Zoover Avaliação de férias por turistas. Apart-hotel Anemi**** in Paphos (também Pafos) Pafos. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 20
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Apart-hotel Anemi**** Paphos (também Pafos)
30 avaliações

Avaliações Apart-hotel Anemi****

Kikeronos Street, 8102, Paphos (também Pafos)
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Apart-hotel Anemi**** e outras informações úteis para suas férias em Paphos (também Pafos).
Apart-hotel Anemi obteve uma média de 8,1 dos 10, baseado em 30 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Apart-hotel Anemi**** e outros dados úteis sobre suas férias em Paphos (também Pafos). Alem disso podes encontrar 37 Fotos de férias de Apart-hotel Anemi**** em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Apart-hotel Anemi****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Chipre. Veja todas as possibilidades de pernoite em Pafos. Compare Apart-hotel Anemi**** com as outras acomodações em Paphos (também Pafos).
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Anemi**** / Paphos (também Pafos). Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

30 Avaliações de Anemi****

30 avaliações
8,3
8,4
7,6
8,2
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com jovens, Set 2011
"Uitstekende locatie"
Hans en Theo
7,0
28-09-11 Locatie is ideaal, net buiten het levendige (toeristische) centrum en tevens op loopafstand van de zee en haven.
Kamers zijn schoon ook al zie je wel dat ze een opkanpbeurtje nodig hebben. Mooie terrasjes bij de kamers op de begane grond en balkonnetjes bij de kamers op hogere etages.
Een volgende keer op Cyprus zouden wij zo weer kiezen voor dit Aparthotel!

Casal, Set 2011
"Gunstige uitvalsbasis"
Chris
8,0
17-11-11 Anemi is een leuk aparthotel. Elke dag schoonmaak en nieuwe handdoeken (behalve zondag). Het ligt 5 minuten lopen van het centrum aan het einde (of het begin) van Barstreet (maar daar heb je geen last van). Supermarktje om de hoek. Ontbijt was uitgebreid, weinig variatie, maar wel prima. Wi-Fi tegen betaling. Keukentje met alles voorradig. Wij hadden een kamer met apart woon- en slaapgedeelte, erg fijn. TV met Wereldomroep NL. Rond het hotel kun je prima eten/drinken. In het centrum uiteraard meer keus (ook iets duurder).

Famílias com jovens, Ago 2011
"Netjes, goede ligging"
kuipers
7,0
23-08-11 Fijne vakantie gehad. Je zit overal dicht bij, de haven, de zee, de boulevard. Ook zit je naast de barstraat. Gezellig maar ook tot laat muziek. Het zwembad is oke.
Het waterpark in paphos is prijzig maar heel gaaf en ook netjes, dus we gaan.

Encontre mais informação Apart-hotel Anemi**** através de:

Casal, Jul 2011
"Supervakantie!"
Geert
10,0
13-08-11 We hebben een supervakantie gehad op Cyprus. Anemi was helemaal top, we hadden niet beter kunnen wensen! Bij aankomst hadden we wel het geluk dat een roomupgrade kregen, van standard naar superior room, omdat de standard's vol zaten. Het personeel was vriendelijk, de kamers waren ZEER schoon, er werd ook echt iedere dag ( behalve zondag ) flink gepoetst. Regelmatig nieuwe handdoeken, goede airco, zeer ruime kamers met alles erop en eraan, goede kluis, koelkast, oven en magnetron, ga zo maar door. We zaten aan de straatkant boven de ingang, met uitzicht op club 'loft' . éen avond hebben we hier last van gehad dat er één of ander krolse kat aan het zingen was, maar de overige avonden geen last van gehad.
Lekker rustig was het eind juli begin aug. genoeg bedjes aan het zwembad iedere dag. Het was ook maar een stukje lopen naar een prima strandje, en het centrum/boulevard was ook lekker dichtbij.
Al met al 10 punten voor Anemi!

Famílias com jovens, Jul 2011
"Heerlijk hotel"
wies
9,0
27-07-11 De ligging is geweldig, in het gezellige centrum, zeer schone kamers en superaardig personeel. Vanwege de ligging 's avonds wel wat straat en discogeluid, maar dat stoorde ons niet echt. Als we nog ooit naar Cyprus gaan, dan zeer zeker naar dit hotel!

Casal, Maio 2011
"Fantastisch!"
Bianca
8,0
31-05-11 Net terug van een fantastische vakantie. Ideale ligging, als je de straat uitloopt heb je een lange straat met kroegen/restaurants. Als je iets verder doorloopt (circa 10 min) kom je bij de haven van Pafos met allemaal leuke winkels/restaurants. Bussen stoppen praktisch voor de deur die je naar The Marked/Coral Bay strand/Tombes of the Kings brengen. Voor 1 euro een enkeltje, voor 2 euro kun je de hele dag met de bus. Ideaal! Fietsen huren kan ook, voor 9 euro 2 fietsen gehuurd voor 1 dag. Kamers waren schoon, werden netjes bijgehouden door de housekeeping, ontbijt was prima wel eenvoudig. Lekker ontbijten in het zonnetje bij het zwembad. Personeel was echt heel vriendelijk en bereid te helpen. Tegen euro borg stekkerdoos te leen. Gratis ligbedjes bij het zwembad met kussen. Het enige nadeel wat ik kan bedenken is de discotheek aan de overkant van de straat. Gelukkig "maar" 1 dag last van gehad maar niet zodanig dat je je bed uitdreunt. Voor de rest prima hotel, zeker een aanrader.

Casal, Out 2010
"De zon schijnt"
capelle
23-10-10 tijdens een autorondreis bezocht;
op loopafstand van de opgravingen
het hotel op korte afstand van het strand
een auto is een must om de omgeving te verkennen
vooral het gebied ten westen van Latchi [ noordkust ] is prachtig en nog rustig

Casal, Set 2010
"Goede prijs/kwaliteit verhouding"
Jos en Riny Hendrik...
8,0
27-09-10 In eerste instantie kregen wij een standaard kamer recht tegenover de keuken en aan de voorzijde van het hotel. De ligging van dit appartement was direct gelegen aan de straatkant. Gelukkig konden wij een dag later - upgraden - naar een superior kamer. Dit kost € 25 p/n. Wanneer de standaard kamer gelegen is vanaf de eerste verdieping is deze zeker goed genoeg. In het weekeinde kun je dan wat geluidsoverlast van de tegenoverliggende disco hebben. Superior kamer erg fraai, modern, fris en compleet. Ontbijt en het avondeten zijn goed. Evenals het bedienend personeel. Renovatie ie een goede zet geweest. Zwembad, voldoende echter wat oubollig aangekleed. In de omgeving een paar goede zandstrandjes. Daarvoor hoef je niet perse naar Coral Bay. In de praktijk is een kleine huurauto wel een pre. Restaurants iedere avond zeer goed bezet. Zeer goed gegeten (en voor weinig) bij Imperial (Cinees), Cloes (Chinees) Mes Amis, Tea for two en Viva Cyprus. Overwegend Engelsen en Nederlanders. Doen!

Amigos, Ago 2010
"Mooi appartement met vriendelijk personeel!"
Saskia en Judith
8,0
25-08-10 Ons appartement in het oude gedeelte was ruim en schoon en we hadden een prachtig uitzicht op het zwembad. In de keuken was alles aanwezig, oven, magnetron enz. Elke dag werd er schoongemaakt en ook kregen we elke dag schone handdoeken! Personeel in het hele hotel was erg aardig en bij klachten werd het gelijk opgelost! De airco werd dan ook meteen gemaakt toen hij kuren kreeg, dit was geen overbodige luxe met 45 graden!
Nadeel: Alle ligbedden bij het zwembad waren continu gereserveerd met handdoeken! Dit was storend, want je kon nergens meer liggen en de handdoeken bleven vaak geruime tijd onbemand. Aan het eind van onze vakantie zagen we wel dat het personeel de opdracht kreeg door de hoteleigenaar om alle handdoeken weg te halen! Hierna was het probleem een stuk minder.
Vlakbij het hotel kon je niet gemakkelijk de zee in komen, dat viel wel een beetje tegen. Je kon alleen via een trappetje en de rotsen de zee inkomen. Wil je na een zandstrand dan is Coral Bay aan te raden!

Amigos, Ago 2010
"Fantastische vakantie!"
anita buitelaar
10,0
17-08-10 Erg warm ( 42 graden) en tot de avond kun je vrij weinig doen door de hitte. Bij aankomst een upgrade gekregen naar superior appartement door overboeking, wat zeker geen schande was gezien de luxe en grootte van het dakterras. Zwembad was heerlijk, nooit problemen met stoelen en parasols gehad. Wel kon het soms wat gehorig in het hotel zijn ( zwembadkant) maar verder geen geluidsoverlast. Boulevard is 10 minuten lopen, net als de hele grote supermarkt. Qua ligging kan het bijna niet beter. Eten was prima, kwaliteit is aanwezig.
Service was uitstekend ( airco was eerste dag stuk, gelijk gemaakt), personeel maakt graag een praatje in goed Engels.
Excursie naar Limassol ( via local aanbieder) viel tegen, Paphos schijnt verreweg de meeste sfeer te hebben. Eet aanrader: het restaurant dat aan de zeekant ligt van de boulevard, aan het begin. Veel kwaliteit voor zeer betaalbare prijs! (zwaardvis voor 13 euro) Voor plaatsje aan het water gewoon een dag van te voren reserveren.

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações