Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Iberostar Tiara Beach**** in Zonnestrand (Sunny Beach) Bulgária. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 30
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel Iberostar Tiara Beach**** Zonnestrand (Sunny Beach)
99 avaliações

Avaliações Hotel Iberostar Tiara Beach****

Bourgas District, 8240, Zonnestrand (Sunny Beach)
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Iberostar Tiara Beach**** e outras informações úteis para suas férias em Zonnestrand (Sunny Beach).
Hotel Iberostar Tiara Beach obteve uma média de 8,5 dos 10, baseado em 99 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Iberostar Tiara Beach**** e outros dados úteis sobre suas férias em Zonnestrand (Sunny Beach). Alem disso podes encontrar 83 Fotos de férias de Hotel Iberostar Tiara Beach**** em Zoover. Podes ver 2 Vídeos de Hotel Iberostar Tiara Beach****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Bulgária. Veja todas as possibilidades de pernoite em Bulgária. Compare Hotel Iberostar Tiara Beach**** com as outras acomodações em Zonnestrand (Sunny Beach).
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Iberostar Tiara Beach**** / Zonnestrand (Sunny Beach). Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

8,4
7,8
8,9
8,6
Mostrar pontuação e avaliações de:
Casal, Set 2011
"Supppppppppppper hotel"
connie
15-09-11 geweldig hotel niks op aan te merken
eten was goed veel keus alleen alles was lauw

Famílias com jovens, Ago 2011
"Een super Hotel!!!"
Erik Roelfsema
9,0
02-09-11 Iberostar Tiara beach is een kwalitatief en kindvriendelijk hotel. We zijn net teruggekomen en hebben het er prima naar onze zin gehad. Het animatieteam en de zwembaden met glijbanen zijn een waardevolle aanvulling bij dit hotel. Kinderen hoeven zich er geen moment vervelen maar ook de volwassenen niet. Het eten is goed en veelzijdig, voor elk wat wils. Ook de bediening en klantgerichtheid van het personeel is een dikke voldoende waard. We gaan zeker een keer terug!!!!

Famílias com jovens, Ago 2011
"Heel erg netjes en verzorgd"
sietze bouma
10,0
03-09-11 het hotel en de reis is ons erg goed bevallen.
het is een aanrader om eens een wandeling te ondernemen naar nessebar, is maar 5 kilometer.
strand is aan de overkant van een lage duin.
het hotel is erg schoon en eten in overvloed.
het animatieteam doet erg zijn best en is vermakelijk.
ook voor de kinderen is veel aandacht.
erg leuke vakantie gehad en we gaan zeker weer eens terug

Encontre mais informação Hotel Iberostar Tiara Beach**** através de:

Famílias com crianças, Ago 2011
"Een TOPPER !!!"
Anja, Geert, Kuerte...
9,0
31-08-11 Tophotel, goed gelegen, het heeft heel verzorgde kamers en vriendelijk personeel.
Het eten is gevarieerd en lekker. ( Men kan op het terras eten zowel 's ochtens of 's avonds ). Fantastisch zwembad met Aquapark voor kinderen. Zeker te bezoeken : Nessebar ( €1,5 voor 3 personen met de bus ) en "flowerstreet" is het centrum van het dorpje Sunny Beach. We kregen in het hotel zelfs een mooi versierde taart op de kamer met een verjaardag !

Gaan zeker eens terug ...

Casal, Ago 2011
"Goed, schoon hotel, aanrader."
Hanny
8,0
09-02-12 Hotel Tiara Beach is een goed, schoon hotel. De ligging is rustig, net buiten de drukke, gezellige boulevard, deze is op loopafstand.
Vriendelijk personeel. Nessbar is een mooi plaatsje om te bezoeken.
Voor de eerste keer in Bulgarije geweest, dit is heel goed bevallen.

Famílias com crianças, Jul 2011
"Top hotel! zeker aanrader voor prijs/kwaliteit"
Carla van der Vegt
9,0
12-08-11 Voor de 1e keer naar Bulgarije, wat een top hotel, goed verzorgd, eten prima, schoonmaak,kamers,animatie leuke shows en activiteiten/ handdoeken met borg verkrijgbaar en pasje voor achteruitgang voor korte route naar strand. Het hotel ligt tussen Nessebar en Zonnestrand centrum in, met het treintje zit je zo in het centrum (haf uur lopen maar als je het hotel uit loopt zit je gelijk al in de winkels maar dit is nog niet het centrum) of de bus, er rijden ook paardenkoetsen, ik heb mijn ogen uit gekeken. Stand is 9 km breed (leuke strandwandeling) en je kan er heeeel ver inlopen. Wij gaan zeker terug!

Famílias com jovens, Jul 2011
"Wij gaan zeker nog eens terug!!"
Vakantie genieters
9,0
01-08-11 Dit hotel is zeker 4 sterren waard voor Bulgarijen!,Het was er rond de 28 graden, het was een prettige temperatuur.Wij hadden een zeer ruime familie kamer,de airco werkte goed,het personeel was vriendelijk,eten was goed,er werd bijna de hele dag schoongemaakt in het hotel,de animatie was prima!,van smorgens tot savonds,er was vanalles te doen.Onze tiener kids hadden zich zeer goed vermaakt,zeker met de andere kids!! ze willen er weer naar terug,en wij ook!!.En er is een supper gezellig centrum,en boulevard met heel veel winkeltjes!!

Famílias com crianças, Jul 2011
"Superhotel, aanrader!!"
Sandra van den Bosc...
8,0
01-08-11 Wij zijn geweest van 21 t/m 30 juli 2011 met 2 kinderen van 7 en 9 jaar. Het was 28 graden, helemaal niet benauwd. Het is een super hotel met goede service en het wordt goed schoongehouden. Er wordt tot 24.00u gepoetst! De hele dag kun je (ijs) eten en er is voor ieder wat wils. De glijbanen zijn geweldig voor de kinderen. Hou wel in de gaten dat je 1.30 m moet zijn wil je erop kunnen. Wij hadden het geluk dat er een jongen bij de glijbanen stond die onze jongste er gewoon op liet, maar stond deze er niet dan mocht hij er echt niet vanaf ondanks dat hij zijn diploma's heeft. Het hotel ligt vijf minuutjes van het strand. Naar het centrum is het leuk en gezellig te lopen, want vanuit het hotel beginnen de winkeltjes. Er rijd een treintje naar het centrum en naar Nessebar.(een leuk plaatsje verderop) Kost 3 leva en tot 7 jaar 1 leva.

Casal, 2011
"Rustig gelegen, ruime kamers, lekker eten."
Lonneke
10,0
26-06-11 Ruime kamers.Hotel ligt rustig, net buiten het centrum. Vier sterren voor Bulgarije zeker waard. Eten voor elk wat wils, veel vers fruit. Dresscode voor heren tijdens diner wordt streng gehanteerd. Huurkluisje 50 leva voor 2 weken. Mooi schoon strand, schone zee. Huur ligbed, parasol: 7 leva per stuk. Gezellig centrum. Winkeliers zijn niet opdringerig. Treintje 3 leva p.p., bus 1 lev p.p.

Casal, Jun 2011
"Geweldige vakantie"
Dool
9,0
28-06-11 Mooi hotel rustig gelegen, all inclusive, twee weken prima vermaakt.
Niet ver van het centrum. genoeg manieren er te komen lopen, treintje, segway, koets, taxi. Goed voor jong en oud.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações