Zoover Avaliação de férias por turistas. Apartamento Iris** in Nidri Levkas. Também dê a sua opinião!

Avaliações Apartamento Iris**

Apartamento Iris** Nidri
117 avaliações

Avaliações Apartamento Iris**

Stemmers Run Rd 98, 31084 , Nidri
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Apartamento Iris** e outras informações úteis para suas férias em Nidri.
Apartamento Iris obteve uma média de 9,0 dos 10, baseado em 117 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Apartamento Iris** e outros dados úteis sobre suas férias em Nidri. Alem disso podes encontrar 196 Fotos de férias de Apartamento Iris** em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Apartamento Iris**. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Grécia. Veja todas as possibilidades de pernoite em Levkas. Compare Apartamento Iris** com as outras acomodações em Nidri.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Iris** / Nidri. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

8,3
8,2
8,8
9,1
Mostrar pontuação e avaliações de:
Casal, Out 2011
"Schoon, ruim en kleinschalig"
Sabine
10,0
23-10-11 In de herfstvakantie zijn wij naar Nidri geweest. Het hotel lag aan de rand van Nidri, in Steno. Voor het hotel liggen de boten. Het is even wandelen naar het centrum, maar dat vonden wij niet erg. We hadden 2 kamerapp. 24. Het was schoon en ruim en met een balkon met uitzicht op het water. De keuken was erg klein en de inventaris minimaal. De kleine badkamer had een bad en ruime douche. Geen douchebak, dus de badkamer werd helemaal nat. In de woonkamer stond het derde bed en een bank en 2 tafeltjes. Er was een internetaansluiting. Er werd bijna dagelijks schoongemaakt. We konden in het dorp bij Lantis fieten huren. De keuze was beperkt. Santas en Broumis waren gesloten maar wel telefonisch bereikbaar. De wandeling naar de waterval is wel de moeite waard. Eerst de kleine watervalletjes en dan de grote, prachtig! Een fietstocht naar Syvota en Lefkas en over Geni zijn ook aan te raden. We raden dit aparthotel ten zeerste aan!

Casal, Set 2011
"Super mooi ruim opgezet apartementcomplex"
Marcel van der Crui...
10,0
29-09-11 Het is een redelijk nieuw apartementencomplex met 15 kamers aan het eind van de boulevard. De laatste 350 mtr zijn onverlicht maar goed te doen met en zonder lampje. De kamer die wij hadden (beneden voorkant zwembad) was ruim opgezet. Het zijn hele lieve eigenaren die het je helemaal naar je zin maken. Ze hebben ook een lief dochtertje van bijna 4. Een schat van een kind. Van de zeilers hebben wij geen last gehad. Ze komen en ze gaan en 1x per weer BBQen ze meer. De BBQ wordt overigens heerlijk verzorgd door de eigenaar. Nidri is een goede uitvalsbasis om het eiland met de auto te verkennen. Wij zijn ook een dagje naar Parga geweest (1 uur rijden/ 100km). Verder hebben we een boottocht naar de onvergeten eilanden gemaakt met de boot (Christina), als je met die boot gaat, zorg dan wel dat je er een uur van te voren bent, anders zit de boot vol. De wandeltocht naar de watervallen is goed te doen en best leuk om te zien, al moet je je van de waterval niet al te veel voorstellen.

Casal, Set 2011
"Super appartementen op super plek!"
paul_devries
9,0
30-11-11 Wij verbleven hier in september 2011 en waren onder de indruk van de prachtige ligging, de inrichting en de vriendelijkheid van de eigenaars.
Zeker voor Griekse begrippen zeer luxe en stijlvolle appartementen met een volwaardige badkamer, inclusief inbouwtoilet, ligbad en aparte douche. Verder twee riante balcons en twee aparte airco's voor de beide kamers. Aan het zwembad is het goed toeven in een van de ligbedden met een geserveerd drankje en hapje.
Het is ongeveer 5-10 minuten lopen langs de zee naar het gezellige centrum van Nidri waar je kunt genieten van telloze goede restaurants en vele sfeervolle terrassen.
Wij hebben enorm genoten van deze plek en raden deze accommodatie zonder voorbehouden aan!

