Apropriado para crianças
9,0
11-08-12
Dit complex is echt bovengrieks mooi !!!! zo'n nette afwerking en voorzieningen dat je je echt meteen thuis voelt. Ook bij de tuinen, het zwembad en de bar is echt aandacht aan de details besteed! Zeer goed contact gehad met de eigenaar en zijn dochter die samen het complex runnen. Ook de ligging is perfect, je zit voor zowel het strand als het benedendorp binnen 10 minuten waar je zijn wil. Ook de supermarkt op de hoek is een zegen, zeker voor de diverse flessen water die je echt wel nodig hebt, maar ook voor prima brood, groente of fruit.
Anna, de schoonmaakster die ook regelmatig wordt genoemd is inderdaad erg goed, secuur en ook snel! alles is keurig op orde!
Wij hadden het geluk van het hoekappartement met twee balkons en een aparte keuken, echt super!
Ook leuk voor de kinderen is het zwembad met aan het ondiepe gedeelte waterjets en een waterval en doordat het zwembad in het verlengde van de bar ligt, is er ook altijd wel toezicht.
Apropriado para crianças
8,0
23-07-12
Wij zijn 15 dagen geweest en zijn erg enthousiast over Ammos! Het zwembad is mooi en groot in verhouding met het aantal appartementen en ook netjes en schoon.
Het appartement is ruim genoeg voor 2 personen en alles is super netjes, we waren ook blij met een goede douchecabine! De eerste dag liep het water niet goed weg, maar dat heeft Lefty (de eigenaar) diezelfde dag nog opgelost! De bedden liggen prima en er wordt iedere dag goed schoongemaakt door de vriendelijke schoonmaakster. Ze deed zelfs onze afwas :-). Bij ons zaten er eigenlijk alleen maar stellen en gezinnen in het complex en hebben we nooit geluidsoverlast gehad. We hebben een super vakantie gehad!