Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Marriott Gent**** in Gent Flandres Oriental. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 93
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel Marriott Gent**** Gent
59 avaliações

Avaliações Hotel Marriott Gent****

Drabstraat, 9000, Gent
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Marriott Gent**** e outras informações úteis para suas férias em Gent.
Hotel Marriott Gent obteve uma média de 8,8 dos 10, baseado em 59 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Marriott Gent**** e outros dados úteis sobre suas férias em Gent. Alem disso podes encontrar 80 Fotos de férias de Hotel Marriott Gent**** em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Hotel Marriott Gent****. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Bélgica. Veja todas as possibilidades de pernoite em Flandres Oriental. Compare Hotel Marriott Gent**** com as outras acomodações em Gent.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Marriott Gent**** / Gent. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

8,4
8,5
8,9
7,0
Mostrar pontuação e avaliações de:
Amigos, 2012
"Slechte informatie"
an
5,0
3,0
8,0
31-01-12 afgelopen weekend daar geweest. Ons was niet verteld dat er het lichtfestival was. De auto kon niet bij het hotel geparkeerd worden. We konden nergens iets eten. In het hotel wilden ze ook niet echt mee werken voor een tafel. dus het werd roomservice. Wij vonden dit een slechte zaak

Famílias com jovens, Dez 2011
"Geweldig, midden in de stad"
mdebruinarends
8,0
28-12-11 Kerst gevierd in het Marriot, geweldig genoten van Gent. Hele vriendelijke medewerkers, lekker ontbijt en fijne ruime nette kamers.

Heerlijjk gegeten bij de Grill (restaurantje in dezelfde straat) en niet zo lekker gegeten bij de Witte Leeuw (aan de overkant van het Marriot)

Viajando sozinho, 2011
"Aanrader in Gent Centrum"
madball
8,0
04-09-11 Ik kan Marriott Gent aan iedereen aanbevelen die midden in het hartje van Gent een oase van luxe en rust zoek.@

Encontre mais informação Hotel Marriott Gent**** através de:

Casal, Ago 2011
"Mooi hotel, geweldige ligging"
Marc
9,0
22-08-11 Hier afgelopen weekend 1 overnachting gehad. Echt een prima hotel, goed personeel, schone ruime kamer. Ligging is fantastisch. Net buiten het historische centrum, heerlijk het hotel uitlopen en je bent in de stad.
Onder het hotel zit een eigen parkeer garage, waar je niet voor hoeft te reserveren. Toch kwamen later op de dag mensen aan die geen plekje meer hadden. Maar een straat verder zit een openbare garage, is misschien 100 meter lopen.
Geweldige nachtrust gehad. Je merkt niets van het feit dat je pal tegen alles aanzit.
Dit hotel is echt een aanrader. Even een mooie deal checken op de diverse sites en boeken maar.

Casal, Jul 2011
"Geweldig !"
M
9,0
24-08-11 Tja, wat zou je nog meer kunnen toevoegen aan een 4-sterren hotel. Ligging geweldig, midden in Gent. Parkeergarage onder het hotel, mooie kamers (wij kregen een upgrade naar een junior suite, badkamer van ong 20 m2 !!!
Alles is goed, gewoon doen.

Casal, Maio 2011
"Waat een geweldig hotel op een geweldige plek"
betty griffioen
10,0
22-05-11 Het hotel kon niet op een betere plek liggen dan aan de Korenlei.
Het ligt in feite achter middeleeuwse geveltjes.
We hadden een arrangement via Kras, dus een "gewone"kamer.
Een kamer met letterlijk alles erop en eraan. Prachtig gestyled en mooie materialen gebruikt. Ik vind het een 5 sterren hotel.
Wij reizen veel en zijn dus wel wat gewend,maar dit hotel hoort echt bij de top.

Casal, Maio 2011
"Geweldig hotel met fantastische ligging"
judith jacobs-plusq...
9,0
10-05-11 Geweldig hotel! Prachtige ligging, Historische gevels en daarachter moderne glazen wand. Heel vriendelijke bediening en personeel.

Famílias com jovens, Abr 2011
"Prachtig hotel gelegen in het centrum"
peter
7,0
01-05-11 wat een verrassing als je de beschermde gevel achter je laat, dan kom je wel in een design hotel binnen, de kamer was prachtig, wij hadden een bed bijgevraagd voor onze dochter en kregen een kamer met dubbelbed, het ontbijt is zeer uitgebreid en alles was zzer vers, één minpuntje : de vriendelijkheid was niet altijd goed, mmar een echte aanrader

Casal, Fev 2011
"Mooi hotel, midden in centrum!"
oshin
9,0
19-03-11 Mooi nieuw hotel midden in het oude centrum van Gent, prachig oud van de buitenkant, nieuw modern van de binnenkant, Heerlijke bedden, een lekkere stoel om nog even te zitten en tv te kijken, kraan deed het s'morgens niet goed, (te heet) maar na melding bij receptie was het binnen half uur verholpen.
lekker uitgebreid ontbijtbuffet.

Casal, 2010
"Prachtig !"
GDS
10,0
06-11-10 We zijn vandaag gaan lunchen in het restaurant van dit hotel.
Super, zowel qua bediening als wat opgediend werd.
Grote klasse en stijl
Hopen hier ook eens te kunnen verblijven.

1 2 3 4 5 6 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações