8,0
01-04-12
Modern en sfeervol hotel met zeer vriendelijke medewerkers en mooie kamers. Eigen sauna per kamer, die als je nog op pad bent na een belletje alvast wordt aangezet. Verder internet, tv met dvd. Hotel heeft een uitstekend restaurant waar je a la carte kunt eten. Ontbijt redelijk uitgebreid, dinerbuffet werd ons niet aangeboden omdat er te weinig gasten met hp waren. Dit werd gecompenseerd door een uitstekend 3 gangenmenu. Veder staan in de kelder langlauf, wandel en vis equipement klaar die gratis te gebruiken zijn.
Hotel ligt vlak bij een meer en dat is handig voor het spotten van het noorderlicht.
8,0
27-01-12
Modern en sfeervol hotel met zeer vriendelijke medewerkers en mooie kamers. Eigen sauna per kamer, die als je nog op pad bent na een belletje alvast wordt aangezet. Verder internet, tv met dvd, heerlijk rustig geen overlast v andere hotelgasten. Ontbijt heel uitgebreid, dinerbuffet iets minder keuze maar wel voldoende.
Kamers aan de achterkant kijken uit op de rendierweide. Het hotel ligt net buiten het centrum vlakbij het meer, ook startpunt van veel langlaufloipes. Het centrum is echter zeer dichtbij, 3 min te voet, evenals de skilift op 5 min en de supermarkt. Ski s huren bij Intersport erg aardige mensen en normale prijs.
Levi zelf leuk klein dorpje, voor gezelligheid een beetje zoeken. De koffieshop bij hotel sokos is aan te raden voor lunch en koffie voor normale prijzen, evenals voor s avonds het restaurantje naast de vvv (pp oversteken bij hotel k5) Ravintola Myllyn Aija. Excursies bij Lapland Safaris ook prima, aardige gidsen.
6,0
25-01-11
Wij hadden een kamer met sauna en met dvd-speler.
Een servicegericht hotel (bv je kunt vanaf de piste bellen, zodat je sauna reeds voorverwarmd wordt).
Het restaurant is gesplitst in een lopend buffet vorm en een a la carte gedeelte. Beide delen bieden zeer goed kwalitatief en divers eten.
Hotel heeft internettoegang (wij hadden onze laptop mee, kabel hebben zij).
Zeer vriendelijke medewerkers, kortom een fijn verblijf.