Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Loreto*** in Brugge Flandres Ocidental. Também dê a sua opinião!
Data da chegada:
Data da partida:
Pessoas
A partir de € 72
A menor tarifa encontrada nas últimas 48 horas.
Nós pesquisamos todos os melhores sítos Web de viagens para encontrar os menores preços para você!
Hotel Loreto*** Brugge
50 avaliações

Avaliações Hotel Loreto***

Katelijnestraat 40, 8000, Brugge
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Loreto*** e outras informações úteis para suas férias em Brugge.
Hotel Loreto obteve uma média de 9,3 dos 10, baseado em 50 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Loreto*** e outros dados úteis sobre suas férias em Brugge. Alem disso podes encontrar 15 Fotos de férias de Hotel Loreto*** em Zoover. Podes ver 1 Vídeos de Hotel Loreto***. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Bélgica. Veja todas as possibilidades de pernoite em Flandres Ocidental. Compare Hotel Loreto*** com as outras acomodações em Brugge.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Loreto*** / Brugge. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 seguinte

50 Avaliações de Loreto***

50 avaliações
9,5
9,1
9,5
Mostrar pontuação e avaliações de:
Casal, Abr 2012
"Prijs/kwaliteit heel goed hotel"
Leslie Buys
7,0
01-05-12 Dit hotel is een echte aanrader, heel rustig en toch vlakbij het centrum. De uitbaters zijn ook heel vriendelijk en staan je steeds te woord bij vragen. Als ik toch een minpuntje moet zeggen: er waren geen koffiekoeken bij het ontbijt. Voor het overige was er echt alles m.u.v. dit en vond ik wel spijtig. Dit is uiteraard heel persoonlijk.

Casal, Dez 2010
"Gewoon een goed hotel met vriendelijk personeel"
Giancarlo
7,0
02-01-11 De ligging is perfect: alles op loopafstand in het centrum. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was niet uitgebreid, maar meer dan voldoende en voor ons altijd belangrijk: vers.
De kamers zijn niet superdeluxe, maar alles was schoon.

Wat ons betreft is dit een tip!

Casal, Ago 2010
"Goed hotel"
Ru_Si
9,0
12-08-10 DIt is een erg leuk hotel voor paar daagjes Brugge. De ligging is echt perfect, middne in het centrum en je kunt echt alles af lopen. De kamers zijn ook zeer schoon, wij vonden het bed wel wat te zacht maar dat is maar net wat je gewend bent. Het ontbijt is ook lekker en er is keus genoeg. Wij hebben ook een keer 's avonds daar gegeten en dat was opzich wel goed maar het duurde wel lang tuissen de gangen door. Verder erg aardige mensen die het hotel runnen. Zeer attent.....

Encontre mais informação Hotel Loreto*** através de:

Casal, Ago 2010
"Prachtig hotel."
Ruud_Silvia
9,0
05-08-11 Hotel ligt midden in de stad, prima plek voor een weekendje Brugge. Ontbijt was goed verzorgd en de mensen waren zeer vriendelijk.

"Heel leuk"
jeroen
10,0
25-03-10 Mooi nieuw hotelletje, klein en fijn. Je voelt je hier heel welkom en altijd saat er iemand klaar om je te helpen. Parkeren kan in de straat een klein eindje verder voor 8.5oeuro per 24 uur, niet duur en heel veilig. Loreto ligt op wandelafstand van alle bezienswaardigheden. Wij hebben een heel fijne tijd gehad.

"Heel leuk en knus"
Korneel
10,0
22-03-10 Leuk en knus hotelletje, heel lekker ontbijt, vriendelijke mensen, heel netjes. Mijn eerste huwelijksverjaardag hier gevierd, per mail een flesje champagne besteld en die stond netjes klaar op de kamer. Je voelt je hier heel welkom en heel erg thuis.

"Top"
Evelien
10,0
22-03-10 Wat een fantastisch hotel!!! Heel vriendelijke uitbaatster en personeel en altijd staan ze klaar om vragen te beantwoorden of suggesties te geven. De kamers zijn voorzien van alle comfort, lekkere thee of koffie zijn voorzien en heel netjes. na de schoonmaak is er zelfs een kleine surprise voorzien op het bed. Wij komen zeker terug!!! Bedankt hotel Loreto...

Amigos, Fev 2010
"Mooi"
Korneel
10,0
22-03-10 Wat een mooie stad en een mooi hotel. Wij hebben al terug rechtstreeks geboekt voor de zomervakantie, zo leuk vonden wij het nu. Er kan gewoon niets negatiefs gezegd worden. Doe zo verder en tot gauw.

Casal, Out 2009
"Leuk om Brugge te verkennen!"
Fam Jacobs
9,0
27-08-10 Ik ben het helemaal eens met de andere bezoekers.
Het is een gezellig, klein, schoon hotel in het centrum!
De gastheer en gastvrouw zijn erg vriendelijk en je kunt met vragen enz. altijd bij hen terecht! Parkeren verderop in de straat. Ook het ontbijt is goed en voldoende.
Wij hebben er een prima weekend gehad en veel van Brugge gezien!

Casal
"Fantastisch"
Martin
9,0
25-10-09 Heel erg goed ontbijt tot half 1. Centrale ligging, slechts 10 minuten lopen vanaf het station. Kamers niet heel groot, maar alles erop en eraan en in zo'n mooie stad als Brugge ben je toch veel op pad overdag.
Goede service en alles is heel schoon.

1 2 3 4 5 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações