Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Istra*** in Rovinj Ístria. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 110
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel Istra*** Rovinj
16 avaliações

Avaliações Hotel Istra***

St. Andrew's Island, HR-52210, Rovinj
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Istra*** e outras informações úteis para suas férias em Rovinj.
Hotel Istra obteve uma média de 8,4 dos 10, baseado em 16 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Istra*** e outros dados úteis sobre suas férias em Rovinj. Alem disso podes encontrar 83 Fotos de férias de Hotel Istra*** em Zoover. Podes ver 5 Vídeos de Hotel Istra***. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Croácia. Veja todas as possibilidades de pernoite em Ístria. Compare Hotel Istra*** com as outras acomodações em Rovinj.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Istra*** / Rovinj. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

16 Avaliações de Istra***

16 avaliações
8,2
8,1
7,6
8,0
Mostrar pontuação e avaliações de:
Casal, Maio 2012
"Zeer slechte ervaring"
L en S
3,0
19-05-12 Zeer slechte ervaring, wij boeken dit nooit meer!!! Eerst en vooral bij aankomt liet de boot ons gewoon staan???? Aangekomen in het hotel, en na toewijzing van de kamer, zijn we de kamer gaan opzoeken. Kamer was nog vies en niet opgemaakt en gepoetst van de vorige gasten... Trug naar receptie en vervolgens 2 uur moeten wachten eer dit opgelost was??? Het weer was niet al te best, geen probleem, maar dan had ik het tenminste toch graag warm gehad. Verwarming werkte niet... Niets aan te doen zei de receptie??? Oke dus maar extra dekens gevraagd en het bad laten vollopen met HEET water om toch wat warme lucht op de kamer te krijgen. Eten viel al bij al wel mee, maar gezellig kan je het niet noemen, juist een schoolcantine. En de gemiddelde leeftijd van dit hotel was echt we 75+. Er waren 5 accomodaties op het eiland in het hotel om iets te drinken, 1 ervan was er maar open in de hele week dat we daar waren???

Famílias com crianças, Abr 2012
"Paradijsje"
jeroen
9,0
07-05-12 geboekt via touroperator. hotel istra is een prachtig hotel en super mooi gelegen op eiland isola rossa. de bootverbinding is heerlijk. De kamers zijn erg netjes en worden dagelijks prima opgeruimd. het buffet is top en de medewerkers zijn ook geweldig. Niets dan lof voor dit hotel. Rovinje is ook een prachtig plaatsje. Net st tropez, de jachten zijn wat kleiner en de prijzen ook!!!! Resumé een topvakantie!!

Amigos, Ago 2011
"Świetne miejsce"
Maciej
9,0
20-04-12 jest naprawdę super, cicho, spokojnie, kulturalna i miła obsługa. Dostępne wszelkie udogodnienia (typu internet itp). Przecudne morze, czystością wyróżniające się spośród wód południowych (poza samym portem rybackim), dostępne wypożyczalnie sprzętu wodnego (ceny w granicach przyzwoitości). No i najważniejsze cudowne plaże. Nie można narzekać na kontakty z tubylcami, którzy są przychylnie nastawieni do polaków. Z porozumieniem nie ma większych problemów - od dłuższego już czasu tubylcy radzą sobie świetnie z j. polskim.

Encontre mais informação Hotel Istra*** através de:

Casal, Abr 2011
"What a ressort!!"
Gerrie
9,0
09-06-11 Oei, auto achterlaten op het vaste land... Oei elke dag de boottijden in de gaten houden... Oei, geen auto, motor en brommer geluiden... Wauw, wauw wauw .... uh .... wauw. De rest doen Drazen en Dula, onze lijfwachten, onze wijnmannen, onze sfeermakers. Dit waren dus onze eetzaal obers, meer niet, maar oh ... wat kan dat een verschil maken. Op Red Island waar hotel Istra op gebouwd is, kom je in een roes terecht. Beeldschone natuur gedompeld in een onbegrensde rust en een zee zo blauw zo blauw. Maar heb je daar even geen behoefte aan.... De Rubinum (boot) brengt je naar de wal (Rovinj) en het achterland. Wij hebben in onze auto (cabrio) a hell of a drive gehad. Wat dacht je van Motovun. Een collega Zooverlid tipte dat. Zoover is our mover!!!!

Famílias com crianças, Abr 2011
"Geweldig hotel op fantastische locatie!"
iilf
10,0
01-06-11 Dit hadden we niet verwacht in Kroatië!
Modern hotel met prettige vakantiesfeer voor jong en oud. Onze kinderen (9 en 12 jaar) hebben zich prima vermaakt, mede dankzij het vriendelijke animatieteam.
We hadden een zg. familiekamer geboekt, dat wil daar zeggen: 2 naast elkaar gelegen hotelkamers met een verbindingsdeur. Keurige kamers!
Service in het hotel: geweldig! Een enkele norse receptionist daargelaten was men erg vriendelijk en behulpzaam.
Maaltijden in buffetvorm. Uitstekend verzorgd. Vaak druk in het restaurant en dan vroeg je je af waar al die mensen dan wel vandaan kwamen. Want van die drukte was voor de rest op het hotel/eiland niets te merken; Er heerste een heerlijk ontspannen sfeer.
Bootverbinding met het vasteland en parkeren van de auto aldaar was prima geregeld.
Al diverse hotelvakanties achter de rug, maar zoiets als dit hebben we nog nooit meegemaakt. Echt een aanrader!

Famílias com crianças, Jun 2010
"Geweldig, allen maar positief!"
wieneke
9,0
14-06-10 Wij zijn gegaan en zijn super enthousiast. Goede prijs kwaliteit verhouding ( wij hadden half pension), grote en mooie kamers , onze dochter van bijna 3 slipe bij ons en dat ging prima, daardoor was zij gratis mee. het eten is gewoon geweldig, elke dag anders, erg veel en kwalitatief goed. Hygiëne is gewoon uitmuntend. De ligging van het hotel is fanatisch op het klein nog authentiek en onbedorven eilandje met veel mooie baaitjes en plekjes. E zijn geen echte stranden, maar kleine stukjes met kiezels, dat vonden wij geen punt. Voor onze dochter was er genoeg: mooie zwembaden, ook van 50 cm diep en een giga grote binnenspeeltuin met springkussen en ballenbak. 's avonds was er elk avond kinderdisco met enthouasiste leidsters.
We waren benieuwd omdat er niet echte recente recensies hier stonden, maar het cijfer 9,3 geldt gewoon wat ons betreft nog steeds. Wij waren in juni, met als voordeel dat de bezetting nog laag was en er veel gezinnen met kleine kindjes waren.

Casal
"Voor een rustige vakantie op klein eilandje"
Gert en Lia
8,0
13-06-10 Via een geweldige aktie van een krant in mei naar hotel Istra.Met de boot die elk uur vaart kom je op eiland Sv.Andrija.
Hotel Istra is een plaats voor een rustige vakantie.Het hotel heeft goede kamers Binnen en buiten het hotel is alles keurig verzorgd.Mooie zwembaden en de mogelijkheid om aan het kiezelstrand te liggen.De maaltijden zijn zeer uitgebreid en goed.Eerst wel even aan de drukte in (de eetzaal)het restaurant wennen.Alles wordt goed bijgevuld je komt niets te kort. Min puntje was te weinig zitplaatsen s'avonds bij de bar.Dit omdat de temperatuur voor buiten in de avond nog niet aangenaam was.Het eilandje met het andere eilandje door middel van pier kan men in een klein uurtje rondwandelen.Elk uur vaart de boot naar Rovinj. Een heel leuk gezellig plaatsje. Tip ga met de auto het binnenland in. Route naar Motovun is mooi.

Amigos, Abr 2008
"Traumurlaub"
Schellander Birgit
7,0
18-07-08 Heuer im April waren wir auf der Insel Sv. Andreja, im Hotel Istra, es war einer der erholsamsten aber auch schönsten Urlaubstage in Rovinj. Das Hotel ist auf einer wunderschönen, nur so von Kräutern duftenden grünen Insel. Neben dem Hotl ist ein Kloster, in dem man herrlich essen kann. Fast stündlich fährt eine Fähre nach Rovinj, somit sind die herrlichsten Ausflüge jederzeit machbar.
Baden kann man auch überall, von Kieselstrand bis Fels und Pool ist alles vorhanden, und es ist alles super gepflegt.
Der einzige große Mangel ist leider die Hotelküche, so schlecht habe ich noch nie gegessen, man fühlt sich wie in einer Mensa. Die Freundlichkeit des Personals läßt auch zu wünschen übrig - außer im Spa-Bereich, da ist alles perfekt.
Die Zimmer sind super sauber und freundlich eingerichet, die Aussicht ist grandios. Dieses Hotel ist wirklich zu empfehlen, jedoch rate ich jedem an nur mit Frühstück zu buchen.

.... fahrt hin und schaut es euch an!!!!

Família, Ago 2007
Cleber
3,0
7,0
10-08-07 Zeer onvriendelijk personeel grotendeels russisch buffet was geen 4* waard wel mooie kamers en aparte ligging maar daardoor ook beperkt in komen en gaan niet elke 15 min een bootje zoals de reisorganisatie vertelde.
openbaar zwembad kwamen dagelijks bootladingen vol en campinggasten met bootjes die dan de hele dag gebruikt maakten van het zwembad en de hotelgasten geen ligbed meer konden krijgen hotelleiding deed er zoals aan alles niets aan!
kinderanimatie was bijna niet te vinden alles binnen bij 38 graden slechtsa een enkele keer savonds om 21.30 in zwembad tewijl dit weer laat was voor kleine kinderen.
Geen info bij aankomst etc. etc.

Família
Sandy Maerten
10,0
17-07-07 Net terug van een zalige week rust op dit eiland!Boottransfert + shuttle-service verlopen vlekkeloos.
Personeel niet altijd even vriendelijk,tenzij je Russisch spreekt.
Zéér uitgebreide buffettten,maar weinig variatie(zelfde gerechten komen steeds terug en alle dagen frieten).
Wel mooie en ruime kamers!
Enorme meeuwenplaag,waardoor je steeds op je hoede moest zijn om geen cadeautje op je hoofd te krijgen,op onze laatste dag heeft men boven het zwembad afschrikdraden gespannen en dat had wel resultaat.

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações