20-08-12
Via een last-minute een villa geboekt, voorzien van alle gemakken, goed onderhouden en schoon!. Speeltuin vlak voor onze villa. Zeker kindvriendelijk.
Beste familie Wiltinge,
Dank u wel voor uw positieve reactie.
26-07-12
Camping "De Pier" in Uden is een mooie rustige, zeer kindvriendelijke camping gelegen in de directe omgeving van schitterende natuur van de Bedafse Bergen. Ook het gezellige centrum van Uden is dichtbij.
Kortom: een heerlijke plek voor jong en oud om er een fantastische vakantie door te brengen.
Beste mevrouw van der Heijden,
Dank u wel voor uw mooie reactie
10,0
Condições sanitárias
10,0
01-09-12
Hele mooie camping en heel schoon ,vriendelijke mensen van de camping. Zeskamp mee gemaakt goed georganiseerd en veel plezier gehad.In de omgeving veel tedoen en je kan er lekker fietsen.
15-07-12
Wij hebben een huisje gehuurd van het boerderij type. Last minute omdat het toch wel erg veel regende en we wilden gaan kamperen. Ik was blij verrast door het persoonlijke contact van het personeel, de kleinschaligheid, de rust op het terrein en hoe ons huisje eruit zag. Het is erg schattig ingericht, erg gezellig en over compleet. de dingen die je altijd mist in vakantiehuisjes waren allemaal aanwezig. van kaasschaaf en koffiezetapparaat, tot strijkplank. Kosteloos werden er een kinderbedje en traphekje geplaatst. het zwembad en speeltuin waren op 200 meter van het huisje, dus de kinderen konden zelf hun gang gaan. er wordt veel georganiseert, maar wel voor kinderen t/m 10 jaar. Het personeel wist binnen 1 dag onze naam en was erg vriendelijk en behulpzaam. enige minpuntje waren de dekens in plaats van dekbedden, wat bij ons wat allergie opwekte (stof), maar verder was het ideaal. een grote speelzolder waar de kinderen heerlijk konden spelen tijdens de regen.
O proprietário disse:
Beste mevrouw Hoogenraad. Dank voor uw goede recensie. Wij hebben per direct dekbedden in plaats van dekens beschikbaar voor onze huizen. Hierdoor hopen wij dat stof of andere allergische reacties achterwege blijven.
Hopelijk tot een volgende keer!