsen, direct langs de A2. Dichtbij S Hertogenbosch, Zaltbommel (Tiel/de Linge/Betuwe).
Het is echt een hotel langs de snelweg, personeel vriendelijk maar dan houdt het ook op. Wij kwamen op zaterdag aan, kamer toegewezen, bleek nog niet schoongemaakt, koffie in brasserie gedronken, daar was het erg rommelig, niet duidelijk wat je kon eten of drinken.
Na de koffie weer kamer bekeken, nog niet schoongemaakt en kregen toen een upgrade naar een luxere kamer. Dus dat was zeer leuk.
Kamer lag langs de weg, maar hier hoorde je niets van.

Casal, Maio 2013
"Goede ligging aan de a2"
hagen
10-05-13 Geweldig en hele mooie kamers
Medewerker Reserveringen & Sales Brigitte Jansen, 03-06-13
O proprietário disse:  Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij dat u de tijd heeft genomen om feedback te geven over uw verblijf in ons hotel. Wij zijn continu bezig om onszelf te verbeteren en hechten hierbij veel waarde aan de ervaringen van onze gasten. Graag tot ziens bij Apollo Hotel 's-Hertogenbosch - Zaltbommel

"Prima hotel"
Gerard Wesselink
07-05-13 Goede verzorging en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Casal, Mar 2013
"Prima hotel, goede sfeer."
kwekkelientje94
8,0
14-04-13 Wij hebben hier 4 leuke dagen doorgebracht incl. een door hun prima georganiseerde High Tea. Jammer dat er niet echt uitzicht is (op de A2) en dat de lucht door de constante airco heel erg droog is. Maar voor de rest zeker een aanrader. Het personeel is vriendelijk en gastvrij.

Mar 2013
"Vieze kamer"
patstroo
2,0
2,0
18-03-13 Voor 4 sterren en voor dat geld mag je een schone kamer verwachten. Enorm smerige vloerbedekking vol met zwarte en witte vlekken (>20). Van de badkamer word je ook niet vrolijk (zie de foto's).

Het eten is daarentegen heerlijk en goed verzorgd.

Casal, Fev 2013
"3 fijne dagen"
Martin en Doggenaar
8,0
19-03-13 Wij hebben 3 geslapen, goede bedden, goede kamer, goed ontbijt, één avond in het hotel erg lekker gegeten, het zwembad was erg lekker, evenals het Turksstoombad.
Wij hadden een arrangement en voor €45.- uitgebreid naar een deluxe kamer, dus 3 dagen voor €160.- het was elke cent waard, hebben een heel prettig verblijf gehad.
Ik heb zelf diverse jaren gewerkt in ***** hotels in Amstrerdam. (nee niet in het Apollo) dus ik neem aan dat ik er wel wat kijk op heb.
Ik begrijp dat ik met deze beoordeling ons een gratis overnachting door de neus boor, maar ere wie ere toekomt.

Casal, Fev 2013
"Erg vieze vloerbedekking"
Inge
3,0
04-02-13 Afgelopen weekend geslapen in kamer 30, een "comfort" kamer.
Kamerinrichting was redelijk, bedden te zacht. De vloerbedekking is zó vies dat het lijkt alsof hier een slachting heeft plaats gevonden. In deze kamer wil je echt niet zonder schoenen lopen.Muren ook vies. Receptie bleek op de hoogte van dit feit. 'S avonds bij de bar werd er bier in vette glazen getapt, wel keurig nieuwe gekregen. Het personeel is wel zeer vriendelijk.
Het ontbijt voor 19 euro p.p. hebben wij hier maar niet meer genuttigd.

Het stoombad en zwembad waren wel heerlijk en de lokatie is ook prima.

1 2 3 4 5 6 7 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Votação

Qual é o turista europeu que se veste melhor?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações