Zoover Avaliação de férias por turistas. Hotel Alpenhotel Waldfrieden**** in Schladming / Pichl Estíria. Também dê a sua opinião!

Avaliações Hotel Alpenhotel Waldfrieden****

Tempo

18  °C

8 Maio 2012

Hotel Alpenhotel Waldfrieden**** Schladming / Pichl
58 avaliações

Avaliações Hotel Alpenhotel Waldfrieden****

Rohrmoosstraße 110, A-8971, Schladming / Pichl
Bem vindo ao Zoover, um site independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar as opiniões verídicas sobre Hotel Alpenhotel Waldfrieden**** e outras informações úteis para suas férias em Schladming / Pichl.
Hotel Alpenhotel Waldfrieden obteve uma média de 9,4 dos 10, baseado em 58 avaliações
Bem vindo ao Zoover, o portal independente de comentários de férias. Aqui podes encontrar opiniões reais sobre Hotel Alpenhotel Waldfrieden**** e outros dados úteis sobre suas férias em Schladming / Pichl. Alem disso podes encontrar 61 Fotos de férias de Hotel Alpenhotel Waldfrieden**** em Zoover. Você ainda está pesquisando? Compare as acomodações em Áustria. Veja todas as possibilidades de pernoite em Estíria. Compare Hotel Alpenhotel Waldfrieden**** com as outras acomodações em Schladming / Pichl.
Por favor, espere um momento...
Lamentavelmente não existem avaliações em Português para Alpenhotel Waldfrieden**** / Schladming / Pichl. Tu podes adicionar uma avaliaçã.

Visitaste essa acomodação?

Tamanho da letra: A A A

1 2 3 4 5 6 seguinte

58 Avaliações de Alpenhotel Waldfrieden****

58 avaliações
9,6
Mostrar pontuação e avaliações de:
Amigos, Mar 2011
"Geweldig hotel dat waar maakt wat het belooft"
hochstenbach
10,0
14-03-11 Hotel Waldfrieden is een zeer goed hotel waar je als gast koning bent. Prima service, goede keuken, mooie verzorgde kamers, vriendelijk personeel en prima ligging op de piste bij de lift.

Amigos, Jan 2011
"Zeker een aanrader"
m.sanders
10,0
16-01-11 Dit hotel is fantantisch gelegen bij de piste, zo vanuit het hotel een pad afskiën en je staat op de piste. Ook het skigebied is geweldig, voor ieder wat wils! Na het skiën even apres skiën bij de nabijgelegen bar en dan nog 50 meter skiën en je bent weer in je hotel. Het eten is heel goed met veel variatie, de bar is gezellig maar verwacht geen muziek en hoempapa. Kamers keurig netjes, niets op aan te merken. Ook het saunalandschap is zeker de moeite waard. De gasten die wij er spraken kwamen er allemaal al minimaal 10 jaar, zegt genoeg toch! Voor ons was het de eerste keer en wij zoeken eigenlijk altijd weer iets anders maar naar dit gebied gaan we zeker nog een keer en mss ook wel weer naar dit hotel...

Casal, Dez 2010
"Heerlijk aan de piste, dus zo op de ski's......."
J.F.
10,0
01-01-11 Een heerlijk hotel, met geweldig vriendelijke en bereidwillige medewerkers.
Voor de skiliefhebbers een ideaal uitgangspunt, waarbij je geen auto of skibus nodig hebt om te starten of te eindigen!
Tevens is er een mooie rustige wellnessruimte en zijn er massagemogelijheden in het hotel. Heerlijk na een dag inspanning.
De kamers zouden iets royaler mogen zijn. De maaltijden zijn goed en uitgebreid, maar de hoofdgerechten mogen iets smaakvoller en afwisselender zijn.

Casal, 2010
"Knus, schoon, mooie omgeving"
Rob
05-09-10 + omgeving
+ zomercard (gratis)
+ vriendelijk
+ kleinschalig
+ ruime schone kamers (Dachstein met flat tv)

- ietwat rumoerig (wc spoelen, lopen door kamers)
- avondeten (hoofdgang) niet altijd even lekker
- ongezellige eetzaal
- zwembad klein

Casal, Ago 2010
"Heel goed hotel"
j.van Bree
10,0
09-09-10 We hebben een fijne vakantie gehad om dat het hotel de eigenaar en het personeel top zijn het eten goed in vertien dagen niet een dag het zelfde voor hoofd of nagerecht gehad.

Famílias com crianças, Ago 2010
"Super hotel met zeer goede ligging"
tom
9,0
19-12-10 wij logeerden een kleine week in dit hotel met 2 kinderen van 4 en 6 jaar.
Grote kamers, lekker en verfijnd eten (elke ochtend kan je keuze maken uit 3 verschillende menu's) en voor de kinderen een kinderbuffet. Zeer vriendelijk personeel en de kinderen kunnen zich 's avonds uitleven in de speelruimte in de kelder terwijl ouders in de bar iets drinken. Vanaf 3 nachten boeken kregen wij de sommerkarte gratis bij, waarmee je een heel aantal liften in de omgeving kan gebruiken. Wij gaan zeker nog eens terug!

Famílias com jovens, Ago 2010
"Fantastisch!"
Peter, Saskia en Ri...
10,0
18-07-11 Een prima hotel! De ligging is uitstekend, rustig met een prachtig uitzicht en bij de kabelbaan en de bushalte, waarvandaan regelmatig wandelbussen naar de mooiste gebieden vertrekken. De kamers zijn lekker ruim. Het eten is heerlijk en afwisselend. Het zwembad is klein, maar lekker om even in te zwemmen of van de zon te genieten. De familie Stocker en de medewerkers zijn enorm vriendelijk. Kortom, een hotel om terug te komen, wat wij, net als veel anderen, dan ook doen.
Wel schijnt er nu verbouwd te worden en daarom is het hotel dit jaar in de zomer maar twee maanden open.

Famílias com crianças, Ago 2010
"Buitengewoon"
Fam. De Cuyper
9,0
24-08-10 Een zeer goed hotel met een uitstekende service (terechte zoover-award winner). Niets is er te veel, elke dag keuze uit 3 hoofdmenu's, goede informatie voor wandelingen (met kinderen), zeer proper en ideale uitvalsbasis voor daguitstappen (aan de gondelbaan Hochwurzen ; 10 minuten van gondelbaan Planai en 20 minuten van Dachsteingletsjer). Wij weten al waar we volgend jaar opnieuw zullen logeren.

Famílias com crianças, Jul 2010
"Vakantie zoals vakantie zou moeten zijn"
boluijt
10,0
11-08-10 het hotel en zijn personeel zijn een verademing, werkelijk fantastisch. men weet nog hoe je onbekommerd vakantie kan vieren. het eten is erg goed, zeer afwisselend. mooie ruime kamers, goede service, leuk ook voor kinderen. voor een ieder is er wel wat te doen in de regio. echt een aanrader

Famílias com crianças, Jul 2010
"Sehr zufrieden :-)"
Comyn-Dewitte
10,0
01-08-10 Voor de eerste keer naar Hotel Waldfrieden, maar we komen zeker terug. Verzorgd hotel, zeer vriendelijke mensen, prachtige omgeving, ... Wat moet een mens nog meer hebben. De kindjes konden zich uitleven in de speelkamer of buiten in de tuin en ook het zwembad zorgde verschillende keer voor verfrissing na een flinke wandeling. We hebben er zeker van genoten en kijken uit naar volgend jaar.

1 2 3 4 5 6 seguinte

Um link da Zoover em seu website

Clique aqui para obter todas as opções de gadgets de Zoover

Poll

Qual é o país que serve a melhor comida?

É o proprietário do alojamento?

Zoover oferece várias opções extras para o proprietário do alojamento.Clique aqui para obter mais informações