Zoover Avaliação de férias por turistas. Curiosidade Plopsa Indoor Hasselt in Hasselt Limburgo (Bélgica). Também dê a sua opinião!

Avaliações Plopsa Indoor Hasselt

Tempo

23  °C

21 Maio 2012

Plopsa Indoor Hasselt
55 avaliações

Avaliações Plopsa Indoor Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70, B-3500, Hasselt
Tu queres saber o que os outros acharam de Plopsa Indoor Hasselt em Hasselt? Nesta página encontrarás as avaliações de Plopsa Indoor Hasselt.
Gostaria de saber o que outras pessoas pensaram de Plopsa Indoor Hasselt em Hasselt? De uma olhada nas revisões de Plopsa Indoor Hasselt nesta página. Podes ver 60 Fotos de férias de Plopsa Indoor Hasselt. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Bélgica. Aqui você encontra todas as possibilidades de pernoite em Limburgo (Bélgica). Veja todas as acomodações nos arredores de Plopsa Indoor Hasselt em Hasselt.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Plopsa Indoor Hasselt / Hasselt. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa atração?

Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 6 seguinte

55 Avaliações de Plopsa Indoor Hasselt

55 avaliações
6,1
Mostrar pontuação e avaliações de:
Famílias com crianças, Maio 2012
"Absolute aanrader!!!!!"
Annette Koelega
10,0
05-05-12 Na al de slechte beoordelingen waren we benieuwd wat ons te wachten stond: maar wat een ontzettend leuk park was dit!!! We waren er met onze tweeling van 4, we zijn er van 11 uur tot sluitingstijd gebleven,ze mochten in alle attracties en vonden ze allemaal geweldig. De achtbaan, het schommelschip, de zweefmolen en de vrije val attractie waren zelfs voor papa en mama niet kinderachtig. Het is idd niet heel erg groot, maar dat vonden wij juist erg fijn met onze jonge dochters: we hoefden niet bang te zijn dat we ze kwijt zouden raken. Het park is heel mooi, wij hebben geen rommel gezien en er waren meer dan genoeg wc's. Voor de attracties hebben we nooit meer dan 5 minuten hoeven te wachten: geweldig toch? Dat is bij de efteling wel anders!! En over de prijzen van de horeca en de shop gesproken, die waren idd prijzig, maar dan moet je eens naar de Efteling gaan, daar is t echt niet anders. Nog even over t parkeren: wij stonden gewoon voor de deur..kortom; een topdag!!!

Famílias com crianças, Mar 2012
"Wij komen ZEKER terug!"
Valentina
10,0
08-05-12 Wat een leuk park! We waren zeer vroeg om onze kids de kans te geven volop te genieten van hun dag en genoten dat hebben ze!! We zijn er sluitingstijd gebleven. De ene attractie na de andere en ze vonden ze allemaal geweldig! Maar ook aan mama en papa is zeker gedacht! We konden onze kleinsten makkelijk vergezellen op de achtbaan, het schommelschip, de zweefmolen en de bloementoren. De thematisatie en de shows zijn fantastisch! Onze kleintjes wisten niet waar eerst kijken om hun favorieten van op tv te bewonderen! Het park is ook zeer mooi en net. Ook de toiletten waren proper, wat niet bij iedere toeristische attractie het geval is. Zeker een pluspunt! En zeker het eten niet vergeten: vlotte bediening en lekker gegeten! Kortom, een echte topdag! Tot binnenkort in Hasselt of in een van de andere parken!!

"Geen Aanrader"
resi3021
1,0
28-02-12 Het bedrag wat je betaald is het totaal niet waard in dit park Het eten is ontzettend duur en ook nog eens niet lekker ..
Medewerkers staan met een chagerijnige kop bij de atracties en er kan gewoon geen lachje vanaf (het is dat het moet daar staan maar liever niet)
Mijn dochter van 2.5 mocht op de bumba speeltuin en de draaimolen na nergens in (nog geen 85 cm) en je loopt 1x erdoor in een paar minuten en je hebt werkelijk alles gezien .
Dan koop je een Bumba knuffel van 19 cm voor € 13.95 en vervolgens zie je s ávonds dat hij in de webshop € 9,95 is ..
Dus de volgende keer bestel ik hem wel in de webshop ipv dat ik daarheen ga ....
Nee geen aanrader !!!! En met kindjes onder de 85 cm zal ik het zeer zeker niet aanraden onder de 1 meter trouwens ook niet

"Klein indoor attractiepark"
P
7,0
17-04-12 Mooi opgezet indoor attractiepark. Het is niet groot en minder geschikt voor kleine kinderen.