Famílias com jovens, Ago 2011
"Super vakantie gehad"
MM71328
10,0
25-08-11 Ik ben net terug vanuit Griekenland. Ik ben in app Iris geweest met mijn ouders. Het is echt een heel mooi hotel! Wij hadden kamer 6 met een gigantisch balkon met uitzicht op het zwembad en de zee. De kamers worden goed schoongemaakt en voor je het weet liggen er alweernieuwe handdoeken. Het zwembad is niet groot, maar wel heerlijk op temparatuur en elke ochtend schoongemaakt. Effie en Christos zijn hele aardige mensen. Oprecht en lief, zedoen er alles voor om jou een vakantie te geven. Bij het hotel kan je heerlijk eten maar er zijn ook genoeg restaurantjes in de buurt. Zoals bijvoorbeeld mama mia, Tatra (winkelstraat op een hoekje)! Op het complex zitten alleen maar Nederlanders in de appartementen maar door de weeks komen de zeilers ook langs (engelse, amerikanen, duitsers en NLers) Hier heb je opzich alleen last van met de bedjes die snel bezet zijn. 1 klein nadeel is de weg (200m) richting Nidri die niet goed verlicht is! Een aanrader zijn zaklampen! Al met al een aanrader!!!

Casal, Jul 2011
"Volgend jaar weer!"
Juliette en Bart
10,0
31-07-11 Appartementen Hotel Iris is een geweldige plek om heerlijk bij te komen. Geweldige gastvrijheid door Evanthia en Christos en hun familie die onze korte vakantie wederom tot een onvergetelijke ervaring hebben gemaakt. Een mooi appartement, gezellige bar met terras aan het zwembad. De menukaart is in de loop der jaren flink uitgebreid, lekker eten lukt altijd. De locatie is heerlijk rustig en de wandeling naar het dorp, langs de baai en verschillende steigers is net ver genoeg om het leuk te houden.

Famílias com crianças, Jul 2011
"Prima locatie en uitvalbasis voor Lefkas"
Marie-Jose
9,0
16-08-11 1 week verbleven in het 2-kamer appartement: ruim, schoon, groot balkon en smaakvol ingericht. Eigenaren zijn attent, gastvrij en hard werkend. Eten is er prima, lekker zwembad. Ideale locatie om Lefkas verder te ontdekken en te combineren met een weekje zeilen.

Casal, Jul 2011
"Zeer mooie appartementen"
Marlies
6,0
9,0
16-11-11 De appartementen zijn rustig gelegen en zeer schoon.
Het ligt iets buiten het plaatsje waardoor er niet steeds mensen voor het appartement langs lopen.

Famílias com jovens, Jul 2011
"Zeer gastvrij"
Fam. De Jong
7,0
20-07-11 Heerlijke vakantie gehad bij Iris. Eiland rond getoerd met een scooter gehuurd bij de A1 op de hoofdstraat. Appartement was schoon bijna elke dag nieuwe handdoeken. Keuken nodigt uit om elke dag ergens te gaan eten. Wat we ook gedaan hebben bij Christos en Evanthia. En verschillende leuke restaurantjes in Nidri. Bootje huren is een aanrader! Willen zeker nog een keer terug komen maar dan in het voorseizoen.

Casal, Jun 2011
"Pracht accomodatie en een mooie plek."
Jan en Willie
10,0
14-07-11 Zeer vriendelijke mensen,staan altijd voor je klaar, en een fantastische verzorging.
Prachtig uitzicht op de baai.
We gaan zeker nog een keertje terug.

Casal, Jun 2011
"We komen zeker terug!!!"
Peter en Angelique
10,0
18-07-11 Wat een mooi stekkie daar aan het eind van de boulevard. Heerlijk rustig en maar 10 minuten lopen naar alle restaurantjes en cocktailbars. Studio's zijn ruim genoeg, alles is super schoon. Tuin wordt met liefde onderhouden. Christos en Evanthia zijn super gastvrij, niets is te veel. Zwembad is niet groot en als de zeilers er zijn kan het wel eens druk zijn bij het zwembad. Een hapje eten kan er ook prima! Wij gaan zeker terug!!!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações