31-08-11
Tophotel, goed gelegen, het heeft heel verzorgde kamers en vriendelijk personeel.
Het eten is gevarieerd en lekker. ( Men kan op het terras eten zowel 's ochtens of 's avonds ). Fantastisch zwembad met Aquapark voor kinderen. Zeker te bezoeken : Nessebar ( €1,5 voor 3 personen met de bus ) en "flowerstreet" is het centrum van het dorpje Sunny Beach. We kregen in het hotel zelfs een mooi versierde taart op de kamer met een verjaardag !
Gaan zeker eens terug ...
12-08-11
Voor de 1e keer naar Bulgarije, wat een top hotel, goed verzorgd, eten prima, schoonmaak,kamers,animatie leuke shows en activiteiten/ handdoeken met borg verkrijgbaar en pasje voor achteruitgang voor korte route naar strand. Het hotel ligt tussen Nessebar en Zonnestrand centrum in, met het treintje zit je zo in het centrum (haf uur lopen maar als je het hotel uit loopt zit je gelijk al in de winkels maar dit is nog niet het centrum) of de bus, er rijden ook paardenkoetsen, ik heb mijn ogen uit gekeken. Stand is 9 km breed (leuke strandwandeling) en je kan er heeeel ver inlopen. Wij gaan zeker terug!
01-08-11
Dit hotel is zeker 4 sterren waard voor Bulgarijen!,Het was er rond de 28 graden, het was een prettige temperatuur.Wij hadden een zeer ruime familie kamer,de airco werkte goed,het personeel was vriendelijk,eten was goed,er werd bijna de hele dag schoongemaakt in het hotel,de animatie was prima!,van smorgens tot savonds,er was vanalles te doen.Onze tiener kids hadden zich zeer goed vermaakt,zeker met de andere kids!! ze willen er weer naar terug,en wij ook!!.En er is een supper gezellig centrum,en boulevard met heel veel winkeltjes!!