8,0
22-09-11
We hebben het echt naar ons zin gehad. Ondanks dat we een 3 kamer appartement hadden geboekt en een 2 kamer appartement kregen. Dit werd gecompenseerd door 3 keer ontbijt en avondeten aan te bieden in het naastgelegen hotel.
Alles was netjes schoon, elke dag schone handdoeken. 2 ruime balkons, prima airco. Ook de bedden lagen prima
Bij het restaurant tegenover de receptie kun je goed eten. Op de dame van het winkeltje na was iedereen zeer vriendelijk.
Ook ons zoontje van anderhalf heeft zich prima vermaakt. De vele trappen zijn iets minder praktisch maar zeker geen reden om niet nogmaals te gaan. Porec is een leuke stad.
Een aanrader
8,0
19-09-11
Net terug van een schitterende vakantie in Porec, en in dit zeer mooie appartement.
We hadden een 3 kamerappartement, 2 slaapkamers en 2 badkamers. We waren hier samen met onze dochter van 3 jaar. Het appartement is voor 6 personen geschikt, maar dat zullen wij niet aanraden, het balkon is te klein voor 6 stoelen, opbergruimte in de keuken ook. Het is een heel schoon en mooi ingericht appartement. Elke dag kregen we schonen handdoeken, werd de vuilnisbak netjes geleegt. Echt prima voor elkaar. Ze zijn zeer vriendelijke op het park, zwembad is netjes. Je loopt zo met een trappen naar beneden naar het strand. Je kunt met een bootje en met een trein naar Porec, kost haast niks. Vlakbij het appartement heb je ook nog een strandgedeelte met echt zand, leuk voor kleine kinderen, daar kan je dan 2 ligstoelen en een parasol huren voor 1 dag, ongeveer 9 euro, dus valt ook mee.Porec is een zeer leuke plaats met veel winkeltjes, en je loopt zo van het appartement, helemaal langs de kustdaarheen
9,0
31-08-11
Een park met vele trappen, goed voor de conditie.
Prachtig gelegen aan zee,
Zowel de accommodatie en de omgeving is een aanrader
Vriendelijk personeel.
Porec is op loopafstand, je kunt gebruik maken van de watertaxi of het "treintje".
We zijn naar de Plitvice meren geweest, ongeveer 4 uren rijden vanaf Porec, echt de moeite waard om het Nationaal Park te bezoeken.
Wel hadden we een overboeking,dit heeft te maken met de communicatie planning/en reisbureau, is opgelost door ons een nacht in het hotel onder te brengen, inclusief ontbijt.Voor 16 plussers is er een leuke club geheten Plava,