3,0
4,0
22-01-12
Het huisje was prachtig, heerlijk ruim en heerlijke bedden. Er was helaas geen serviesgoed voor kinderen, alles was ingericht op volwassenen(grote glazen en bestek, etc.) Nadeel was dat we iedere dag de auto moesten pakken om bij de skischool voor de kinderen te komen. Was te ver om met die kleintjes te lopen. Hadden dus ander beeld bij "huisje op de piste".
De skischool voor de kinderen geeft ouders teveel ruimte, bijvoorbeeld om te laat te komen, te lang bij huilende kinderen te blijven etc., waardoor de les vaak pas om 10.00 uur begon en overige kinderen als vanaf 09.30 uur op een bankje zaten te verkleumen. De skilerareressen gafen de skilessen met veel plezier, ze hadden duidelijk veel plezier met de kleintjes. Ook de Bollo club voor de kleintjes was erg leuk.
Conclusie: voor volwassenen prachtig, met kleine kinderen die nog niet kunnen skien, niet doen!!
08-01-12
Wir kommen gerade von einem einwöchigen Urlaub im Landal-Park in Gargellen zurück. Mit 4 Pers. haben wir ein Appartem. für 6 Pers. gebucht, damit sowohl Kinder als auch Eltern ein eigenes Schlafzimmer haben. Theor. können 2 weitere Pers. auf komfort. Schrankbetten im Wohnz. schlafen. Alle Matratzen waren gerade ausgetauscht u. die Bettwäsche sehr sauber, die Zimmer gesaugt u. das Laminat im großen Wohn-Ess-Zimmer gewischt. Positiv auf jeden Fall der große Flur, das große Wohn-Ess-Zimmer mit Esstisch für max. 6 Pers. Die Ausstattung der Küche ist gut, sollte etwas fehlen (Auflaufform z.B.) einfach an der Rezeption fragen, man bekommt es in Kürze.Wir hätten auch gerne den Ofen angemacht (Holz zu kaufen für 4,90 € das Bündel), aber der zog leider nicht, schade! Das Schwimmbad war sehr gepflegt. Positiv die 2 Waschmaschinen u. Trockner für je 3,-. Leider sprechen 3 der 4 Mitarbeiterinnen (Rezeption/Bollo-Club) nur wenig Deutsch, so dass man merkt, dass der Fokus auf niederl. Gästen liegt.
02-01-12
Net terug van een weekje Landal Hochmontafon. Geweldig park, goede accommodatie, sneeuwzeker door de hoge ligging (vergeet je sneeuwkettingen niet !).
Mooi skigebied vooral geschikt voor beginners en kinderen. We konden zo naar het appartement skieen.
De skilessen voor de kinderen zijn niet echt bijzonder leerzaam, met name door de grote groepen, maar de lol was er niet minder om.
Al met al voor ons de perfecte wintersport.
Wij komen vast nog een keer terug op Landal Hochmontafon.