Zoover Avaliação de férias por turistas. Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage*** in Sérignan Languedoque-Rossilhão. Também dê a sua opinião!

Avaliações Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage***

Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage*** Sérignan
393 avaliações

Avaliações Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage***

L'Orpellière, 34410, Sérignan
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage*** e outras informações úteis para suas férias em Sérignan.
Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage obteve uma média de 8,1 dos 10, baseado em 393 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage*** e outros dados úteis sobre suas férias em Sérignan. Alem disso podes encontrar 290 Fotos de férias de Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage*** em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage***. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em França. Veja todas as possibilidades de pernoite em Languedoque-Rossilhão. Compare Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage*** com as outras acomodações em Sérignan.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Yelloh! Village Le Sérignan Plage*** / Sérignan. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

7,6
8,5
7,5
8,2
Mostrar pontuação e avaliações de:
Casal, Maio 2012
"Prachtige camping "
Nicole Jobse
9,0
14-05-12 mooi camping van 4 sterren maar hij verdient er wel 5 , prachtige balneo met bubbelbaden,zwembad 16+ en groot zwembad met ligbedden voor alle leeftijden,over het hele park zijn verschillende speeltuintjes en ook kinder animatie ,breed zandstrand, mooie stakaravaan half schaduw en half zon ,gewoon perfect (geboekt bij touroperator)met tv (8 nl zenders)en airco,prima ontvangst,14 dagen internet kost 30 euro(koopje)receptie super vriendelijk,hele park is super schoon,we zijn aan onze tweede week begonnen en het is hier fantastisch
camping Serignan plage mag van ons 5 sterren hebben zo mooi is die,ieder zaterdag en zondag is in marseillan-plage een hele grote rommelmarkt (27 km van hier)
groetjes
Nicole

Famílias com crianças, Maio 2012
"Super"
aalders
9,0
08-05-12 Weekje meivakantie in een Dune. Kom al meer dan 20 jaar In Serignan Plage en het was wederom fantastisch. Je ziet elk jaar veranderingen/verbeteringen, maar sfeer blijft wel het zelfde. Min puntje is en blijft het zwembad dat in het hoogseizoen aan de krappe kant is. Voordeel is natuurlijk het strand direct aan de camping.

Famílias com jovens, Abr 2012
"Grote maar mooie camping"
gertjaneningrid
5,0
9,0
06-05-12 Zeer grote camping met veel stacaravans en verhuur tenten van verschillende organisatie`s.
Wij zaten in het oude gedeelte(schaduwrijk) en vlakbij de plaza waar alle voorzieningen zijn.
Mooie schoon park, en aanleg van groen wordt ook goed onderhouden.
Vriendelijk en voldoende personeel.
Zwembad vonden we wat klein. Dit zal zomers dan ook wel vol zitten.
Goed toezicht door personeel in het zwembad.
Strand is mooi aflopend.
Supermarkt, bakker(Super lekker brood!),slager,visboer, kapper alles was open.. Genoeg aanbod animatie. Voor jong en oud en leuk spontaan animatie team met verschillende nationaliteiten( Ook nederlands) .
Alleen de snackbar en pizza afhalen kost je heel veel tijd en gaat erg chaotisch. Dit vonden we wat minder. Hamburgers en kip gewoon opgewarmt uit de magnetron. Pizza`s waren heerlijk en was het wachten wel waard. Ze gaan pas om 18:30 open dus voordat je wat te eten had was het helaas wat aan de late kant.

Famílias com crianças, Abr 2012
"Precies wat we wilde voor de mei vakantie"
Willem
7,0
04-05-12 We zitten op dit ogenblik nog op de camping in een cabin Robinson. De cabin ziet er van binnen leuk uit en is ruim opgezet. Airco en vaatwasser maken het af. Standaard 1x in de week handdoeken/beddengoed wissel en 2 gratis fietsen die je snel handmatig geschikt kan maken voor volwassen en kinderen vanaf 8 jaar. De plekken van de cabines staan op zeer schaduwrijke plekken en als het zoals vandaag 20 graden is het eigenlijk te koud om buiten te zitten. Terras is ook compleet overdekt. Kan wel voorstellen dat in het hoogseizoen dit een perfecte plek is. Wifi heb je door het hele park en kost je ongeveer 30,- per 14 dan en dat is high speed. Je kan zonder moeite video stremmen via bv een iPad. Zwembad is super maar in het hoogseizoen lijkt het me te klein. Mooiste plekken zijn van Yellow Village zelf dus gewoon boeken via de camping zelf. Nadeel is soms wel dat je niet je auto in de buurt van je plek kan zetten hou hier rekening mee bij het inpakken anders loop je tig keer heen en weer

Famílias com crianças, 2011
"Super camping aan heerlijk strand!!"
Sylvie
9,0
11-11-11 aanrader met kleine kinderen..fijn redelijk rustig strand, grote maar leuke camping..

Famílias com crianças, Set 2011
"CAMPING (!!) auf dem Serignan Plage"
Dauerndunterwegs
5,0
8,0
27-09-11 Der ehemals sehr schöne Campingplatz Serignan Plage hat sich in den letzten Jahren sehr gewandelt. Die ehemals sehr schön und schattig gelegenen Campingflächen sind im "alten Bereich" des Campingplatzes allesamt Mobilheimen gewichen. Die Stellplätze für Wohnwagen und Zelte wurden auf eine Brachfläche nordwestlich des ehemaligen Campingplatzes verlegt. Durch die Neuanlage dieser Fläche sind dort auch keine Schattenplätze verfügbar.

Famílias com crianças, 2011
"Leuk voor herhaling vatbaar"
Vera
8,0
27-09-11 Erg leuke camping met name voor jonge kinderen.
Administratief zit alles ook zeer goed inelkaar en de medewerkers zijn service gericht.
Wij waren er in september en dan is er overal plek genoeg maar ik kan me voorstellen dat in de maanden juli en augustus het zwembad overbevolkt kan zijn.
Wij waren erg tevreden over onderkomen en de gehele camping.
Wij verbleven in een chalet dune.

Casal, Set 2011
"Geweldige camping"
hans
10,0
07-10-11 ontzettend vriendelijk personeel, zee goed onderhouden camping, met ongelooflijk veel mogelijkheden en vlakbij zee, fantastisch

Casal, Set 2011
"Super luxe camping"
Caroline
22-01-12 deze camping heeft voor iedereen wat,
strand, welness, zwembad, luxe sanitair, vriendelijk personeel
bakker, slager supermarkt, restaurant
voor ons een redne om terug te gaan..

Famílias com crianças, Set 2011
"Fantastische plek!"
Danielle
8,0
28-09-11 Voor het eerst naar een Franse camping ivm een kindje van twee jaar. Hiervoor gingen wij vooral naar luxe hotels; dus wij zijn wel wat verwend.
Bij aankomst werden wij zeer hartelijk ontvangen bij de receptie. Ons huisje (robinson) was echt super, luxe en identiek aan de foto's op de website. De sfeer op de camping is heerlijk. Het eten bij het restaurant Lanpasdoc is echt heel goed en goedkoop (20 eur voor drie gangen). De winkels zijn handig en de kindervoorzieningen erg goed.
De camping gaat zich steed meer richten richten op wat luxer publiek en heeft voornamelijk stacaravans en luxe cabanes. Hierdoor liggen de plekken voor tent/caravan in het nieuwe open gedeelte: dat is niet echt geweldig...
Wij gaan in juni terug, maar dan in een luxe cabane aan het strand. Kortom: een top plek!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações