30-08-10
Wij zijn in de zomer gegaan met 2 kinderen (5-7). Geweldig hotel met supervriendelijk personeel. Kamer was erg schoon en ruim. Eten is prima, 3x per dag een buffet, hele dag door ijsjes en drinken. Lege borden worden meteen opgeruimd en men blijft vragen of je nog iets wilt drinken. Als je overdag weggaat, kun je bij het ontbijt een uitgebreid lunchpakket meekrijgen per persoon. Leuke speeltuin buiten, geen speelgelegenheid binnen, zwembad klein maar prima voor de kinderen. All-inclusive werkt prima en is ideaal. Omgeving is erg mooi. In Scheffau, Ellmau en Söll is op de berg een complete kinderwereld met speeltuinen, kinderroutes, speurtochten en waterspeeltuinen. Ook in Westendorf is een leuke raadseltocht voor de kinderen, Alpinolino. Een super omgeving voor gezinnen met ook de Hintersteinersee voor als het mooi weer is. We zijn er 12 dagen geweest en hebben ons geen dag verveeld met de Kitzbuheler Alpenkaart. We kunnen het aan iedereen aanbevelen. Klasse drie sterren hotel!
01-03-10
Het hotel is ons uitstekend bevallen. De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk.
Zowel het ontbijt als het diner zijn prima verzorgd met een ietwat eenvoudige keuze.
Het enige minpuntje is het zwembad wat erg benauwd is met een nadrukkelijke chloorlucht
10,0
22-07-10
Mooi hotel en super kindvriendelijk.
De ligging is perfect zowel om lange wandelingen te maken of de stadjes in de buurt te verkennen.
Kamers zijn niet zo groot, maar wel proper en verzorgd.
05-12-10
Zijn er in 2009 met de kinderen geweest. En het was een onvergeterlijke tijd.
Animatie was goed, als je zou willen zouden de kinderen elke dag wel wat kunnen doen.
Eten goed, kamer goed en personeel vriendelijk.
Alleen is onze auto door een kortstondige hagelbui verwoest, maar zelfs daar werd je in scheffau goed mee geholpen voor de verzekering enz.