Ons zoontje heeft zich prima kunnen vermaken in de ballenbak en het speeltuintje, maar daar hield het verder wel mee op. Wanneer kinderen 4 a 5 jaar oud zijn, wordt het pas leuk.

"Leuk park, erg klein"
leanderx23
7,0
01-03-12 Leuk park, veel kleiner als verwacht en best een hoge entree prijs. Voor kleine kinderen wel goed te doen! Voor oudere kinderen (vanaf 8 jaar) echt te klein!

Famílias com crianças, Jan 2012
"Zo duur."
ashley
4,0
16-01-12 leuk park(je) voor kinderen.maar..zo duur!17.50 entree.zelfs als je kindje nog niets een 1 meter lang is,meten hun je kindje toch op als 1 meter,en mag je gelijk 17,50 betalen.
winkeltje in plopsa ook enorm duur!een trui van piet piraat 30 euro!en dan staat er ook nog het merk van c&a op.die zelfde trui kost bij c&a 12 euro.attracties zijn ook niet heel bijzonder,en na een uurtje heb je het al gezien.personeel is niet zo vriendelijk.kosten van eten/drinken in verhouding ook heel duur.kortom...veel te duur.en zeker geen 17,50 p.p waard.

Famílias com crianças, Dez 2011
"Prijs/kwaliteit verhouding compleet zoek"
Marcel
1,0
30-12-11 Met onze dochter van 3 naar Plopsa Hasselt gegaan in de kerstvakantie en wat een teleurstelling zeg! Redenen:
- Schandalig duur: 17 euro p.p, terwijl je als volwassenen vrijwel nergens in kan;
- Prijs/kwaliteit verhouding: 4,50 euro voor een kaal, koud broodje worst, 2,50 euro voor een suikerspin;
- Parkeren kost 6 euro ongeacht de tijd en is bovendien erg slecht geregeld in Hasselt. In het slechtste geval moet je bijna een km lopen;
- Te weinig toiletten;
- 'Dumpplek' voor oudere kinderen, daardoor te weinig toezicht, waardoor de kleintjes letterlijk onder de voet gelopen worden;
- Te beperkt qua horeca, kunnen de drukte niet aan, entree gelijk aan ontmoetingsplein, waardoor er file ontstaat bij het betreden;
- Personeel in sommige gevallen ronduit onvriendelijk, klantvriendelijkheid was ver te zoeken;
- Zwaar overgeprijsde artikelen in de winkels; de commercie druipt eraf.

Famílias com crianças, Nov 2011
"Grote pret voor de kinderen"
dannet
7,0
16-11-11 Voor volwassenen is er natuurlijk niet veel aan, maar onze kinderen (2 en 5) hebben ontzettend genoten. Ze hebben van 11 tot 5 uur vele malen alle attracties geprobeerd. Het personeel is erg vriendelijk en attent. Tussen de middag gegeten in het restaurant. Het eten was aan de dure kant en ook niet lekker en koud.

Famílias com crianças, Set 2011
"Leuk speelparadijs voor kleine kinderen"
fam. Pieters
6,0
07-09-11 Wij zijn afgelopen zondag geweest ook met kortingsbonnen. De entreeprijs zou ik anders veel te duur vinden voor er te beleven valt. Onze kleine man (3 jaar) vond het helemaal geweldig! Helemaal toen hij op de foto mocht met de papa van Wicky.

Maar wat een prijzen zeg! Dit kan Plopsa echt niet maken. Horeca veel te duur en personeel had er volgens mij ook niet zo veel zin in om een waterijsje te verkopen van Euro 2,50! Het is ook jammer dat er attracties zijn waar je weer geld in moet gooien (bijv. bootjes varen) of dat je moet betalen voor het schminken! Als je dan dan de volle entreeprijs betaald hebt, dan mag je toch wel verwachten dat alle attracties te doen zijn.

Famílias com crianças, Set 2011
"Geweldig voor kleine kinderen"
Jolanda
8,0
04-09-11 Het is een geweldig indoor speelparadijs voor kleine kinderen en dan heb ik het over kinderen van 2,5 tot 6 jaar. De ouders kunnen overal met de kleine in. Het personeel is erg vriendelijk. Het is niet zo groot, wat wel betekent dat het overzichtelijk is en dat is wel fijn met kleine kinderen. Het was ook niet druk voor een zaterdag, maar ik denk dat dat eraan lag dat het zo'n 28 graden was. Wij hadden kaartjes voor de helft van de prijs, dus dat scheelt wel. Ik vind de normale prijs van 17 euro wel erg duur hoor, dat zou ik er niet voor betalen.

1 2 3 4 5 6 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

As melhores acomodações em Hasselt

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?