Avaliações Bed and Breakfast Con Ampère*****

Con Ampère*****
194 avaliações
Avaliações Bed and Breakfast Con Ampère*****
Genthof 14, B-8000, Brugge
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Bed and Breakfast Con Ampère***** e outras informações úteis para suas férias em Brugge.
Bed and Breakfast Con Ampère obteve uma média de 9,4 dos 10, baseado em 194 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Bed and Breakfast Con Ampère***** e outros dados úteis sobre suas férias em Brugge. Alem disso podes encontrar 58 Fotos de férias de Bed and Breakfast Con Ampère***** em Zoover. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Bélgica. Veja todas as possibilidades de pernoite em Flandres Ocidental. Compare Bed and Breakfast Con Ampère***** com as outras acomodações em Brugge.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Con Ampère***** / Brugge. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

9,5
9,3
9,2
8,5
Mostrar pontuação e avaliações de:
Casal, Maio 2013
"TOP locatie, TOP service"
Wim en Anneke
10,0
09-05-13 Gastvrij onthaal door Tineke naar parkeerplaats begeleid en teruggebracht. Ontvangst super met ongedwongen uitleg door Dick over Brugge.
Mooi verzorgde schone kamer, heerlijk bed (groene kamer).
Uitgebreid ontbijt (met fruit) en koffie en thee pakken wanneer je wilt.
Dickt bracht ons op de dag van vertrek weer naar parkeerplaats TOP
'n Aanrader voor als je een weekend weg wilt in Brugge!!!

Casal, Mar 2013
"Super Bed&Breakfast!"
Caro
10,0
18-03-13 B&B Con Ampere ziet er super netjes uit! Mooi ingericht en schoon! Je zit ongeveer op 5minuten lopen van HET centrum af ( De Markt ) Wij zijn bij deze B&B uitgekomen via de goede recensies op zoover, en niets was minder waar! Bij aankomst word je hartelijk ontvangen en krijgt een top uitleg over wat de leuke dingen zijn in Brugge om te bezichtigen! Al met al een super weekend gehad! Een absolute aanrader!

Casal, 2013
"Sfeervol, top locatie, perfecte service"
M. van de Moesdijk
10,0
04-03-13 Bed and Breakfast Con Ampère heeft sfeervolle kamers met alle gemakken voorzien. Schoon, ruim, heerlijke douche, romantische/warme inrichting. Bij aankomst hebben we aan de hand van een kaart uitleg gekregen over alle leuke plekjes die je moet gezien hebben in Brugge, waar je lekker kunt eten (prijs/kwaliteit) en waar juist niet! Con Ampère ligt in een rustige straat, maar toch vijf minuten wandelen naar de markt, hartje centrum! Qua prijs/kwaliteitsverhouding zit je hier dus perfect! Een echte aanrader!! Wij komen dan ook zeker rond de zomer weer terug!

Encontre mais informação Bed and Breakfast Con Ampère***** através de:

Casal, Fev 2013
"Unieke ervaring"
Randy
10,0
16-02-13 Als partners hebben wij een unieke ervaring in dit B&B gehad. Een super ervaring, gastvrij en een heerlijke ambiance. Leuk om voor een paar dagen even lekker tussen uit te gaan. Wij hebben heerlijk genoten en zouden over een paar jaar zo weer gaan.

Dick en Tineke bedankt!
R&K

Amigos, 2013
"Geweldige B&B"
An
7,0
08-02-13 Meteen vanaf het begin wordt de beste service ooit aangeboden. Je wordt aangestoken door het enthousiasme van de uitbaters.

Casal, Jan 2013
6,0
20-03-13 Locatie: Top!
Eten: Ontbijt was goed.
Kamers: Netjes
Service: Dick runt samen met zijn vrouw Tineke deze B&B in hartje Brugge. In eerste instantie ogen ze gastvrij/vriendelijk. Hij pakt de kaart erbij en laat je precies zien waar je heen moet in Brugge ( Heb ik dit gevraagd?) om vervolgens heel hard om zijn eigen grappen te lachen. De grapjes maakt hij zichtbaar dagelijks. Heel vermoeiend. Na een uur ben je klaar, en is Brugge eigenlijk al voor je ontdekt. Hij laat je de kamer zien, en je voelt dat hij een compliment verwacht. Als dit niet gebeurd begint hij vervolgens zelf te vertellen hoe mooi/netjes de kamers zijn...
De laatste dag wilde we nog Brugge in, maar het was niet mogelijk om onze bagage achter te laten? Is voor mij geen service.
Voor ons geen tweede keer con ampere, wij krijgen de kriebels van zo een soort man maar dat is voor ieder persoonlijk.

Casal, Jan 2013
"Geweldige B&B"
st_ducky21
9,0
07-01-13 De waardering die hier reeds is voor is op Zoover is ook meer dan terecht. Je wordt gastvrij onthaald door Dick en Tineke en zorgen ook meteen dat je je thuis voelt. Je wordt netjes naar de parkeerplaats geleid en terug naar B&B gebracht (indien je die gereserveerd hebt natuurlijk). Daarna netjes de kamer laten zien en tevens een uitleg over Brugge in een heerlijke ongedwongen sfeer. Kaart op tafel en uitleggen maar, waar vind je dat tegenwoordig nog? Nou bij ConAmpere :)
De (blauwe) kamer die wij hadden was echt prima, heerlijk bed, heerlijke douche en s morgens lekker genoten van het ontbijt! De afstand tot het 'centrum' is echt minimaal, kleine vijf minuutjes lopen en je bent er, wat wil je nog meer? De betrokkenheid van Dick en Tineke bij de gasten is echt geweldig, even lekker een momentje van aandacht! Dus zeker een aanrader en wij gaan zeker terugkomen!!

Casal, Dez 2012
"Je eigen huisje midden in Brugge"
mirjam_9
10,0
11-12-12 Con Ampere ligt heel centraal, max vijf min lopen naar de Markt. Ook de weg naar de Markt heeft leuke winkels en restaurants. Wij hadden de groene suite die perfect was. Lekker veel ruimte, woonkamer met bank, mooie slaapkamer en douche. Tv in slaapkamer en woonkamer. DVD'tjes, lekker ontbijt. Aan alles was gedacht zoals een flesje wijn op de kamer, kaarsjes, thee en koffie. Als je wilt kun je koken. In de omgeving van con ampere genoeg eettentjes die veel leuker zijn dan die op de Markt. TIp: lunch bij Tonka, Walplein 17. Heerlijke lasagne en taartjes. Wij komen zeker terug in Brugge en bij Con Ampere. En als je gaat... vraag dan even wat con ampere betekent aan Dick...
Groeten
Rene en Mirjam

Casal, Dez 2012
"Geweldig!"
Joost & Brigitte
10,0
27-12-12 Een geweldige B&B! Mooi verzorgd ingerichte, schone kamer, heerlijke bedden, lekker rustig gelegen. Maar toch alles in het centrum op loopafstand. Fijn dat je je eigen parkeerplaats kunt reserveren vlak in de buurt! Uitgebreid ontbijt, heerlijk knus. Bedankt Dick en Tineke, wij voelden ons enorm in de watten gelegd bij jullie!

Casal, Out 2012
"Super!"
Schoofs-Strauven
10,0
02-11-12 Elke keer ALS we hier aankomen is het ALS thuiskomen! We voelen ons altijd Welkom. Het Ontbijt is altijd heel lekker! Kamers heel romantisch. Mooi terras om in de zomer te ontbijten. Dick en Tineke hele lieve mensen. We blijven teruggaan.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Que turistas europeus irrita-o mais em suas férias?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações