Avaliações Parque de férias La Vallée de la Sainte Baume*****

La Vallée de la Sainte Baume*****
36 avaliações
Avaliações Parque de férias La Vallée de la Sainte Baume*****
35, Avenue van Gogh , F-83860, Nans-les-Pins
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Parque de férias La Vallée de la Sainte Baume***** e outras informações úteis para suas férias em Nans-les-Pins.
Parque de férias La Vallée de la Sainte Baume obteve uma média de 9,5 dos 10, baseado em 36 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Parque de férias La Vallée de la Sainte Baume***** e outros dados úteis sobre suas férias em Nans-les-Pins. Alem disso podes encontrar 72 Fotos de férias de Parque de férias La Vallée de la Sainte Baume***** em Zoover. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em França. Veja todas as possibilidades de pernoite em Provença-Alpes-Costa Azul. Compare Parque de férias La Vallée de la Sainte Baume***** com as outras acomodações em Nans-les-Pins.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para La Vallée de la Sainte Baume***** / Nans-les-Pins. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

36 Avaliações de La Vallée de la Sainte Baume*****

36 avaliações
9,3
8,6
9,7
8,7
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com jovens, Abr 2013
"Fantastische plek"
F van Haperen
9,0
10-05-13 Dit is een Super locatie met werkelijk prachtige villa's. Deze zijn compleet ingericht en werkelijk van alle gemakken voorzien. De villa's zijn ruim van opzet en ook de ligging tov van elkaar biedt voldoende privacy. Het park en de tuinen zijn zeer goed onderhouden, na ruim 7 jaar lijkt dit park nog steeds als nieuw.Het beheerders echtpaar is zeer prettig in de omgang en heel behulpzaam. Nans les Pins is een gezellig klein typisch Frans plaatsje. Alle primaire levensbehoeften zijn er verkrijgbaar. In St Maximim (ca 10 minuten rijden) bevinden zich diverse grote hypermarkten. Ook zijn er diverse restaurants van verschillende niveau's in de omgeving. De kust is binnen ca 30 minuten rijden bereikbaar. Ook de steden Marseille en Aix-en-Provence zijn binnen 1 uur bereikbaar. Dit villa park is een echte aanrader.

Viagem em grupo, Ago 2012
"Fantastische locatie!"
Carlos A.
9,0
09-08-12 Wat een prachtig park bij aankomst! Het is er echt zalig vertoeven, echt privé, we waren volledig van de buren afgesloten dmv beplanting en struiken. Van onze naaste buren hebben we echt niets van lawaai gehoord, het was zen! De beheerders, een Nederlands koppel, zijn echt de vriendelijkheid zelve en héél gedienstig. Binnenin de villa lagen er 2 mappen met alle info over het park, de omgeving, de toeristische trekpleisters, de lokale marktjes, enz..., eigenlijk wel héél in orde. De ontbijtservice was ook héél leuk, briefke inleveren en de broodjes hingen dan in een speciale zak aan je voordeur! Alles was daar voorhanden oa wasmachine, droogkast, grote living, alhoewel een mens daar praktisch zo goed als buiten leeft, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een keukentje en buiten echt overal zetels, ligzetels, klein salonnetje, 1 grote tafel in de zon ofwel 1 grote tafel onder het overdekt terras, eigenlijk voor elk wat wils, We hebben er alle 4 van genoten en vinden het een echte aanrader!

Famílias com jovens, Jul 2012
"Prachtig vakantiehuis"
A.R.J. Neijzen
9,0
06-08-12 Zeer ruim, van alle gemakken voorzien, vakantiehuis (nr.27) . Fraaie tuin met groot terras en groot zwembad. Optimale privacy. Voor rustzoekers zeer aan te bevelen. Helaas weinig grotere plaatsen in omgeving. Nans les Pins is een eenvoudig dorpje. Weinig restaurants, kleine supermarkt en een bakker. Om te winkelen of iets te bezichtigen moet dus wel een flink eind worden gereden.

Famílias com crianças, Jul 2012
"Top!!!"
Jurgen Fleerakkers
7,0
10,0
05-08-12 Net terug in Belgie na een zalige week op dit schitterende vakantiepark. Bij aankomst wacht je al een warm onthaal door het sympathieke beheerderspaar. De villa's zijn echt schitterend en voorzien van alle comfort. Ze hebben allen een ruime tuin met veel privacy. Hoewel het park niet echt op kinderen is gericht, hebben onze kids (mede dankzij het zwembad in de tuin) zich geen seconde verveeld. Wat verder opvalt is de rust die hier heerst...gewoonweg zalig. De omgeving heeft binnen aanvaardbare afstand (1 tot 1,5 uur rijden) veel te bieden: oa Aix, Cassis, calanques, Bormes en omgeving, tot zelfs de Luberon, enz. In St Maximin (15min) zijn verschillende grote supermarkten en bovendien is dit een leuk stadje om de provencaalse sfeer op te snuiven.
We keren zeker nog terug naar dit prachtige park.

Famílias com crianças, Jun 2012
"Leven als god in Frankrijk"
vincent stillatus
10,0
27-06-12 Dit is echt een prachtig domein. Leven in rust en alle comfort. Alle details aanwezig zoals brood aan huis, welkomstpakket, welkomstdrink, brochure met te bezoeken steden en restaurants. Heel proper onderhouden. Wij hebben geen privezwembad, maar het grote zwembad is bijna altijd voor ons alleen...Wij komen hier zeker nog terug!

Famílias com crianças, Jun 2012
"Bijzondere luxe in een schitterende omgeving!!"
Bas
10,0
09-07-12 Nog mooier dan op d eplaatjes, absolute aanrader, had het prive zwembad niet willen missen, zeker doen, prima, zeer gastvrije service door Claudia en Frederik!!
Jammer dat er nog geen wandelroute/weg is naar het dorp, je moet voor alle activiteiten buiten het park wel de auto gebruiken. Een kleine eetgelegenheid op het park die bijvoorbeeld een kleine lunch zou doen, of een paar maal per week een leuke daghap serveert zou wel een leuke extra zijn!! We komen in ieder zeker nog eens terug!! Een plek waar je absoluut tot rust komt!!

Famílias com jovens, Jun 2012
"Schitterend vakantieadres"
Fam Vandebroek
8,0
15-07-12 Vakantiepark La Vallée de la Sainte Baume is een werkelijk schitterend adres om alle beslommeringen te vergeten. Prachtige villas op grote kavels met veel privacy en alle denkbare luxe. Ruime kamers met compleet ingerichte keuken, garage en buitenterras. Samen met onze kinderen van 12 en 16 hebben wij mogelijk de mooiste vakantie mogen beleven op dit park. Door zijn luxe en kleinschaligheid kom je hier helemaal tot rust en ontbreekt het je aan helemaal niets. Zelfs de baguette en croissants worden 's morgen netjes aan je huisdeur gebracht. Een aanrader!!!

Casal, Jun 2012
"Een plek om terug te komen."
Marijke Speklé-Jan...
10,0
17-06-12 Wat een heerlijke week hebben wij gehad in dit villapark. Ontzettend hartelijk ontvangen en genoten van een prachtige villa met privé zwembad. Buiten warm, in huis heerlijk koel. Woning was fantastisch ingericht en de bedden sliepen prima. Wij hebben alleen maar positieve punten voor dit vakantie verblijf. Nogmaals: ontzettend lieve beheerders, die je op allerlei manieren het naar de zin willen maken. Volop rust overal. Prachtige tuin met zwembad. Fijn dat er Nederlandse zenders op de tv te zien waren, zo kon er ook nog genoten worden van het EK voetbal.

Famílias com crianças, Maio 2012
"Fantastisch!"
Maarten
10,0
29-05-12 Mooi kleinschalig villaparkje. Zeer ruime en schone villas voorzien van alle gemakken. Mooie moderne keuken met combimagnetron, inductiekookplaat, koelkast en vriezer. (Gas-) BBQ in de garage, evenals wasmachine en droger. Goede boxspring bedden.
Zeer vriendelijk en behulpzaam beheerderspaar. Iedere morgen verse broodjesservice aan huis.
Park is afgesloten, kindvriendelijk met weinig autoverkeer. Huizen (in ieder geval waar wij zaten) hebben geen traphekjes of beveiliging van stopcontacten. Kinderen moeten zichzelf vermaken, paar kleine speeltoestellen aanwezigen.
Goede internet- en stateliet-TV verbinding.
Strand op circa 35 autominuten, grote supermarkten op 15 autominuten.

Famílias com jovens, Abr 2012
"Super, geweldig, kan (bijna) niet beter !!"
Paul
8,0
07-05-12 We hebben in de meivakantie een weekje vakantie gevierd in villa nr. 12. We hebben enorm genoten. Wat een mooie, complete villa in een super mooi, verzorgd parkje. Het beheerderspaar (Claudia, Frederik) doet hun uiterste best om de gasten het naar de zin te maken. Nergens in de Provence vind je zulk park dat zo mooi verzorgd is met geweldige villa's, veelal met prive zwembad. Zeker weten dat we volgend jaar terugkomen.

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Que turistas europeus irrita-o mais em suas férias?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações