Apropriado para crianças
8,0
09-09-11
Misschien ben ik bevooroordeeld omdat dit mijn vierde keer betrof? Maar we waren na een paar jaar weer terug op deze camping, en wat hebben we het weer naar onze zin gehad. Een prachtplek, met alle faciliteiten in de nabijheid. Al moet ik zeggen, dat de plek waar je staat veel bepaald. Ik zou ook never nooit in Zone A gaan staan. Wij staan altijd in B of C en das prachtig. Ruime plekken met een beetje geluk wind en uitzicht van zee. Mooi sanitairgebouw waar de godganse dag door 1 mevrouw wordt gepoetst. Broodkraam, winkel restaurant, bar aan zee, noem het maar op. Zelden zo'n prachtige camping meegemaakt en we hebben er al heel wat gezien in veel verschillende landen. Een genot voor mensen met viervoeters, deze zijn ook meer dan welkom. Wat wij ook een voordeel vinden is dat vele faciliteiten verspreid liggen over t terrein. Een tip als je persé een andere plek wilt als je huidige plek tegenvalt. Maak ze gek aan de receptie...en ze doen wat voor je, zo niet vinden zij het ook prima!!
Apropriado para crianças
8,0
20-12-11
Wij verbleven in een bungalow. Voor ons was de prijs/kwaliteit prima en vlak bij zee gelegen. Niet zo veel luxe in de bungalow maar alles werkte en het noodzakelijke keukengerief was aanwezig. Mooie ruim balkon zodat je telkens buiten kon eten. (terrasmeubels zijn voorzien)
Daar wij er 14 dagen verbleven kwam men onze lakens verversen, poetsen en vaak werden de handdoeken vervangen.
Zonder fietsen wel een eindje stappen naar het zwembad en receptie.