Zoover Avaliação de férias por turistas. Casa de férias Saija Inn***** in Taivalkovski Finlândia. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
Quartos
A partir de € 86
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Casa de férias Saija Inn***** Taivalkovski
19 avaliações

Avaliações Casa de férias Saija Inn*****

Saijantie 8, 93400 , Taivalkovski
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Casa de férias Saija Inn***** e outras informações úteis para suas férias em Taivalkovski.
Casa de férias Saija Inn obteve uma média de 9,7 dos 10, baseado em 19 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Casa de férias Saija Inn***** e outros dados úteis sobre suas férias em Taivalkovski. Alem disso podes encontrar 24 Fotos de férias de Casa de férias Saija Inn***** em Zoover. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Finlândia. Veja todas as possibilidades de pernoite em Finlândia. Compare Casa de férias Saija Inn***** com as outras acomodações em Taivalkovski.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Saija Inn***** / Taivalkovski. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

19 Avaliações de Saija Inn*****

19 avaliações
9,6
8,7
9,3
Mostrar pontuação e avaliações de:
Casal, Mar 2012
"Saija-Lodge: Ein fantastisches Erlebnis"
Torsten Beckröge
9,0
21-04-12 Gebuchtes Urlaubspaket: „Husky Abenteuer“. Wenn man Ruhe sucht, die Natur liebt gerne körperlich aktiv ist, Hunde mag, keine Angst davor hat, direkt mit etwas ungestümen aber lieben Huskys umzugehen, und sie eigenhändig an seinen eigenen Schlitten an- und abzuspannen, mit sympathischen und kompetenten Guides durch die Wildnis ziehen mag, eine akzeptable sportliche Kondition hat, nettes und sympathisches Personal mag, dass einen gut betreut, und kein abendliches Unterhaltungsprogramm braucht, dann kann ich einen Aufenthalt Saija-Lodge wärmstens empfehlen! Es war für mich eine fantastische Woche mit unvergesslichen Eindrücken. Ich bin mehrere Tage mit meinem „eigenen“ Hundeschlittengespann durch eine beeindruckende Schneelandschaft gefahren, ich bin mit einem Motorschlitten durch den Tiefschnee eines zugefrorenen Sees geheizt, und ich habe Schneeschuhwandern und Skilanglauf ausprobiert. Besser ging es nicht.

Viajando sozinho, Jan 2011
"Een onvergetelijk vakantie. Once in a lifetime"
Marijke
10,0
24-01-11 Deze accommodatie is werkelijk geweldig. Bij aankomst 's avonds laat werden we welkom geheten. Omdat het restaurant al gesloten was, stond voor ons op onze kamer een bord sandwiches klaar met wat te drinken.

De service van al het personeel is geweldig. Ze willen er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Ik ben alleen geweest, en heb me nooit alleen gevoeld. De gemoedelijke sfeer doet aan thuis denken.

Het eten is perfect. Er is altijd genoeg voor iedereen en als je iets niet lust, worden er andere dingen voor je klaargemaakt. Maar dan moet je het wel tijdig melden.

De excursies zijn Ontzettend goed geregeld en begeleid. Je krijgt voldoende informatie vooraf en men is de hele dag bezig het jou naar de zin te maken.
Het hoeft je aan niets te ontbreken, maar besef wel dat je in de omgeving geen winkels hebt waar even kunt shoppen. Voor souvenirs moet je even vragen wanneer er een busje of een personeelslid de 'stad' ingaat om inkopen te doen. Dan kun je altijd meerijden.

Amigos, Jan 2011
"Geweldige plek rust en ruimte"
paardekam3
10,0
08-02-11 Saija in is super de mensen zijn heel vriendelijk, houden rekening met eventuele dieten elke dag super verse maaltijden, alles zelf gemaakt ook het brood.
Sfeer is huiselijk je mag alles vragen niets is teveel!
Goede activiteiten , huisjes zijn schoon sauna is heerlijk.

Encontre mais informação Casa de férias Saija Inn***** através de:

Famílias com crianças, Ago 2010
"Hele leuke vakantie!"
lars
7,0
22-02-11 echt een hele leuke vakantie, ik raad het echt aan. het is gewoon heel erg kindvriendenlijk en ook leuk voor de ouders.

meer heb ik eigenlijk niet te zeggen het was gewoon top!

Casal, Jul 2010
"Geweldig!"
jo vos
10,0
20-02-11 Geweldige plek, zeker voor herhaling vatbaar.
een aanrader!

Casal
"Fantastisch"
R. Wouters
9,0
09-03-10 We mijn partner en ik zijn van 7 tm 14 februari 2010 naar Saija geweest. Het was buitengewoon super. De service, bediening, eten de activiteiten alles tot in de puntje geregeld. Het was gewoon 1 week genieten tot de laatste minuten daar. De natuur de husky's, snowscooter, langlaufen enz je kan je lol niet op. We gaan zeker volgend jaar weer terug. Wij zijn verliefd geworden op Saija en Finland.

Casal, Fev 2010
""Adembenemend""
Ron Wouters
10,0
08-03-10 Adembenemend zo mooi als of je in een sprookje loopt. Saija is gezellig en gemoedelijk alles kan geregeld worden wat een service. Eten perfect de accommodatie knus en gezellig met eigen sauna daarna de sneeuw in aan de achterkant huisje heerlijk. Dan de activiteiten perfect geregeld en verzorgd de husky's, snowscoooter tocht geweldig moet je gewoon doen. Langlaufen of met de sneeuw schoenen lekker door de schitterende natuur. Nee ik wil hier niet meer weg.
Dan Mirja de gastvrouw wat een service, controle en overzicht perfect. Al de overige die bij het team horen vriendelijk en geweldig. Een vakantie om nooit te vergeten en om zeker terug te gaan. Toppertje.

Ron en Marja Wouters v/d Wegen

Casal, Fev 2010
"Fantastisch!!!!"
Raymiel Nagessersin...
9,0
18-02-10 Wij hebben van 7 februari 2010 t/m 14 februari 2010 vakantie gehad in Saija oy, wat een fantastische plek op aarde, in de winter is het net winterwonderland.
Het team van Saija oy heeft ons het gevoel gegeven dat wij bij de familie horen. Er is een gastvrouw genaamd Mirja, wat een wereld vrouw is dat zeg. Let op alles in positieve zin, is altijd vrolijk maak dagen van bijna 15 uur en niet klagen. De Husky-farm was prachtig mooie dieren, lief en gehoorzaam.
De scootersafari is ook aan te bevelen, maar kleed je dik aan als je voor de langetocht gaat (60 km). Wandelen in besneeuwde natuur schitterend, je kan er hele mooie foto's maken net als de kerstkaarten.
Hartelijk bedankt Saija Oy voor een onvergetelijke vakantie.

Raymiel en Yvonne Nagessersing.

Casal, Jan 2010
"Spitze! Einer meiner schönsten Urlaube."
Grit Heyer
10,0
12-02-10 Jeder Cent hat sich gelohnt. Luxus, Abenteuer, süße Hunde, Bewegegung, einmalige Natur, finnisches Essen - lecker.... Also die sehen mich wieder!

Casal, Jan 2010
"Een sprookje"
jacky en erwin
10,0
31-01-10 Wat een gewedig verblijf. Het is een paradijs, een sprookje, origineel en uniek. je komt volledig tot rust. Je bent gewoon een deel van de familie. De ligging, geheel afgelegen, midden in de natuur is super. Overdag heerlijk buiten met de husky's, sneeuwscooter, wandelen, rendieren eten geven, langlaufen; kortom genieten van de natuur. Daarna in je eigen sauna opwarmen en dan gezellig aan tafel. De familie doet alles om je verblijf zo optimaal mogelijk te laten zijn. Dit is voor herhaling vatbaar, we kijken nu al uit naar volgend jaar.
Jacky en Erwin

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações