8,0
14-05-13
leuke kleine camping,
Geweldige plekken aan de ourthe.
Als je er heen gaat probeer deze te boeken.
Gezellige kantine.
Afgelopen jaren is deze camping steeds beter geworden...
1 nadeel er komt veel vrachtverkeer langs en als je een plek hebt tegen de weg aan, kan dit storend zijn.
Echter daar wij nooit langer dan een lang weekend hier heen gaan is dit geen probleem.
De eigenaren doen uitstekend hun best om het iedereen naar de zin de maken.
8,0
13-05-13
Afgelopen week op deze camping gestaan, prachtige lokatie.
Heerlijke camping en zeer gastvrij, kantine en resturant voor een heerlijk kopje koffie of een lekker biertje! Ook hebben we er heerlijk gegeten uit eigen keuken met zorg gemaakt. Vele wandelingen in de omgeving gedaan die meer dan de moeite waard zijn zelfs als het weer wat minder is kan je hier genieten Pont de Deulin een super week gehad! Ik ga snel weer terug!
10,0
09-05-13
De camping is niet groot. Aardige eigenaren, zeer gastvrij. Wij voelden ons welkom en op ons gemak.
Het sanitair is niet heel erg luxe, maar wel keurig en zeer schoon. Iets wat voor ons zeer belangrijk is.
Veel te doen in de omgeving, veel informatie over de omgeving. De koffie is heerlijk, de kleine kaart groot genoeg voor ons als kampeerders. Er heerst een hele gezellig sfeer op de camping. Geen stacaravans, echt een pluspunt.
Kinderen staan op nummer 1 op deze camping. Nog echt lekker buiten spelen, groot klein, jong oud, alles speelt met elkaar. Wij vonden het een heerlijke vakantie en hebben echt genoten.
Zeer behulpzame en lieve, vriendelijke mensen, vol humor en zelfspot. Zij schrijven het op de site: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. En daarnaast hard werken en dat alles met een glimlach en plezier. Leuk! Wij komen terug.