Zoover Avaliação de férias por turistas. Outros Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve in Hierden Guéldria (Gueldres). Também dê a sua opinião!
Escolha um sítio Web internacional
22 Maio 2012
325 avaliações
Avaliações Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve
Zuiderzeestraatweg 108, 3849 AJ, Hierden
Tu queres saber o que os outros acharam de Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve em Hierden? Nesta página encontrarás as avaliações de Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve.
leia mais
Gostaria de saber o que outras pessoas pensaram de Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve em Hierden? De uma olhada nas revisões de Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve nesta página. Podes ver 7
Fotos de férias
de Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em
Holanda
. Aqui você encontra todas as possibilidades de pernoite em
Guéldria (Gueldres)
. Veja todas as acomodações nos arredores de Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve em
Hierden
Menos texto <<
Por favor, espere um momento...
Provedores
Fev '13
Mar '13
Abr '13
Mai '13
Aeroporto de partida deve ser preenchido
Aeroporto de destino deve ser preenchido
A data de partida deve ser mais antiga do que a data de chegada
Data incorreta
Fotografias (7)
Videos (0)
Dicas (0)
Pergunta e resposta (0)
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve / Hierden. Tu podes adicionar uma avaliaçã.
Visitaste essa atração?
Também dê a sua avaliação
ou
Veja as fotos de Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve
Veja outras atrações em Hierden
Tamanho da letra:
seguinte
325 Avaliações de Sauna & Beauty de Zwaluwhoeve
325 avaliações
4,6
Mostrar pontuação e avaliações de:
Mostrar tudo
Viagem em grupo
(3)
Viajando sozinho
(3)
Seleccione pela data de viagem
Seleccione pela data de publicação
Avaliações na língua:
"Geen ontspanning"
Lokven
3,0
19-05-12
Wij hebben zojuist een arrangement met overnachting gehad. Wat was het er ontzettend druk. Wij kwamen naar de Zwaluwhoeve voor ontspanning, maar dat is gezien de drukte echt onmogelijk. De aanwezige sauna's zijn gewoon niet berekend op het aantal bezoekers. Het was dringen geblazen om een plaatsje te krijgen. Ook hechten wij persoonlijk veel waarde aan goede materialen van de gebouwen. Ook dit zou een beleving moeten zijn! Jammer dat de rieten kap wordt vervangen door goedkope stalen dakplaten (type caravan), zo ook bij een nieuw gebouwtje aan de achterzijde. Ook is er achter op het terrein een soort zitkuil uit tuinhout gemaakt. Ook hier is weer zuinig omgesprongen met de materialen en de kwaliteit van uitvoering is slecht. Wij zijn benieuwd hoe dit er volgend jaar uitziet. Beste bestuur van de Zwaluwhoeve, denk niet alleen aan centen maar laat klanten een beleving hebben dan zullen jullie het langer volhouden. Kwaliteit en vol=vol!!
"Weg zoeken!!"
rionne aarts
7,0
16-05-12
Wij zijn ook op 14-05 geweest. Toen we aankwamenom ca 11.00 uur ff slikken want parkeerplek bijna niet meer. Binnen aangekomen leek het wel een doolhof! allerlei gangen, was even gedesorienteerd maar we werden snel en vriendelijk geholpen door de receptie. Omkleden en je weg zoeken in de wirwar van gangen. Buiten aangekomen met plattegrond, het zonnetje op de snoet toch gaan relaxen. Vooral de tuin is geweldig!!! mooi aangelegd!! super groot en veel ligbedden. Wat ook ons stoorde waren de vele stelletjes die aan elkaar friemelden of letterlijk op elkaar zaten.. Ook in de sauna's was dit het geval, schaamteloos over elkaar heen hangen. Ook wij hadden een bon van een veiling maar dit heeft niets te maken met het feit of je je fatsoenlijk kunt gedragen! De high-tea geserveerd om 15.00 uur was bijzonder goed, niets op aan te merken!Weet niet of ik nog een volgende keer ga, mis de knusheid van een kleinere sauna.
Casal, 2012
"Als haringen..."
Roy
2,0
14-05-12
Ik verbaas me erover dat dit sauna-kamp zo druk blijft.
Ik kan niet eens zeggen dat ik kritiek heb op de ruimtes zelf. Die zagen er ok uit, hoewel de zwembaden niet echt schoon genoemd kunnen worden.
Het vervelendst is dat het een fabriek is, waar zo veel mogelijk mensen in gestouwd worden. Dat begint al bij het parkeren. Het lukte uiteindelijk net om nog een plekje te vinden. Daarna omkleden. 50 hokjes met daarvoor een bankje waarop met moeite 5 mensen kunnen plaatsnemen. In de sauna's mag je blij zijn dat je kan zitten...
Ook storend was het feit dat de sauna allerlei strenge regels heeft over intimiteit, waar vervolgens niet op gehandhaafd wordt. Ik heb nog nooit zoveel kleffe paartjes in een zwembad zien zitten als hier.
Voor mij had dit niets met welness en al helemaal niet met relaxen te maken. Een dag later lag ik op bed in mijn hotelkamer en dacht: 'dit heb ik gisteren gemist'. Gewoon lekker relaxen. Nee, geen zwaluwhoeve meer...
Amigos, Maio 2012
"NIET DOEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
tanja l
2,0
13-05-12
bij binnenkomst 3 x naar een andere rij gestuurd waardoor we een half uur moesten wachten helaas erg slecht begin gelijk geklaagt en kreeg een hele brutale antwoord niet netjes .
veder sauna,s vol en vies water in hottubs drinken duur .
sauna,s wel redelijk mooi maar kom er helaas niet meer.
Casal, Maio 2012
"Leuke dag, leuke ervaring voor herhaling vatbaar."
Perry
8,0
11-05-12
Ik ben met m'n partner op donderdag 10 mei geweest. We zagen er tegenop gezien alle slechte beoordelingen op diverse sites. Desondanks de gok genomen, en gelukkig is het prima bevallen. Drukte viel gelukkig mee. Eten tijdens de zgn. "Drunch" was ook lekker en voldoende. Sauna was super alsmede alle andere faciliteiten. We hadden een bon via veiling, dan is het in onze ogen niet te duur. € 85,= voor 2 personen incl. kopje koffie met gebak / Drunch / Badjassen en water.
We gaan zeker nog een keer terug.
Casal, 2012
"Piekne wiatrakowe miejsce :)"
Krystian
10,0
09-05-12
te wszystkie spa, holandia jest najpiekniejszym i najzdrowszym krajem wedlug mnie :)
"Te druk"
Illypilly
4,0
08-05-12
-onvriendelijk/onbeschoft personeel, te veel gasten voor de faciliteiten, met de aankleding en hoe de accomodatie eruit ziet is niets op aan te merken. personeel maakt zich druk om iemand die een fotootje maakt van een mus die buiten op een tafeltje, (badkledingdag/geen naakte personen) maar ondertussen word er niets gedaan aan verstoring van de openbare orde.(luidruchtige gasten ed) herrie in sauna's ed wat zeer storend is. Door de vele marketingacties komt er een bepaalde doelgroep op af "hoog Tokkie-gehalte" na afloop kregen we een vreemde kassabon, er worden allerlei administratiekosten en reserveringskosten gerekend en een toeslag voor badpakkendag..geldklopperij. je kan beter niet reserveren want dan sta je ook nog een half uur te wachten in de rij.Als je een arrangement hebt incl koffie/thee ontvangst om 10 uur maar een half uur in de rij gestaan krijg je geen gratis koffie/thee om half 11, en zei ze letterlijk; weet niet of u daar wel RECHT OP HEBT (moet niet gekker worden)
"Lekker dagje weg"
Nettie Alkema
8,0
06-05-12
Ook wij waren wel wat wantrouwend na het lezen van alle slechte verhalen. Maar de hele dag was heerlijk. Ja, er stonden rijen toen we binnen kwamen en ja, het was (redelijk) druk. Maar het was er schoon, de sfeer was uitstekend te noemen. Het personeel is erg vriendelijk en in groten getale aanwezig. Alles is ruim opgezet, zowel de sauna's zelf (brede ligbanken) als de omringende ligweides. Veel verschillende soorten sauna's, meerdere kruidenbaden. Onze ervaring met de arrangementen via Vakantieveiling is dat je altijd waar naar geld krijgt. Je kunt niet verwachten dat je voor een 45 euro voor twee personen de luxe en exclusiviteit krijgt die je anders bij een klein saunacentrum zou krijgen. Als wij bij de sauna in de buurt een hele dag gaan inclusief warm eten en consumpties, dan zijn we ruim over de 150,- euro kwijt. Dus je weet waar je voor kiest en dan vind ik de Zwaluwhoeve zeer zeker de moeite waard en een aanrader voor andere Vakantieveilingdeelnemers!
Casal, Maio 2012
"Als haringen in een ton!"
leodenijs
1,0
06-05-12
Een half uur in de rij om in te checken...... Met zijn 2en 1 locker/sleutel...... Meer dan 1000 mensen..... Nergens van luxe kunnen genieten omdat ze veel te veel mensen binnen laten..... Dingen op de rekening die we niet gehad hadden..... Nergens rust: overal kwekkende vrouwen..... Veel te duur.... Hadden een diner geboekt, maar niet meer genomen, waren blij dat we er weer uit waren!......Absolute afrader, komen er absoluut nooit weer!
Amigos, Maio 2012
"Waardeloos"
Caroline
1,0
04-05-12
Een rij om binnen te komen, een rij om de behandeling die om 21.00 uur gepland bijkt te zijn proberen te vervroegen. Op onze opmerking dat het wel netjes zou zijn aan je klanten te melden dat een behandeling pas 's- avonds laat plaatsvindt wordt gereageerd dat dat helemaal niet hoeft, omdat er tot 22.00 uur behandelingen plaatsvinden. Uitpuilende sauna's waar je nauwelijks bij kunt, laat staan dat je kunt liggen. De hele dag rondlopende bouwvakkers.
En dan weer in de rij om af te rekenen. Er wordt dan gevraagd hoe het was. Als je dan antwoord dat er teveel mensen voor het aantal sauna's wordt binnengelaten, krijg je als reactie:" maar om 18.00uur werd het toch rustiger". Een cursus feedback ontvangen zou geen kwaad kunnen.
Conclusie nooit meer naar de zwaluwhoeve! Er zijn genoeg andere veel betere sauna's waar je echt kunt relaxen
seguinte
Ofertas para
Adicione fotos
Adicione vídeos
adicionar curiosidades
Enviar e-mail a um amigo
Imprimir avaliações
Mapa
Consulta a mapa
Um link da Zoover em seu website
Copiar o link abaixo
Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover
As melhores acomodações em Hierden
Mapa Hierden
Videos Hierden
Pergunta e resposta Hierden
Poll
Qual é o país que serve a melhor comida?
Itália
Alemanha